1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Löw Serdar'ı çağırdı

Hybrid View

Default Löw Serdar'ı çağırdı

Alman milli takım hocası Löw Stuttgart ta oynayan Serdar Taşçı'yı Almanya'nın İngiltere ile oynayacağı hazırlık maçı kadrosuna aldı

Arkadaşlar bu Serdar çok iyi bir oyuncu.Terim niye çağırmadı Serdar'ı kadroya?Milli takıma çok faydalı olabilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Resmi maç olmadığı için oynasada farketmez...F.terim alabilir istedigi zaman

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    Resmi maç olmadığı için oynasada farketmez...F.terim alabilir istedigi zaman
    Biz de Nuri'yi hazırlık maçında oynattık..
    Hazırlık maçında oynarsa da biz oynatamıyoruz galiba. Mesut da gidiyor Alaman Milliye

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Biz de Nuri'yi hazırlık maçında oynattık..
    Hazırlık maçında oynarsa da biz oynatamıyoruz galiba. Mesut da gidiyor Alaman Milliye
    Nuri Şahin Malta maçının son 10-15 dakikasında oyuna girdi.Hazırlık maçı resmi önemlilik taşımadıgı için farketmez tabi önce oynadıysı alman milli takımının resmi maçlarında alınamaz tabi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çünkü bizde gençlere inanç yok.İlle ünlü olacak pahalanacak ondan sora almaya çalışıcaz.İş işten geçmiş olacak yani...
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kaçırmamak lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Kaçtı galiba

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar 3 ay önce falan bu konuyu konusduk.serdar kendisi almanya milli takımını secdi.....3 ay önce falan oynadı...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Birakin kacsin , bu gurbetci futbolcular cok abartilmaya baslandi halbuki ligimize gelen gurbetcileri görüyoruz hepsi dökülüyorlar.Hamit,Halil ve Yildiray disinda adam gibi bir gurbetci futbolcu cikmadi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Birakin kacsin , bu gurbetci futbolcular cok abartilmaya baslandi halbuki ligimize gelen gurbetcileri görüyoruz hepsi dökülüyorlar.Hamit,Halil ve Yildiray disinda adam gibi bir gurbetci futbolcu cikmadi.

Katılıyorum Serdar iyi olsa bile bu onun kendi seçimi Türkiye'yi seçmeyen birine yalvaracak halimiz yok.Gurbetçi oyuncular çok abartılıyor her sene ülkemize gurbetçi oyuncu geliyor Anadolu takımlarına ama az sayıda olanı başarılı oluyor.En güzel örnek Volkan Ünlü Schalke'den gelmişti Beşiktaş'a kayboldu gitti

katılmıyorum,bikere nuri bu seneki şansızlığına rağmen gelecek vaadeden en önemli ismlerden birtanesi milli takımiçin,fenerin bu sne almakiçin diğer büyüklerlekapıştığı alibilginde gurbetçi,ayrıcaizleyenherkesin beğenisini kazanan serkan,barış,volkanda öyle,adamçıkmadıdemek haksızlık bnce

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by esos07 View Post
    katılmıyorum,bikere nuri bu seneki şansızlığına rağmen gelecek vaadeden en önemli ismlerden birtanesi milli takımiçin,fenerin bu sne almakiçin diğer büyüklerlekapıştığı alibilginde gurbetçi,ayrıcaizleyenherkesin beğenisini kazanan serkan,barış,volkanda öyle,adamçıkmadıdemek haksızlık bnce
    Ali Bilgin'i begenmiyorum, Türkiye'de top kosturan hicbir gurbetciyi begenmiyorum.

Hazırlık maçında oynaması yetiyor. Çok büyük bir yıldızı, üstelik ihtiyacımız olan mevkiide kaçırıyoruz.

Stuttgart-Schalke maçını izlediyseniz, maçın yıldızları Mesut Özil ile Serdar Taşçı'ydı. Bu iki yıldız da Almanya'yı tercih etti, ikisi de 20 yaşın altında. Büyük yetenek olacaklar ilerde, bizim için çok kötü oldu bu. Malik Fathi gibi bu iki ismi de kaçırdık. Nuri'yi kaptık ama Nuri'nin faydası yok, oynamıyor ki!

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Nuri Dortmund'ta bile dogru dürüst forma sansi bulamazken milli takimda direk olarak oynamasi ne kadar dogru sence?? adami ne zaman kadroya cagirsalar, sakatlaniyor disiplinsiz bir futbolcu ayrica iyi bir futbolcu olduguna inanmiyorum, ileride siradan bir anadolu takiminda forma giyer tipki sezer gibi.

