Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 179 sonuç

Konu: Fenerbahçe-FC Twente | UEFA Avrupa Ligi H Grubu 1.Maç

Default Fenerbahçe-FC Twente | UEFA Avrupa Ligi H Grubu 1.Maç

Tarih:17.09.2009
    Stad:Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı

İçerde oynayacağımız bütün maçları kazanmamız lazım.Zor bir maç olacak,başarılar Fenerbahçe ..

--------------------Volkan------------------

Gökhan---------Lugano-----Bilica--------Carlos(Vederson)

--------------Cristian-----Emre--------------

M.Topuz----------Alex------------A.Santos

---------------------Guiza----------------

Böyle bir 11 ile çıkarız diye düşünüyorum.İnşallah sahamızda iyi bir başlangıç yaparız Avrupa Ligine.Rakibimiz zor gerçekten Hollanda'nın önemli ekiplerinden ama biz kendi oyunumuzu oynarsak mutlaka kazanırız.Bu maçı da taraftarımızın desteğiyle kazanırız diye düşünüyorum.Skor tahminim 3-1 ya da 3-2 diyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rahat kazanırız Twente bize rakip olamaz ... farka bile gidebilir..

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Twente Sanılan Aksine Fenerbahçeyi Çok Zorlar Bence Hiç Rahat Maç Olmaz Ama Fenerbahçe Bişekilde Kazanır Bence
    Başarılar Fenerbahçeye

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Güzel bir baslangıc yapacağız

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

3-1 alırız diyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin hedefi kupa olduğuna göre böyle rakiplerden korkulmamalıdır, Buğra. Ben demiyorum ki rakip küçümsenmeli. Hiç bir rakip küçümsenmemelidir ama böyle rakiplerden de korkulmamalıdır.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Ben bir şey soracağım,her maç için böyle ayrı konu mu açılacak. Grup konusu var bir tane oradan konuşulacak diye biliyorum.

Grup konusunda grupta son durum,takımların analizi vb. gibi şeyler konuşuluyor.Burada ise Fenerbahçe-Twente maçı hakkında konuşuyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Tamam,sağol bilgilendirme için.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

İyi başlamak çok önemli..Emre'de oynayacak..Bence M.Topuz'a birde bu maçta,sağ açık olarak şans vermek gerekiyor.Oynadıkça performansını katlayacağına inanıyorum..Bursa maçında da iyi mücadele etti..Rahat kazanacağımızı düşünüyorum..Çünkü iç sahada gol yeme stresi de olmayacak..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Twente en önemli oyuncularını sattı bu sene. Elia ve Arnautovic artık takımda yoklar. Fenerbahçe'ye sıkıntı yaratabilecek özel bir oyuncuları yok. Ama çok iyi bir takım. Başlarında da Steve McClaren gibi bir hoca var. Fenerbahçe'nin rahat kazanacağını düşünmüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Rahat kazanırız Twente bize rakip olamaz ... farka bile gidebilir..

Avrupada Fransa,İtalya,İngiltere,Fransa,Hollanda,Almanya ve İspanya gibi liglerde üst sıraları zorlayan her takım herhangi bir türk takımına kafa tutabilir... Fenerbahçe maçı kazanmaya daha yakın ama çok kek olarak görmezler inşallah...Eğer görürlerse de zamanında köy takımı diye dalga geçilen Zaragoza'nın yaptıgını yapar Twente...

Fenerbahçe'ye başarılar dileriz...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Twente'de bence iyi takım ama Fener'in seyircisi önünde kazanmasını bekliyorum...Hollanda takımı olduğu için üst bekliyorum ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Eleme maçı değil, içeride yenecek golün önemi yok, bu nedenle gol yesek de yediğimizden fazlasını atar kazanırız. Taraftarın önünde şov bekliyorum. Rahat maç olacaktır, sağ kanatta Kazım yerine başka biri oynadığında tabi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fenerbahçe'nin kadro kalitesi ve seyirci avantajıyla rahat kazanması gerekiyor.

