Yorumlar icin tesekkurler.Bol yorumlu ve onerili cvplar gelirse sevinirim
__________________________________________________ _____
Sampiyonlar Kupasi'ni aldiktan sonra moraller cok iyiydi.Ayrica Amerika En iyiler'e 7.olarak girmistim.Sirada evimizde oynayacagimiz Houston macimiz vardi.Adeta dagitmistik Houston'u ilk yari sonuna kadar.Ama yinede son dakikalarda yedigimiz bir gil basimiza bela oldu.
Sirada deplasmanda oynayacagimiz ve bati liderini belirleyecek Colorado maci vardi.Gardner'in atildigi macta,zirveyi korumasini bildim.
Evimdeki Dallas macinda bunaltici bir mactan sonra mac golsuz berabere sonuclandi.
Ligde en son galibiyeti 5 mac once tattigim salt lake macindan sonra tekrar mac salt lake takimiylaydi.Deplasmanda olmama ragmen J**ua sayesinde rahat kazandim.Bu arada bu oyuncumun formu baya yukseliyor.Bu arada farkettinizmi seksenli dakikalarda ne kadar gol olmus.
Vee yine sira evimde oynadigim derbide Chivas'a gelmisti.Evimizde taraftarlar stadyumu doldumuslardi.Yuzlerini kara cikarmadik ve sezon basindan beri 10 macta 7 gol 1 asisti olan Quaranta ile sonuca ulastik.
__________________________________________________ ____________________
Bu arada lig tablosu guncellenmistir.Ilk sayfada yada burdan bulabilirsiniz.Ayrica pilot kulup istegimi yaptim.Neticyei bekliyorum.
Hafta 13
![]()