1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Löw Serdar'ı çağırdı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Birakin kacsin , bu gurbetci futbolcular cok abartilmaya baslandi halbuki ligimize gelen gurbetcileri görüyoruz hepsi dökülüyorlar.Hamit,Halil ve Yildiray disinda adam gibi bir gurbetci futbolcu cikmadi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Birakin kacsin , bu gurbetci futbolcular cok abartilmaya baslandi halbuki ligimize gelen gurbetcileri görüyoruz hepsi dökülüyorlar.Hamit,Halil ve Yildiray disinda adam gibi bir gurbetci futbolcu cikmadi.

Katılıyorum Serdar iyi olsa bile bu onun kendi seçimi Türkiye'yi seçmeyen birine yalvaracak halimiz yok.Gurbetçi oyuncular çok abartılıyor her sene ülkemize gurbetçi oyuncu geliyor Anadolu takımlarına ama az sayıda olanı başarılı oluyor.En güzel örnek Volkan Ünlü Schalke'den gelmişti Beşiktaş'a kayboldu gitti

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    katılmıyorum,bikere nuri bu seneki şansızlığına rağmen gelecek vaadeden en önemli ismlerden birtanesi milli takımiçin,fenerin bu sne almakiçin diğer büyüklerlekapıştığı alibilginde gurbetçi,ayrıcaizleyenherkesin beğenisini kazanan serkan,barış,volkanda öyle,adamçıkmadıdemek haksızlık bnce

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by esos07 View Post
    katılmıyorum,bikere nuri bu seneki şansızlığına rağmen gelecek vaadeden en önemli ismlerden birtanesi milli takımiçin,fenerin bu sne almakiçin diğer büyüklerlekapıştığı alibilginde gurbetçi,ayrıcaizleyenherkesin beğenisini kazanan serkan,barış,volkanda öyle,adamçıkmadıdemek haksızlık bnce
    Ali Bilgin'i begenmiyorum, Türkiye'de top kosturan hicbir gurbetciyi begenmiyorum.

Mesaj Yetkileri