Ancak Fenerbahçe böyle maçlarda bazen anormal işler yapabiliyor. 2-2 gibi beraberlikler çıkabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Çok rahat olmamız gereken bir maç.Taraftar bile bence büyük bir maç havasında gitmeyecekdir Stada.He adı Avrupa maçı orası ayrı.Rakip bize denk bile değil.Rahat kazanmalıyız.Ama Daum'un süprizleri ne olur onu bilemem

Hollanda Ligin'den hiçbir takım bizim rakibimiz biLe oLamaz Twente'de bunlara dahil.

BaşarıLar Fenerbahçe'm FinaLe giden yolda iLk maç.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

kazanırız ama sürekli aynı oyuncuları oynatıyo daum rotasyon yapması lazım yavas yavasta olsa ne biliyim semihi oynatabilir mesela oynatmalıda artık yada özeri.Ben özeri seyretmek istiyorum artık yani değişiklikler bile aynı nerdeyse 70den sonra ortadan biri cıkar selcuk girer falan.Twente hollanda ligindeki en organize oynayan takım belkide Mclaren calıstırdıgı için olabilir bu disiplinliler diger hollanda takımlarına göre.Erken öne geçersek maç rahat geçer
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Avrupada Fransa,İtalya,İngiltere,Fransa,Hollanda,Almanya ve İspanya gibi liglerde üst sıraları zorlayan her takım herhangi bir türk takımına kafa tutabilir... Fenerbahçe maçı kazanmaya daha yakın ama çok kek olarak görmezler inşallah...Eğer görürlerse de zamanında köy takımı diye dalga geçilen Zaragoza'nın yaptıgını yapar Twente...
    Fenerbahçe'ye başarılar dileriz...
    Ben de bu görüşe katılıyorum, böyle turnuvalarda rakip kim olursa olsun küçümsenmemelidir, belli ki Fenerbahçe rakibine göre kağıt üzerinde baya öndedir fakat futbol sahada oynanır, futbol insanın işidir, futbol top işidir, top yuvarlaktır ve insan kompleks bir varlıktır hata yapabilir yanlış yoldan alelade ilerleyebilir, dikkatli olunmalıdır.. ben yine de süpriz çıkmayacağı bahsedilenler gibi çok olay da olmasa Fener'in galibiyeti alacağını düşünüyorum.

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post

..Hollanda Ligin'den hiçbir takım bizim rakibimiz biLe oLamaz Twente'de bunlara dahil...
    Hocam görüşüne saygı duyarım, fakat çok iddaalı konuşmuşsun, Twente rakip olmayabilir ama hali hazırda bizim takımlarımıza kafa tutup harcayabilecek Hollanda takımları var...
    Umarım oyuncularımız psikolojik olarak kolay lokma sendromuna düşmezler..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hollanda Ligin'den hiçbir takım bizim rakibimiz biLe oLamaz Twente'de bunlara dahil.

Yapma abi.Ajax falan nasıl olamaz ? Çok küçümsememek lazım.AZ birkaç sene önce elemedi mi Fenerbahçe'yi Twente olamaz rakibi ama daha iyileri olabilir.Fenerbahçe rahat kazanır bu maçı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Fenerbahçe'nin kadro kalitesi ve seyirci avantajıyla rahat kazanması gerekiyor.

Ancak Fenerbahçe böyle maçlarda bazen anormal işler yapabiliyor. 2-2 gibi beraberlikler çıkabilir.
    Fenerbahçe'nin bu maçlarda öyle çok anormal işler yaptığı yok bir Sion maçında rahatlıktan 2-2 oldu.

Galatasaray böyle küçük rakiplere karşı sürpriz sonuçlar alıyordu ama o da kalmadı artık...

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Rahat almamız gereken maç tek sorun kendi saha ve seyirmiz önünde bu tip takımlara karşı golü erken bulamazsak o zaman işimiz zorlaşır diğer türlü 3 ten aşağı olmaz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bence olması gereken 11 şöyle olmalı. Volkan-G.Gönül.Lugano-Bilica-A.Santos-M.Topuz-Cristian-Emre-Ö.Hurmacı-Alex-Semih
    Last edited by murat taşlı : 14.Eylül.2009 at 22:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Fenerbahçe'nin bu maçlarda öyle çok anormal işler yaptığı yok bir Sion maçında rahatlıktan 2-2 oldu.

Galatasaray böyle küçük rakiplere karşı sürpriz sonuçlar alıyordu ama o da kalmadı artık...
    Sigma Olomouc, Pendik facialarını hatırlatmayın bize...Her büyük takımın tarihinde böyle maçlar vardır...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cskinq1 View Post
    Sigma Olomouc, Pendik facialarını hatırlatmayın bize...Her büyük takımın tarihinde böyle maçlar vardır...
    Bu yaptığınızı fanatiklik olduğunu biliyorsunuz değil mi?
    Aşağılamak ise yaptığınız burada kalış süreniz pek uzun olmaz, haberiniz ola.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Kastım aşağılamak değildi...Sadece ona cevap vermekti...Böyle anlaşıldıysa özür dilerim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben bunun aksini mi iddaa ettim?Galatasaray'da o da artık yok dedim hatta.Geçmişte kaldı her iki takım içinde o günler.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    Hocam görüşüne saygı duyarım, fakat çok iddaalı konuşmuşsun, Twente rakip olmayabilir ama hali hazırda bizim takımlarımıza kafa tutup harcayabilecek Hollanda takımları var...
    Umarım oyuncularımız psikolojik olarak kolay lokma sendromuna düşmezler..
    Tabi herkesin görüşü farkLıdır ek olarak biririn görüşüne saygı duymak tebriğe değer.

Bence Hollanda takımları Fenerbahçe ve Galatasaray'ın bu sene rakibi biLe oLamaz.Umarım yanılmam ama diLerimki bu turdan sonra yine bir HGollanda ekibiyle eşleşelim

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post

Yapma abi.Ajax falan nasıl olamaz ? Çok küçümsememek lazım.AZ birkaç sene önce elemedi mi Fenerbahçe'yi Twente olamaz rakibi ama daha iyileri olabilir.Fenerbahçe rahat kazanır bu maçı.
    Aygün küçümsememek lazım orada haklısın.Ama ben ne bir Ajax'ı ne bir Feyenord'u ne bir Twente'yi Fenerbahçeyi Galatasarayı zorlayabiLecek bir ekip göremiyorum.

AZ dediğin gibi Fenerbahçeyi Birkaç sene önce eLedi bu sene değil yani

Geçmişe mazi derLer.Ama bunu hatırLatmayı neden yeğLedin bunu buLamadım Ayrıca hatırLatmanıza gerek yok biz zaten biLiyoruz heraLde.
    Gerçi sonraki mesajlarından birinde yanlış anlaşıldıysam demişsin ama emin oL bunu Tüm Fenerbahçe taraftarı yanLış anLayacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Tabi herkesin görüşü farkLıdır ek olarak biririn görüşüne saygı duymak tebriğe değer.

Bence Hollanda takımları Fenerbahçe ve Galatasaray'ın bu sene rakibi biLe oLamaz.Umarım yanılmam ama diLerimki bu turdan sonra yine bir HGollanda ekibiyle eşleşelim
    Ajax bizim Türk takımlarına Amsterdam'da gol show yapar.

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Ben bunun aksini mi iddaa ettim?Galatasaray'da o da artık yok dedim hatta.Geçmişte kaldı her iki takım içinde o günler.
    Ben başka türlü anlamıştım o anda ama neyse uzatmaya gerek yok

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by gerrrard View Post

Ajax bizim Türk takımlarına Amsterdam'da gol show yapar.

Bende yapamayacağını düşünüyorum.

Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri