Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Polat Holiganizmi Körüklüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Polat Holiganizmi Körüklüyor.

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Jo'yu sakatlamakla suçlanan Yalçın, sarı kırmızılı kulübün başkanına ateş püskürdü.

Adnan Polat'ın konuşmalarının bir kulüp başkanına yakışmadığını ifade eden Yalçın, "Bu tür konuşmalar holiganizmi körüklüyor" dedi.

Tv8 muhabiri Selahattin E****li'ye konuşan Yalçın, "Jo'nun sakatlanmasıyla alakam yok, ortada ben yokum. İnsanlar bilmiyorum hangi gözlükle bakıyorlar. Galatasaray Başkanı Adnan Polat'tan rica ediyorum tekrar izlesin maçı. Ben Galatasaray maçında sadece 1 kez faul yaptım, hakemden uyarı bie almadım. Bir kulüp başkanının böyle konuşmasını anlayamadım. Bu tür konuşmalar holiganizmi körüklüyor. Jo'nun sakatlanması sırasında pozisyonun içinde olmadığım gibi, Caner ile konuşmam 19. dakikada. Yani o pozisyondan önce. İnsanların canı yanınca, başkasının canını yakmaya çalışması ve iftira atması utanç verici" dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Dünde yazmıştım Galatasaray Televizyonunun gün boyu verdiği görüntülerde Dakika 16 ( bu dakikayı vermiyolar. ) Ama Jo'nun sakatlandığı dakika 33. Caner, Hani sana Yalçın senide sakatlarım demişti. Adam müneccim herhalde. JO'nun sakatlanacağını önceden bilmiş. Her büyük maçtan önce olduğu gibi hakemi baskı altına almak için aynı açıklamalar. Şaşırmıyorum böyle açıklamalara.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Adnan Polat o açıklamasında çok genel konuştu. Yalçın'da suçsuz olduğunu düşünüyorsa ki görüntüler haklı çıkarıyor üzerine alınmasın. Ancak Galatasaray teknik direktörünün bir maçtan sonra çıkıp isim vererek bir oyuncuyu "kasap" ilan etmesi akla mantığa aykırı. Kim olursan ol Yalçın'a yapılan büyük terbiyesizliktir. Bu terbiyesizliği de zamanında Barcelona'yı çalıştırmış bir adam yapıyorsa ve destek buluyorsa daha söylenecek söz yok.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Adnan Polat başkan olmadığı zamanlarda bile bunu yapıyordu zaten her zaman kendi taraftarlarına şirin gözükmek için gereksiz laflar kullanıyordu .. Ancak bu son olayda onu haksız bulmuyorum .. Gerçekten buna bir önlem almak gerekiyor renkler ne olursa olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Büyük takımdaki kırmızı kart gören oyunculara bakın genelde hep teknik adam geçebilen oyunculardır.Rakip takım oyuncuları özellikle bu adamlara sert müdahelelerde bulunuyorlar ve hakem düdük çalmamaya devam ettikçe bunun şiddetinin artırıyorlar en sonunda ya bir oyuncu sakatlanıyor yada artık sinirlenip rakip takım oyuncusuna vuruyor olan ona oluyor diğer takımın oyuncusu gelecek hafta aynı hareketleri yapmaya devam ediyor yazık gerçekten..

Çoğu zaman sadece oturup maçta kasti hareketleri izliyorum gerçekten çok var özellikle teknik ve adam geçebilen oyunculara bu hareketleri ya hakem maç içinde cezalandıracak yada başka bir çözüm bulunacak sonuçta bütün takımları ilgilendiriyor bu..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adnan Polat'tan ziyade Rijkard'ın yaptığı saçmaydı.Kariyerli bir hoca diye kimseye iftira atıp,futbol hayatıyla oynayamaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Ama Yalçın milletin futbol hayatıyla oynuyor ya.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Adam pozisyonun içinde bile değil yahu kimin futbol hayatıyla oynuyormuş adam?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Ama Yalçın milletin futbol hayatıyla oynuyor ya.

