1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Polat Holiganizmi Körüklüyor.

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Jo'nun işini bitirdik vs. gibi şeyleri söylüyor.
    Bak bu tamamen şehir efsanesi. Ya da Jo sakatlandıktan sonra söylenmişte olabilir. Bu ahlaksızlıktır. Ama bizde maalesef böyle. Tribünler bile öyle değil mi? Rakip takım oyuncusu sakatlanınca bağırılmaz mı stadda ohh ohhh diye?

Ben Yalçın'ın bu pozisyonda adı geçene kadar adını bile bilmezdim. Yanımdan geçse tanımam. O yüzden onu korumak gibi bir niyetim de olamaz. Ama benim karşı çıktığım adama haksızlık yapıldığı -sadece bu pozisyon için diyorum- ve adamın en azından bir özürü ve aklanmayı hakettiğidir.

Bir de şu var, Türkiye'de en çok sakat veren takım Galatasaray. Bu güne kadar böyle cümleler söylemedi de niye bu maçta söyledi Galatasaray yönetimi bunu da düşünmek gerekir.
    Buna da şöyle bir karşı sav üretilebilir. Bugüne kadar kimseden ses seda çıkmıyordu. Ama 3 aylığına alınan adam 2 ay sakatlanınca sağlık ekibi ve yönetim tenkid edilmeye başlandı. Onlar da çıkar yolu topu başka takımlara, oyunculara, oyuncuların sert oynadığına atarak işten sıyrılmak istediler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Bak bu tamamen şehir efsanesi. Ya da Jo sakatlandıktan sonra söylenmişte olabilir. Bu ahlaksızlıktır. Ama bizde maalesef böyle. Tribünler bile öyle değil mi? Rakip takım oyuncusu sakatlanınca bağırılmaz mı stadda ohh ohhh diye?
    İşte olay bu Emre abi.Rijkard çıkıp ileri geri konuştuğu için millet Yalçın'ı kasap futbolcu sanıyor.Halbuki öyle birşey yok sadece iftira.Çamur at izi kalsın dediğimiz olay.

Yalçın hiç birşey yapmadığı için savunuluyor.Ama Rijkard ona kasap dediği için biz güya kasap bir futbolcuyu savunmuş oluyoruz.

Mesaj Yetkileri