AC Milan'la eski Beşiktaş oyunlarımdan birinde Uefa Kupası'nda karşılaşmıştım First Knockout Round'da. 4-3-2-1 şeklinde kanatsız bir taktikle çıkıyorlardı maçlara, ben de kanatlardan saldırayım ortasahalarını kenara doğru açtıklarında yardırırız ortadan diyerek bir taktik denemiştim. Forvetlerini, ortasahalarını gayet de hoş bozmuştum da bir taç-orta-gol, bir tane de freekick ten toplam 2 gol yiyince ilk maçta, elenmiştik. İkinci maçta da herhalde kornerden yediğimiz bir gol vardı..

Şu Pirlo denen adamı ne yap, ne et sakatla da gerisi pek mühim değil bana kalırsa..

Bu ara Malikaya'nın söylediklerine ilaveten, sık sık transfer listesini kontrol et. Şimdiye kadar transfer listesinden bu oyunumda, Real Madrid'ten Drenthe'yi 4 küsür milyon Pound'a, Caceres'i Barcelona'dan 5 buçuk milyon Pound'a, Caceres'ten önce de Nelson Rivas'ı yarım milyona yakın bir değere almıştım. Tabi sonra Caceres gelince bu sezon ortasında, Nelson Rivas'ı 5m e yolladık.

Bunların dışında, diğer oyunlarımda da çok kaliteli adamları gördüm transfer listesinde. Ruben de la Red, Arshavin ve van der Vaart bunlardan bir kaçı. Ama üçünü de alamadım param yetmediği için.

Böyle bomba adamların transfer listesine konulacağını ve haliyle paran olduktan sonra Beşiktaş'a bile gelme olasılıklarının çok yüksek olacağını düşünüp, mümkün olduğunca transfer bütçesi ayırmaya bak.