Tolga kim kimin hayatıyla oynuyo. Adamın Jo'ya müdahelesi bile yok. Futbol hayatını bitiririm falan demişte Caner bunları söylemiştee. 17 dakika sonra olacak şeyi adam nerden bildi. Geleceği falan görmüyo herhalde.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Ya ben bu adamla ilgili bi mesaj yazıyorum herkes bu adamı koruyor bana.Ne futbolcuymuş arkadaş adam düpedüz Jo'ya( Jo'ya yapmamışta olabilir bilemiyorum ) veya başka bir futbolcuya çok sert müdahaleler yapıyor,direk bileğe bacağa.Onu diyorum illa bu olayla değil.Galatasaray'dada oynadı Yalçın sanırım yada ben öyle hatırlıyorum.Bu adam bana göre zaten kasap.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yahu yapmayın Antalya'nın kaç maçını seyrediyoruz da adamı kasap ilan ediyoruz? Bu kadar kolay mı? Kimin ayağına bileğine bilerek kasten bir şey yapmış?

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Yahu yapmayın Antalya'nın kaç maçını seyrediyoruz da adamı kasap ilan ediyoruz? Bu kadar kolay mı? Kimin ayağına bileğine bilerek kasten bir şey yapmış?
    Emre abi bütün maçlarını tabiki izlemiyorum Antalyaspor'un.Ama adamın oynayış stili,müdahaleleri aynı Materazzi gibi sert,soğuk kanlı.Stoper bu tabiki sert girecek oyniyacak diceksiniz ama yani sertinde serti bu adam bana göre.Bu olaydan ben birşey anlamadım zaten.Birisi çıkıyo Jo'nun işini bitirdik vs. gibi şeyleri söylüyor.Başkası, başka başka şeyler söylüyor.Bu olayı zaten pozisyon dakikalarından çözmüşler.Hala niye bu kadar uzatıyorlar.Yalçın'da üstüne alınmasın o zaman.Ne diyim.Ama dediğim gibi maç konusundada yazmıştım ama mesajım silinmişti Yalçın kasap bir futbolcu bana göre.Bu benim düşüncem yani.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bir de şu var, Türkiye'de en çok sakat veren takım Galatasaray. Bu güne kadar böyle cümleler söylemedi de niye bu maçta söyledi Galatasaray yönetimi bunu da düşünmek gerekir.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Jo'nun işini bitirdik vs. gibi şeyleri söylüyor.
    Bak bu tamamen şehir efsanesi. Ya da Jo sakatlandıktan sonra söylenmişte olabilir. Bu ahlaksızlıktır. Ama bizde maalesef böyle. Tribünler bile öyle değil mi? Rakip takım oyuncusu sakatlanınca bağırılmaz mı stadda ohh ohhh diye?

Ben Yalçın'ın bu pozisyonda adı geçene kadar adını bile bilmezdim. Yanımdan geçse tanımam. O yüzden onu korumak gibi bir niyetim de olamaz. Ama benim karşı çıktığım adama haksızlık yapıldığı -sadece bu pozisyon için diyorum- ve adamın en azından bir özürü ve aklanmayı hakettiğidir.

Bir de şu var, Türkiye'de en çok sakat veren takım Galatasaray. Bu güne kadar böyle cümleler söylemedi de niye bu maçta söyledi Galatasaray yönetimi bunu da düşünmek gerekir.
    Buna da şöyle bir karşı sav üretilebilir. Bugüne kadar kimseden ses seda çıkmıyordu. Ama 3 aylığına alınan adam 2 ay sakatlanınca sağlık ekibi ve yönetim tenkid edilmeye başlandı. Onlar da çıkar yolu topu başka takımlara, oyunculara, oyuncuların sert oynadığına atarak işten sıyrılmak istediler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bak bu tamamen şehir efsanesi. Ya da Jo sakatlandıktan sonra söylenmişte olabilir. Bu ahlaksızlıktır. Ama bizde maalesef böyle. Tribünler bile öyle değil mi? Rakip takım oyuncusu sakatlanınca bağırılmaz mı stadda ohh ohhh diye?
    İşte olay bu Emre abi.Rijkard çıkıp ileri geri konuştuğu için millet Yalçın'ı kasap futbolcu sanıyor.Halbuki öyle birşey yok sadece iftira.Çamur at izi kalsın dediğimiz olay.

