1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Polat Holiganizmi Körüklüyor.

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Yalçın madem o kadar kasaptı GSdeki yıllarında niye bir şikayet alınmadı ?Antalyaspor'dan körü körüne nefret eden biri olarak Antalyalı birini savunuyorum artık inanılmazsa kendime başka kişilere inanılmaz heralde .Her sakatlıkta zaten böyle konuşulur.Siz defanssınız ve rakibin kaliteli bir forveti var.O adamı isteyerek veya istemeyerek sakatlanıyor.Sevinmez misiniz ?
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Yalçın madem o kadar kasaptı GSdeki yıllarında niye bir şikayet alınmadı ?Antalyaspor'dan körü körüne nefret eden biri olarak Antalyalı birini savunuyorum artık inanılmazsa kendime başka kişilere inanılmaz heralde .Her sakatlıkta zaten böyle konuşulur.Siz defanssınız ve rakibin kaliteli bir forveti var.O adamı isteyerek veya istemeyerek sakatlanıyor.Sevinmez misiniz ?
    ozzy yalçın kaç kere oynamış onu bi araştırıp yazsaydın keşke.çünkü benim baktığıma göre yalçın 5 maç oynamış.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    ozzy yalçın kaç kere oynamış onu bi araştırıp yazsaydın keşke.çünkü benim baktığıma göre yalçın 5 maç oynamış.
    Oynamış mı oynamış ? Neyi tartışıyorsun ?
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Toplam 5 maç oynamış bir adam.

Mesaj Yetkileri