Fenerbahçe Cumhuriyeti
Karabükspor en azından 1 puan alacakdır diye düşünüyorum.
Emenike ve Cernat oynayacak mı bilgisi olan varmı ?
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Cernat oynayacak , Emenike yok .
Galatasaray TT Arena'daki serisine devam edecektir bana göre. Oyuncularda,Hagi'de sıkıntılı durumda. Maça asılacaklardır...
2 farklı bir Karabük galibiyeti bekliyorum.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
LigTv ile sözleşme sona erdi artık lig maçlarını izlemeyeceğim.Çok da huzurluyum.Ne yaparlarsa yapsınlar.
1-1 içimden geçen skor...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Galatasaray
Zapata, Lucas Neill,, Servet Çetin, Gökhan Zan, Hakan Balta, Lorik Cana, Emmanuel Culio, Yekta Kurtuluş,Kazım Kazım, Milan Baros, Bogdan Stancu
Yedekler
Ufuk Ceylan, Çağlar Birinci, Aydın Yılmaz, Barış Özbek, Pino, Serkan Kurtuluş, Harry Kewell
Cana - Culio - Yekta istediğimiz orta saha sonunda.Stancu yine sol kanat, yine sol kanat. Yazıktır yahu. Adamı yiyoruz orada. Hagi de futbolcu değirmeni çıktı arkadaş.
Hakan Balta iyileşince koymuş hemen.Evra gibi adam bende olsam onu koyardım.Son olarakta İnşallah yeniliriz...
İnşallah kazanır galatasaray , ilk galibiyeti biz almak istiyoruz
Resmen mazlum yerine konulduk..
Verilmeyen penaltıyı gördünüzmü??,Yuh diyorum..
Beyaz mendil sallayarak protesto eden bir taraftar grubu varmış.
2.penaltımızıda vermedi..Vur abalıya demişler,hakemlerde vuruyor..
Maçı izlemiyorum da iki pozisyonda net penaltımıydı ?
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
2. dakikada Kazım'ın düşürüldüğü pozisyon %1000 penaltıydı ama Baros'un pozisyonu tartışmaya açık ama bana penaltı gibi gelmişti o pozisyonda.
1. Pozisyonu görmedim ancak 2. pozisyonda penaltı yok gibi duruyor...Çok rahat bir maç oluyor Galatasaray açısından gol yakındır...
Kontrolsüz giriyor direk barosa gidiyor..İlk net penaltı..
Güzel oynuyoruz. Vurmamız gereken yerde vurmayıp bir pozisyonu harcadık, tam tersinden de bir pozisyon harcadık. Atmamız lazım bu oyunla artık gol.
Twitter'daki eski hakemler 2 pozisyonun da net penaltı olduğunu söylüyor. Ben de öyle düşünüyorum.
Hakem gerçekten berbat bir maç yönetiyor...
Elle oynamayı da vermedi hakem. Bu arada Hakan Balta çok saçma işler yapıyor.
Nihayet taraftar destek vermeye başladı.
Hakemler Fenerbahçe ve Galatasaray ikilisinden birisi, hatta Beşiktaş içinde geçerli... Onlardan birisi sendelemeye görsün. Yıllardır aynı senaryo... Bütün egolarını onların sırtından tatmin eder, her zaman böyle olmuştur. Normal şartlarda altında kalacakları ve cesaret edemeyecekleri kararları hep onların lige havlu attığı dönemde verirler. Maçı izlemiyorum ama hep böyle olmuştur. Çünkü takım medya ve taraftar desteğini yitirdiği için sahipsiz kalır, hakemlerde benzer nedenlerle benzer yönetimleri sergiler. Galatasaray'lı arkadaşlara sabır diliyorum. Aynı sıkıntıları lige erken havlu attığımız yıllarda çok yaşadık. Hatta 2003 yılında Selçuk Dereli'nin yönettiği bir Adanaspor-Fenerbahçe maçı hatırlarım ki, ders olarak gösterilse yeridir: "Düşene birde sen vur" dersi...
beşiktaş karabük maçında da hakem hatası vardı bu maçtada çok var yoksa bu karabük hakemleri satın mı alıyo![]()
0-0 bitti maç.
Hakeminde payı var unutmamak lazım..Yedi 2 penaltımızı..Çalmadığı krtik fauller vardı..
Hagi bu kadroyu sahaya çıkartıkca çok yırtınırız gol diye..Yahu gençleri oynatsana..
Dediğim gibi bizde kötü oynadık,Karabük daha kötü oynadı yenemedik..
0-0 bitti. Gs' nin hali içler acısı...
İyi iyi bu skorlar devam eder umarım...Yoksa yönetim gitmez başka türlü...
Karabük buraya yenilmemeye gelmiş.Azcık Belediye'ye özenseler alıcaklardı bu maçı.Son 15 dakika bütün takım ileri çıktı.Keşke Emenike oynasaydı.