Yalçın hiç birşey yapmadığı için savunuluyor.Ama Rijkard ona kasap dediği için biz güya kasap bir futbolcuyu savunmuş oluyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Yok ben size bişi demiyorum ama hayır sanki babasının oğlu diye savunan oldu bana burdan değilde.Ondan dedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

aman gs bir oyuncuya laf atmasın arkadaş rakip takım taraftarları oyuncuyu alıp evinde beslicek nerdeyse

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by malakaci View Post
    aman gs bir oyuncuya laf atmasın arkadaş rakip takım taraftarları oyuncuyu alıp evinde beslicek nerdeyse
    şimdi bu maçtan sona böyle dediğimi zannedecek arkadaşlar ama antalyaspor kadar çirkef bir takım yok.bunu sezon başında da söylüyordum yakın çevremdekilere.hele sedat ağçay diye bir adam var.futbolcu olup olmadığı belli değil.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Yalçın madem o kadar kasaptı GSdeki yıllarında niye bir şikayet alınmadı ?Antalyaspor'dan körü körüne nefret eden biri olarak Antalyalı birini savunuyorum artık inanılmazsa kendime başka kişilere inanılmaz heralde .Her sakatlıkta zaten böyle konuşulur.Siz defanssınız ve rakibin kaliteli bir forveti var.O adamı isteyerek veya istemeyerek sakatlanıyor.Sevinmez misiniz ?
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Klasik gundem degistirme numaralari bunlar. Takim forvetsiz kaldi, dos Santos dokuluyor, takim beklenen futbolu oynayamiyor, illa bir mazeret bulunacak zaten. Gelecek haftalarda ya hakemler nasibini alir, ya da tezgah var vs. denir, normal bunlar. GS yonetimi baska takimin futbolculariyla ilgilenecegine kendi oyunculariyla ilgilensin:

Jo İstanbul gecelerine çabuk aktı!
    10 Şubat 2010 Çarşamba 10:11
    GS'nin Kayseri deplasmanından döndüğü saatlerde, Ortaköy Supper Club'da elinde sigara, eğlenirken yakalanan Jo, camianın tepkisini çekti..

SON DAKİKA

Takım arkadaşlarının Kayseri deplasmanından döndüğü saatlerde, Ortaköy Supper Club'da elinde sigara, eğlenirken yakalanan Jo, G.Saray camiasının tepkisini çekti

Galatasaray'ın ara transferde kadrosuna kattığı ancak Antalyaspor kupa maçında sakatlanan Jo, takım arkadaşları Kayseri deplasmanından dönerken İstanbul gecelerini keşfe çıktı. Geçtiğimiz cumartesi gecesi Ortaköy'deki Supper Club'a giden Brezilyalı futbolcu, gece kulübünde puro içtiği esnada Fox TV tarafından görüntülendi.

Antalyaspor maçında ayak bileğinden sakatlanan ve 5 hafta sahalardan uzak kalacak olan sambacı, takım arkadaşlarının 0-0 biten Kayserispor deplasmanından uçakla İstanbul'a döndüğü saatlerde gece kulübünde görülmesi sarıkırmızılı yönetimin tepkisini çekti. Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'in Jo ile görüşeceği ve yönetimden çıkacak karara göre para cezası da verebileceği öğrenildi.

KAZIM SONUNU HAZIRLAMIŞTI

Fenerbahçe'li Colin Kazım da takımının Şükrü Saracoğlu Stadı'nda maç oynadığı saatlerde Beyoğlu'nda 360 adlı mekanda eğlenirken görülmüş, ardından oyuncunun ifadesiyle bu haberi yalanlayan Fenerbahçe kulübü, fotoğraflar ortaya çıkınca geri adım atmış ve devre arasında milli oyuncuyla yollarını ayırmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Yalçın madem o kadar kasaptı GSdeki yıllarında niye bir şikayet alınmadı ?Antalyaspor'dan körü körüne nefret eden biri olarak Antalyalı birini savunuyorum artık inanılmazsa kendime başka kişilere inanılmaz heralde .Her sakatlıkta zaten böyle konuşulur.Siz defanssınız ve rakibin kaliteli bir forveti var.O adamı isteyerek veya istemeyerek sakatlanıyor.Sevinmez misiniz ?
    ozzy yalçın kaç kere oynamış onu bi araştırıp yazsaydın keşke.çünkü benim baktığıma göre yalçın 5 maç oynamış.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    ozzy yalçın kaç kere oynamış onu bi araştırıp yazsaydın keşke.çünkü benim baktığıma göre yalçın 5 maç oynamış.
    Oynamış mı oynamış ? Neyi tartışıyorsun ?
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    34

