kurtarıcımız selçuk giriyor.. süper harika
kurtarıcımız selçuk giriyor.. süper harika
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Allah topunuzu bildiği gibi yapsın. Carlos'a 4.5 milyon euro Lugano ya bilmiyorum ama 2-5 3 milyon euro günah günah reziller.
Last edited by DisCo : 18.Eylül.2009 at 03:29 Reason: Argoya hayır!!!
@ THEFM ; yapma sende bu kadar yahu ..
5 te 5 yaparken mükemmeliz bu maçdan dolayı mı kötüyüz.
Bi bekle maç bitsin 3 puan ne şekilde olursa olsun 3 puandır.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
2-1 Oldu !
Yine Daum yine Avrupa'da hüsran.. Hiç birşey değişmemiş.
3 sene Türkiye'de Şampiyonluk şart !!
Daumla Avrupa'da başarı hikaye hikaye yazıklar olsun size.Sen nasıl Semih'i almazsın oyuna yazık..Yazık senin gibi bir hocaya..!!!
Vallahi, parolası kupa olan bir takımın, Twente'ye evinde yenilmesi, kötü, gerçekten kötü...
Ooo maçın bitmesine 7 dakika kala oyuncu değişikliği kesin patlama yapar bizimkiler !
yazık fenereDaum un 3 sene şampiyonluk için gelidiğini gördük yine daum yine avrupa yine hüsran
Ruhsuz Herif Daum ağzından zaten Avrupa Başarı çıkmadı oyuncuLar istiyor diyor adam anca böle Guiza'yı oynatmağın mantığı ne Bilica zaten Önderden sonra 2. ayaklı bomba . Fenerli olarak utanıyorum !
Arkadaşlar sakin olalım. Neticede bu takıma olan sevdanız 1 maçlık değil..
Maça olan sinirle yazılacak şeyler sorun yaratmasın.
Ne demek rezillik ya.
Aldıkları paraya bak. 37 yaşındaki adam 4.5 milyon euro (Carlos) Dünyada Kaka, Ronaldinho gibi oyuncularla ilk 10 da Brezilyalı en çok kzanan futbolcular listesinde.
Lugano bir ton para, Güiza desen 3.5 milyon euro alıyor ama fosss.
Ligde 5 te 5 yapmalı kazanacak tabi iyi olmalı çünkü büyük takım ve rakibi Gs kazanıyor. İsterse o verdiği sözden sonra kazanmasın. Bu benim için lütuf değil. Üstelik o kadar kaçan şampiyonluklardan sonra.
Benim sitemim Avrupa maçını bu kadar dandik görmeleri. Büyük takım kimliğinden çıkmaları. Bu rezilliktir. Fenerbahçeye yakıştıramıyorum yediremiyorum. 70 te gol at sonra 2 gol ye. Daum nasıl bir hocasın sen ya?
Kötü oLdu gerçekten. Fenerbahçe nin kendi sahasında puan dahi vermemesi gerekiyordu.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
@ THEFM ;
Tamam sana katılıyorum bende sitem ediyorum ama bir maç için bu kadar yüklenmeyelim.
Sene başında da dedikleri gibi Avrupa'da hedefimiz yok.
Chelsea'yi 2-1 yeniyor durumdayken Twente'ye 2-1 yenilir durumlara geldik.Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler
[quote=THEFM;1555870]Ne demek rezillik ya.
Aldıkları paraya bak. 37 yaşındaki adam 4.5 milyon euro (Carlos) Dünyada Kaka, Ronaldinho gibi oyuncularla ilk 10 da Brezilyalı en çok kzanan futbolcular listesinde.
Lugano bir ton para, Güiza desen 3.5 milyon euro alıyor ama fosss.
Ligde 5 te 5 yapmalı kazanacak tabi iyi olmalı çünkü büyük takım ve rakibi Gs kazanıyor. İsterse o verdiği sözden sonra kazanmasın. Bu benim için lütuf değil. Üstelik o kadar kaçan şampiyonluklardan sonra.
Benim sitemim Avrupa maçını bu kadar dandik görmeleri. Büyük takım kimliğinden çıkmaları. Bu rezilliktir. Fenerbahçeye yakıştıramıyorum yediremiyorum. 70 te gol at sonra 2 gol ye. Daum nasıl bir hocasın sen ya?[/quote]
Kırmızı olan yerlere yürekden katılıyorum ama Lugano belki 2.5m € dan az alıyor onu bilmeden bence yorum yapmamak gerekir.Avrupada başarıyı oyuncularım istiyor ne demek bi hoca için ya böle hocanın suratına tükürürler.Bazı hocaların amacı Avrupa'da takımını başarılı yapmak ama bizim ki yazık ya yazık !
Bence fenerbahçe gitsin bu sene g.saraydan futbol dersi alsın.. daum da öyle.. o derece.. umudumuz 1 sene sonrasına artık..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Abicim çıkıpta o kadar iddialı sözler vermemeli. Tamam yüklenmeyelim ama Galatasaray bak ne söz verdi ne birşey. Maç maç düşünüyorlar. onlarda 5te 5 yaptı gitti panathinaikos gibi bir takımı 3 ledi. Demekki ikisi bir arada olabilecek bir şey. Bunlar fasa fiso. Bizim başkanın dar düşüncesi. Daumda buna kat. Ligde elbette başarılı oluyoruz. Zorundayız. Lige sözüm yok. Müthiş ama Avrupa da önemlli. Mesela; Hollanda uefa katsayısında bizden üstündü. Bugün kazansak ülke puanına katkı yapacaktık.
Üstelik çekişiyoruz onlarla ve sen git hollanda takımına puan ver. Kendi evinde. O kadar bilet parası alıyorsun taraftardan. Yarın bir gün CL ye katılıncada 3. 8. torbadan averaj takımı olarak katılıyoruz. En azından imajımız böyle görünüyor. Nede olsa 3. torbadan geldi...
Arkadaşım tahriklerine gelmeyeceğim.Halen daha bu lafımın arkasındayım.Bu mesajımı en az 3-5 kişi daha alıntı yapacak ama umrumda bile olmayacak.
Maçtan önce Fenerbahçe inşAllah kazanır diyip msn'de nasıl koydular ama Fenerbahçeye diyecek insanlarla bunları tartışmayacağım.
Kimse yanlış anlamasın arkadaşlar. Twente iyi oynadığından değil, Fenerbahçe kötü oynadığından dolayı kazandı ve Tabiikide Fenerbahçe hala Twente'den KAT KAT üstün bir takım.
Burak üstte yazık, çok utanıyorum yazmış. Aynı şeyleri bende söylüyorum. Bu sene avrupada başarı yok. Eğer Aziz Yıldırım'da azıcık gurur varsa seneye başkanlıktan çekilir.
Ancak Twente yi orda yenerlerse bu sözleri yalar yutarım![]()
Neyse sinirle takıma birşeyler söylemek istemiyorum, inşallah bu Avrupa ligindeki tek mağlubiyetimiz olur ve dahada hırs yapmalarına vesile olur deyip kendimi avutuyor ve sabırsızlıkla sonraki maçları bekliyorum bakalım nasıl oynayacağız o maçlarda. Sion-Twente. Bir ara hatırlayın Kadıköy Mezarlığına Hangi şampiyonları gömüp namağlup serisi yapıyorduk şimdi ise ne hallerdeyiz..
Cümleten geçmiş olsun hepimize.
Fenerbahçeden galibiyet bekliyordum bende tabii ki ama olmadı. Gruptan yine çıkacaktır ancak bu puan kaybı gereksiz oldu.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"