Nuri Dortmund'ta bile dogru dürüst forma sansi bulamazken milli takimda direk olarak oynamasi ne kadar dogru sence?? adami ne zaman kadroya cagirsalar, sakatlaniyor disiplinsiz bir futbolcu ayrica iyi bir futbolcu olduguna inanmiyorum, ileride siradan bir anadolu takiminda forma giyer tipki sezer gibi.
    Evet, ben de bunu demek istemiştim, sana katılıyorum.

Nuri'yi kaptık diye sevindik ama Nuri'den çok daha kaliteli isimleri kaptırdık.

Mesut ve Serdar, geçen sene Bundesliga'yı 1. ve 2. bitirmiş takımlarda banko oynuyorlar.

Malik Fathi de Hertha'da forma giyiyor.

Nuri'yi kapmamız bize hiçbir şey katmadı, esas bize gerekli olan Mesut'u, Serdar'ı, Malik'i kapmalıydık.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Nuri'yi 17 yaş altı şampiyonasında izleyipte hayran kalmamak mümkün değil.Nuri bu sezonu Feyenord'ta eski hocasıyla geçirecek bu sezon düzenli forma bulabilir.O şampiyonadaki Anderson Manu'ya giderken Nuri buralarda profosyenellik böyle birşey

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Nuri'yi 17 yaş altı şampiyonasında izleyipte hayran kalmamak mümkün değil.Nuri bu sezonu Feyenord'ta eski hocasıyla geçirecek bu sezon düzenli forma bulabilir.O şampiyonadaki Anderson Manu'ya giderken Nuri buralarda profosyenellik böyle birşey
    İlginç olan da o zaten. O şampiyonada dediğin gibi Anderson da oynuyordu, kendisini Porto'da iyice geliştirdi ve gösterdi, Man Utd'a gitti. Nuri ise Dortmund gibi bir takımda yedek kaldı, kendisini geliştiremedi. İnşallah bu sene daha iyi olur.

Bizim Türk futbolcularımızın en büyük sorunu bu zaten, 17-20 yaşlarında çok iyiler ama devamı gelmiyor. Nuri o zaman harikaydı ama şimdi yok oldu birden.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fatih hoca böyle adamları nasıl kaçırıyor anlamak mümkün değil.Tv lerde yorumculuk yapacağına böyle yetenekleri milli takıma kazandırmaya çalışsın.

Galatasaray-Ç.Rizespor maçını seyrettim.

Ersun Yanal teknik direktör olmamasına rağmen not tutuyor sürekli.

Fatih Terim oturmuş maçı seyrediyor, hiçbir şekilde not tutmuyor. Milli takım teknik direktörünün bence not tutması gerekiyor. Biz bile araştırmacı olarak not tutuyoruz ama Fatih Hoca hiç not tutmuyor.

Mesut ve Serdar çok iyi futbolcular, birini kaçırdık, diğerini kaçırmayalım..

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Galatasaray-Ç.Rizespor maçını seyrettim.

Ersun Yanal teknik direktör olmamasına rağmen not tutuyor sürekli.

Fatih Terim oturmuş maçı seyrediyor, hiçbir şekilde not tutmuyor. Milli takım teknik direktörünün bence not tutması gerekiyor. Biz bile araştırmacı olarak not tutuyoruz ama Fatih Hoca hiç not tutmuyor.
    Fatih hoca her maçında yardımcılarına not tutturuyor. Şimdi kameralar göstermedi diye Fatih hoca not tutmadı mı oluyor?

Bunu tartışmaya bile gerek yok yani komik olmuş biraz

Yardımcıları mı teknik direktör, Fatih Terim mi? Ersun Yanal da istese yardımcılarına not tutturur ama bizzat kendi tutturuyor. Benim not tutmam ile senin not tutman farklıdır. Ben bir futbolcuya iyi derim, sen kötü dersin notta, sonra çakışır. Bu yüzden Terim'in bizzat not tutması daha mantıklı olur.

Mesut Özil fazla ihtiyacimiz olmayan bir isimdi.Onun mevkisinde oynayan cok kaliteli futbolcular vardi.Nitekim kendisi Almanya Milli takimini sececegini önceden belirtmisti.

Ama Serdar Tasci konusuna cok üzüldüm gercekten.Cok ihtiyacimiz olan birisiydi.Keske yetkililer onu daha cabuk farketseydi ve keske bizi tercih etseydi.Ilerde Milli takima cok yararli olurdu kesinlikle.