Beşiktaşlı arkadaşların son zamanlarda inanılmaz bir anti-galatasaraylılığı var sonumuz hayır olsun. Adnan Polat haklı tabi çok objektifsiniz ya, biraz burda objektif olun. En çok sakat veren takımız ve hepside maçlarda sakatlanıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Adnan Polat o açıklamasında çok genel konuştu. Yalçın'da suçsuz olduğunu düşünüyorsa ki görüntüler haklı çıkarıyor üzerine alınmasın. Ancak Galatasaray teknik direktörünün bir maçtan sonra çıkıp isim vererek bir oyuncuyu "kasap" ilan etmesi akla mantığa aykırı. Kim olursan ol Yalçın'a yapılan büyük terbiyesizliktir. Bu terbiyesizliği de zamanında Barcelona'yı çalıştırmış bir adam yapıyorsa ve destek buluyorsa daha söylenecek söz yok.
    İyi o zaman Yalçın,Sedat gibi oyuncuları koruyalım, daha ne sakatlıklar görürüz. 3-2'lik maçta Yalçın'ın Kewell'a yaptıklarını unutmadık

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Beşiktaşlı arkadaşların son zamanlarda inanılmaz bir anti-galatasaraylılığı var sonumuz hayır olsun. Adnan Polat haklı tabi çok objektifsiniz ya, biraz burda objektif olun. En çok sakat veren takımız ve hepside maçlarda sakatlanıyor.
    M.Topal ve Linderoth zaten son 1.5-2 yildir surekli sakat, Kewell'in sakatliklariLiverpool takiminda zaten biliniyordu, G.Zan'dan bahsetmeme gerek yok sanirim. Diger sakatliklar da var, ancak bunlar her takimda var. Aklima gelen BJK'de Nihat (4 hafta), Holosko (2 ay), Ferrari (1,5 ay), Tello (3 hafta), Delgado (6 ay), FB'de ise U.Boral (5 ay), Ozer (1 ay), Semih (3 hafta) ve son olarak Lugano (3 hafta?). Bir yandan en iyi kadronun sizde oldugunu iddia edip, diger yandan da sakatliklarda bu kadar isyan etmek niye ki? U.Boral muhtesem oynuyor iken bir anda sezonu kapatti, hic A.Yildirim cikip aciklama yapti mi? En onemli oyuncu Ferrari neredeyse kor oluyordu, Demiroren aciklama yapti mi? Her takimda sakatliklar olur, bazilarinda biraz daha fazla, bazilarindan biraz daha az. Sen G.Zan, Kewell gibi oyunculari takima alirsan bunlara katlanmak zorundasin....

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Toplam 5 maç oynamış bir adam.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    İyi o zaman Yalçın,Sedat gibi oyuncuları koruyalım, daha ne sakatlıklar görürüz. 3-2'lik maçta Yalçın'ın Kewell'a yaptıklarını unutmadık
    Ben koruyalım demiyorum. Şu maçta bunu yaptı da demiyorum. Benim bahsettiğim sadece bahsi geçen maç ve pozisyon. Gerisi de beni pek ilgilendirmiyor açıkçası. Hala söylüyorum Galtasaray teknik direktörü Yalçın'a terbiyesizlik yapmıştır.

Bu demek değil ki Beşiktaşlıyım ve anti-Galatasaraylıyım ya da bir futbolcuya Galatasaray bir laf etti diye koruyayım. Kendimde böyle bir hadde görmüyorum. Sadece olanı gördüğüm gibi söylüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yalçın orada madem çok düzgün bir futbolcuya yakışır laf ediyor. O zaman neden ağzını kapatıyor.

Bu soru sorulduğunda kim dürüst kim değil anlarız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Yalçın orada madem çok düzgün bir futbolcuya yakışır laf ediyor. O zaman neden ağzını kapatıyor.

Sakatlıktan bilmem kaç dakika önce yapılan bir konuşmada ağzını neden kapattığını sorduğumuzda mı kim dürüst kim değil anlıcaz?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by DisCo View Post

Yahu Yalçın orada Caner'e ana avratta sövüyor olabilir ki muhtemelen küfür ettiği için ağzını kapatıyordur. Bu yaptığı kasap ilan edilmesini hak ettiğini mi gösteriyor?

Telegol'de sordularda kendisine hatırlamıyorum dedi. Gayet normal böyle demesi çünkü dediğim gibi muhtemelen küfür etti. Ama Pozisyon ile bağlantı kurulup seni de sakatlarım dedi deniyor adama. Yani iftira atılıyor. Olmamış bir olayın öncesinde olduktan sonra tehdit ettiği söyleniyor.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri