--------------------Volkan------------------
Gökhan---------Lugano-----Bilica--------Carlos(Vederson)
--------------Cristian-----Emre--------------
M.Topuz----------Alex------------A.Santos
---------------------Guiza----------------
Böyle bir 11 ile çıkarız diye düşünüyorum.İnşallah sahamızda iyi bir başlangıç yaparız Avrupa Ligine.Rakibimiz zor gerçekten Hollanda'nın önemli ekiplerinden ama biz kendi oyunumuzu oynarsak mutlaka kazanırız.Bu maçı da taraftarımızın desteğiyle kazanırız diye düşünüyorum.Skor tahminim 3-1 ya da 3-2 diyorum..
Rahat kazanırız Twente bize rakip olamaz ... farka bile gidebilir..
Twente Sanılan Aksine Fenerbahçeyi Çok Zorlar Bence Hiç Rahat Maç Olmaz Ama Fenerbahçe Bişekilde Kazanır Bence
Başarılar Fenerbahçeye
Güzel bir baslangıc yapacağız![]()
3-1 alırız diyorum
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin hedefi kupa olduğuna göre böyle rakiplerden korkulmamalıdır, Buğra. Ben demiyorum ki rakip küçümsenmeli. Hiç bir rakip küçümsenmemelidir ama böyle rakiplerden de korkulmamalıdır.
Ben bir şey soracağım,her maç için böyle ayrı konu mu açılacak. Grup konusu var bir tane oradan konuşulacak diye biliyorum.
Grup konusunda grupta son durum,takımların analizi vb. gibi şeyler konuşuluyor.Burada ise Fenerbahçe-Twente maçı hakkında konuşuyoruz.
Tamam,sağol bilgilendirme için.
İyi başlamak çok önemli..Emre'de oynayacak..Bence M.Topuz'a birde bu maçta,sağ açık olarak şans vermek gerekiyor.Oynadıkça performansını katlayacağına inanıyorum..Bursa maçında da iyi mücadele etti..Rahat kazanacağımızı düşünüyorum..Çünkü iç sahada gol yeme stresi de olmayacak..
Twente en önemli oyuncularını sattı bu sene. Elia ve Arnautovic artık takımda yoklar. Fenerbahçe'ye sıkıntı yaratabilecek özel bir oyuncuları yok. Ama çok iyi bir takım. Başlarında da Steve McClaren gibi bir hoca var. Fenerbahçe'nin rahat kazanacağını düşünmüyorum.
Avrupada Fransa,İtalya,İngiltere,Fransa,Hollanda,Almanya ve İspanya gibi liglerde üst sıraları zorlayan her takım herhangi bir türk takımına kafa tutabilir... Fenerbahçe maçı kazanmaya daha yakın ama çok kek olarak görmezler inşallah...Eğer görürlerse de zamanında köy takımı diye dalga geçilen Zaragoza'nın yaptıgını yapar Twente...
Fenerbahçe'ye başarılar dileriz...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Twente'de bence iyi takım ama Fener'in seyircisi önünde kazanmasını bekliyorum...Hollanda takımı olduğu için üst bekliyorum...
Eleme maçı değil, içeride yenecek golün önemi yok, bu nedenle gol yesek de yediğimizden fazlasını atar kazanırız. Taraftarın önünde şov bekliyorum. Rahat maç olacaktır, sağ kanatta Kazım yerine başka biri oynadığında tabi.
"YÜCE ATATÜRK"
Fenerbahçe'nin kadro kalitesi ve seyirci avantajıyla rahat kazanması gerekiyor.
Ancak Fenerbahçe böyle maçlarda bazen anormal işler yapabiliyor. 2-2 gibi beraberlikler çıkabilir.
Çok rahat olmamız gereken bir maç.Taraftar bile bence büyük bir maç havasında gitmeyecekdir Stada.He adı Avrupa maçı orası ayrı.Rakip bize denk bile değil.Rahat kazanmalıyız.Ama Daum'un süprizleri ne olur onu bilemem![]()
Hollanda Ligin'den hiçbir takım bizim rakibimiz biLe oLamaz Twente'de bunlara dahil.
BaşarıLar Fenerbahçe'm FinaLe giden yolda iLk maç.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
kazanırız ama sürekli aynı oyuncuları oynatıyo daum rotasyon yapması lazım yavas yavasta olsa ne biliyim semihi oynatabilir mesela oynatmalıda artık yada özeri.Ben özeri seyretmek istiyorum artık yani değişiklikler bile aynı nerdeyse 70den sonra ortadan biri cıkar selcuk girer falan.Twente hollanda ligindeki en organize oynayan takım belkide Mclaren calıstırdıgı için olabilir bu disiplinliler diger hollanda takımlarına göre.Erken öne geçersek maç rahat geçer
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ben de bu görüşe katılıyorum, böyle turnuvalarda rakip kim olursa olsun küçümsenmemelidir, belli ki Fenerbahçe rakibine göre kağıt üzerinde baya öndedir fakat futbol sahada oynanır, futbol insanın işidir, futbol top işidir, top yuvarlaktır ve insan kompleks bir varlıktır hata yapabilir yanlış yoldan alelade ilerleyebilir, dikkatli olunmalıdır.. ben yine de süpriz çıkmayacağı bahsedilenler gibi çok olay da olmasa Fener'in galibiyeti alacağını düşünüyorum.
Hocam görüşüne saygı duyarım, fakat çok iddaalı konuşmuşsun, Twente rakip olmayabilir ama hali hazırda bizim takımlarımıza kafa tutup harcayabilecek Hollanda takımları var...
Umarım oyuncularımız psikolojik olarak kolay lokma sendromuna düşmezler..
Rahat almamız gereken maç tek sorun kendi saha ve seyirmiz önünde bu tip takımlara karşı golü erken bulamazsak o zaman işimiz zorlaşır diğer türlü 3 ten aşağı olmaz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bence olması gereken 11 şöyle olmalı. Volkan-G.Gönül.Lugano-Bilica-A.Santos-M.Topuz-Cristian-Emre-Ö.Hurmacı-Alex-Semih
Last edited by murat taşlı : 14.Eylül.2009 at 22:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kastım aşağılamak değildi...Sadece ona cevap vermekti...Böyle anlaşıldıysa özür dilerim...
Tabi herkesin görüşü farkLıdır ek olarak biririn görüşüne saygı duymak tebriğe değer.
Bence Hollanda takımları Fenerbahçe ve Galatasaray'ın bu sene rakibi biLe oLamaz.Umarım yanılmam ama diLerimki bu turdan sonra yine bir HGollanda ekibiyle eşleşelim
Aygün küçümsememek lazım orada haklısın.Ama ben ne bir Ajax'ı ne bir Feyenord'u ne bir Twente'yi Fenerbahçeyi Galatasarayı zorlayabiLecek bir ekip göremiyorum.
AZ dediğin gibi Fenerbahçeyi Birkaç sene önce eLedi bu sene değil yani
Geçmişe mazi derLer.Ama bunu hatırLatmayı neden yeğLedin bunu buLamadımAyrıca hatırLatmanıza gerek yok biz zaten biLiyoruz heraLde.
Gerçi sonraki mesajlarından birinde yanlış anlaşıldıysam demişsin ama emin oL bunu Tüm Fenerbahçe taraftarı yanLış anLayacaktır.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.