Serdar Taşçı: Almanya hızlı davrandı
    İlk kez Almanya Milli Takımı'na çağırılan Serdar Taşçı, ailesinin Türk milli takımında oynamasını istediğini fakat Almanya'nın bu konuda daha önce davrandığını söyledi.

Almanya Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw tarafından ilk kez milli takıma çağrılan VfB Stuttgart takımında oynayan Türk kökenli Serdar Taşçı, Spor dergisi Kicker'e milli takım seçimi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Türk milli takımından da teklif aldığını belirten Serdar, anne ve babasının Türk milli takımında oynamasından yana olduklarını anlatarak, ''Babam için bu çok önemliydi. Ancak şimdi bu nedenle benimle daha az gurur duymuyorlar. Bu karar bana uykusuz geceleri beraberinde getirdi. Ancak Alman milli takımı daha hızlı davrandı'' dedi.

Haberde, VfB Stuttgart'ın eski teknik direktörü Ralf Rangnick'in, Serdar'ın oynadığı pozisyonda uluslararası alanda en büyük yetenekler arasında bulunduğunu belirtti.

Rangnick'in, ''Serdar olgun bir futbolcu gibi tecrübeli oynuyor'' değerlendirmesini yaptı. Rangnick, bu kadar gelişmesinin kendisi için sürpriz olmadığını belirttiği Serdar'ın uluslararası alanda da büyük bir kariyeri olacağına inandığını kaydetti.

Bundesliga'da şimdiye kadar 28 karşılaşmada oynayan ve 2 gol atan Serdar, Alman milli takımının 22 Ağustos'ta İngiltere'yle oynayacağı hazırlık karşılaşması için Löw tarafından kadroya alındı.

GELECEĞİ OLAN YETENEKLER ARASINDA GÖSTERİLDİ
    Haberde, Serdar'ın VfB Stuttgart'ın alt yapısından yetiştiği, 20 yaşındaki bu futbolcunun bir yıl öncesine kadar VfB Stuttgart'ta geleceği olan yetenekler arasında gösterildiği ifade edildi.

Serdar'ın bir yıl önce 20 Ağustos 2006 tarihinde Arminia Bielefeld'e karşı VfB Stuttgart formasıyla Alman Birinci Ligi'nde ilk kez oynadığı, Bundesliga'da geçen sezon 26 karşılaşmada yer aldığı ve 2 gol attığı, gelişmesinde önemli rol oynayan Alman milli takımının eski oyuncusu Marcus Babbel'in de yerini aldığı kaydedildi.

VfB Stuttgart'ta futbolcuların sportif gelişmesinin yanı sıra kişisel gelişmelerine de önem verildiği belirtilen haberde, bunu için özel olarak ''davranış kuralları'' bulunduğu ifade edildi.

VfB Stuttgart'ın genç teknik direktörü Hansi Kleitsch, Serdar'la birlikte çalışmanın her zaman kendisine memnuniyet verdiğini, futbolcuların kurallara uymayı, disiplin ve saygıyı erkenden öğrenmeleri gerektiğini, aksi takdirde gelecekte başarısızlığa uğrayacaklarını belirtti.

Futbolcuların, şımarmamayı sadece takımda değil, aile ortamında da öğrendikleri ifade edilen haberde, Serdar'a da anne ve babasının örnek oldukları kaydedildi.

NTVSpor

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Elinize fırsat geçti işte.Vurun Fatih Terim'e..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

biz fmciler yani bu oyunculari cogunu biliyoruz. biraz fm oynasinlar oynamasina gerek yok acsin scoutu baksin turk oyunculara ve arastirsin onlari.

omer-faruk-14 Misafir

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    biz fmciler yani bu oyunculari cogunu biliyoruz. biraz fm oynasinlar oynamasina gerek yok acsin scoutu baksin turk oyunculara ve arastirsin onlari.
    Ben GS Menajeri + FM oynayan biri olsaydım. Takımıma Pezzarossi'yi alırdım ve de yarım sezon sonra tekmeyi yerdim.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

tabiki sadece fme bakikta futbolcu almassin. fm de almanyadaki genc turk oyunculari var. bunlari arastirsa mesela serdar tasci vardi.

omer-faruk-14 Misafir

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    tabiki sadece fme bakikta futbolcu almassin. fm de almanyadaki genc turk oyunculari var. bunlari arastirsa mesela serdar tasci vardi.
    Ona bakılırsa kötü oyuncuları da alabilrdik.(bkz. Kenan Şahin) FM 2006'da süper ama gerçekte vasatın yarısı galiba.

Mesaj Yetkileri