Bak bu tamamen şehir efsanesi. Ya da Jo sakatlandıktan sonra söylenmişte olabilir. Bu ahlaksızlıktır. Ama bizde maalesef böyle. Tribünler bile öyle değil mi? Rakip takım oyuncusu sakatlanınca bağırılmaz mı stadda ohh ohhh diye?Jo'nun işini bitirdik vs. gibi şeyleri söylüyor.
Ben Yalçın'ın bu pozisyonda adı geçene kadar adını bile bilmezdim. Yanımdan geçse tanımam. O yüzden onu korumak gibi bir niyetim de olamaz. Ama benim karşı çıktığım adama haksızlık yapıldığı -sadece bu pozisyon için diyorum- ve adamın en azından bir özürü ve aklanmayı hakettiğidir.
Buna da şöyle bir karşı sav üretilebilir. Bugüne kadar kimseden ses seda çıkmıyordu. Ama 3 aylığına alınan adam 2 ay sakatlanınca sağlık ekibi ve yönetim tenkid edilmeye başlandı. Onlar da çıkar yolu topu başka takımlara, oyunculara, oyuncuların sert oynadığına atarak işten sıyrılmak istediler.Bir de şu var, Türkiye'de en çok sakat veren takım Galatasaray. Bu güne kadar böyle cümleler söylemedi de niye bu maçta söyledi Galatasaray yönetimi bunu da düşünmek gerekir.