1 ile 30 arası toplam 82 sonuç

Konu: Melih'in Beşiktaş Serüveni (9.0.3)

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Bu oyunculardan hicbiri piyasa yapmaz. Emin ol bu adamlarda para kazanacagina takimin kimyasini duzeltmek icin ugrasirsin.

Eger piyasa yapmak istiyorsan 1'e 10 kazandiran sana oyunculardan birkacini yazayim.

Jiri Kladrubsky,
    Per Jilcan Skjelberg,
    Ivan Ivanov,
    Matias Jorgensen (FC Kobenhavn'da DC oynuyor)
    Yuval Shunpugin
    Franco Zuculini v.s

Bu oyunculardan en pahalisini al maximum 1.5 MN € alir, bir sezon sonra en az 10 MN € ya satarsin. Neyse tercih ve kariyer senin

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    Bu oyunculardan hicbiri piyasa yapmaz. Emin ol bu adamlarda para kazanacagina takimin kimyasini duzeltmek icin ugrasirsin.

Eger piyasa yapmak istiyorsan 1'e 10 kazandiran sana oyunculardan birkacini yazayim.

Jiri Kladrubsky,
    Per Jilcan Skjelberg,
    Ivan Ivanov,
    Matias Jorgensen (FC Kobenhavn'da DC oynuyor)
    Yuval Shunpugin
    Franco Zuculini v.s

Bu oyunculardan en pahalisini al maximum 1.5 MN € alir, bir sezon sonra en az 10 MN € ya satarsin. Neyse tercih ve kariyer senin
    Takımı ben çalıştırıyorum ama oyuncu önerilerine de kulak asarım Akıl, akıldan üstündür. Bir de garibinize gider belki bonservis bedelleri neden yüksek gibi? bir soru sorarsınız diye bir yanıt olması için bence büyük takımlar yetenekli oyuncuları diğer takımlarımızdan alabilir çünkü para yönünden pek sıkıntıları yok. Ayrıca yetenek konusunda sıkıntı çeken takımlara iyi para vererek onların da iyi takım kurmalarını sağlıyorum. Böylelikle ligin kalitesi yükseliyor.

Mesaj Yetkileri