Evet arkadaslar perpetua'nin rehberi sayesinde olayi kaptim ve kariyere basladim.Hayirli ugurlu olsun.
__________________________________________________ ______________________
LA Galaxy baskani Tim Leiweke kis tatili icin Uludag'a gelmisti.O sirada yeni menajer arayislarina girilmisti.Baskan bu sefer yeni dusunceleri olan yeni menajerleri basa getirmek istiyordu.Bu amac dogrultusunda Ingiltere Futbol Akademisi'ni dereceyle bitiren ve Turk uyruklu Sasan Argiz'la 'HASAN USTA Kendin Yap Kendin Ye' adli lokantada bulunmustu.Gorusmelerden sonra sozlesme imzalanmisti.Son dakika haberi olarak gecen bu durumdan sonra Sasan Argiz'la yapilan roportaj :
Muhabir : Oncelikle roportaj teklifimizi kabul ettiginiz icin tesekkurler.Ilk sorumuz neden LA?
SA: Degisik deneyimler iyi olur diye dusundum.Hem bide Los Angeles taraflari hep cibildak karilarla doluymus.Hatta orda kizlar teklif ediyomus
M:Anlayamadim
SA:Sey yani orada degisik tatlar alacagima inandigim icin gidiyorum.Farkli deneyimler yani.Sarisin esmer kumral
M: Peki MLS hakkinda bilgileriniz neler?
SA: Valla degisik bi ligmis.Bu aksam internetten bakacam nasil adam alinip satiliyo diye
M: Ne yani sistem hakkinda bilginiz yokmu?
SA: (Bilmemek onemli degil yeter ki caktirma mentalitesinden yola cikarak) Ha yok canim biliyorum oylesine bakacam.Hem bu kadar roportaj yeter ucagim kalkiyor.Hadi canim gule gule.
M: Peki tesekkurler.
TRANSFERLER
Takas sistemi fln cok karisik gelmisti.Yinede normal yoldan 1 oyuncu transfer ettim.Bunun yaninda ilk secimde de iki gence imza attirdim.
HAZIRLIK MACLARI
Hazirlik macinda dost kulubum Chelsea ile evimde oynadim.Bunun disinda GS ve FB ile bir de Turkiye turu yaptim.Iyi performans gosterdi takimim iyi sonuc alamasak da.Bu yuzden takimimdan umutluyum.
SAMPIYONLAR KUPASI CEYREK FINAL
Her iki mactada Trinidad & Tobago ekibi San Juan Jabloteh'i kolay ve ezici bir sekilde gectim.
LA DAILY NEWS - Sasan Argiz'li LA Galaxy beklentileri ezici bir sekilde gerceklestirdi.8-0'lik seriyi yakalayarak turu gecen LA Galaxy teknik direktoru Sasan Argiz soyle konustu : "Bu adini bile tam bilmedigim mahalle takimini yenmeseydik sapkami yerdim."
Hafta 13
Arkadaslar simdi oynuyorum.Oynadikca devami gelecek..Yorumlarinizi bekliyorum.Ayrica Puan Tablosu her hafta guncellesecek.