Ligin kalitesinin artmasından ziyade, Avrupa'ya gidecek takımların daha fazla kazanması, ligin tanınırlık oranının artmasında daha büyük katkı yapar tahminimce.
Ayrıca transfere ihtiyaç duyan mevkilerini belirtirsen, büyük oranda yardımcı olabiliriz. Ben sana ikinci sezonumdaki kadromu yazayım bir fikir vermesi açısından; araya ufak ufak notlar düşerim şu şöyle bu böyle diyerek.
Martin Caceres(yarısezon öncesi aslında kadromda bu adam yerine Nelson Rivas vardı, çok da iyi performans sergiliyordu ama yaşının 28'e dayanması ve bir dahaki transfer döneminde daha az bir ücrete satabilecek olmam, ayrıca Caceres'e de demodan beri takıntılı olmam sebebiyle böyle bir değişim yaptık),
Uğur Demirkol(oldukça genç ve yetenekli bir oyuncu, ilk sezon sonunda kontratı bitiyor, bence kaçırma, oldukça iyi bir yedek, ben de 13

maç sonunda 7.13 ortalamayla oynuyor),
Emre Güngör(Galatasaray'dan çok getirmek istediğim bir oyuncuydu, ama düşündüğümden daha fazla yedek kaldı ve an itibariyle takımımızda mutsuz),
Ömer Toprak(Almanya'daki gurbetçi defans oyuncularımızdan, bu da çok kaliteli. Gelecek yıllarda İbrahim Toraman'ın yerini alacağına kesin gözüyle bakıyorum),
John Goosens(Ajax'ta oynayan bu arkadaşın esasen atak yönü daha güçlü, zaten Atouba'nın oldukça kötü bir performans sergilemesinden dolayı mecburiyetten aldık, sezon sonu yerine daha iyi bir oyuncu getirmeyi planlıyorum),
Davide Santon(Inter'de de forma giyiyor ve ilk sezon 1m pound gibi düşük bir ücrete takımınıza getirebiliyorsunuz, zaten formayı giydi mi bir daha üstünden çıkartmıyor,her takıma tavsiyemdir),
Franco Zuculini(bu arkadaş ta ilk sezonun devrearasında geldi, teknik özellikleri pek iç açıcı değildi ama mental ve fiziksel özellikleri çok sağlamdı. Teknik özellikleri üzerinde çalışıyoruz, dünya klasında bir defansif ortasaha olacak)
Marquinhos(daha önce hiç almamıştım, bir alalım görelim neymiş diyerek tam 8 milyon pound saydık kulübüne ama beklediğimden de iyi çıktı, şu anda takımın en golcü oyuncusu),
Royston Drenthe(Real Madrid kendisini transfer listesine koyunca kaçırmadık ve 3.3m'e kaptık, şu anda değeri 5m oldu ve iki sezondur 7.27 ve 7.28 ortalamayla oynuyor)
Alberto Paloschi(oyunun başında gelmek istemeyen, ama sezon ortasında teklifinizi kabul eden bir garip oyuncu. Oldukça hızlı ve soğukkanlı ama bitirici malesef çok da üstün değil. Yine de genç yaşı dolayısıyla kendisi, her teknik direktörün takımında görmek isteyeceğini bir oyuncu)