1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Löw Serdar'ı çağırdı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Nuri Dortmund'ta bile dogru dürüst forma sansi bulamazken milli takimda direk olarak oynamasi ne kadar dogru sence?? adami ne zaman kadroya cagirsalar, sakatlaniyor disiplinsiz bir futbolcu ayrica iyi bir futbolcu olduguna inanmiyorum, ileride siradan bir anadolu takiminda forma giyer tipki sezer gibi.

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Nuri Dortmund'ta bile dogru dürüst forma sansi bulamazken milli takimda direk olarak oynamasi ne kadar dogru sence?? adami ne zaman kadroya cagirsalar, sakatlaniyor disiplinsiz bir futbolcu ayrica iyi bir futbolcu olduguna inanmiyorum, ileride siradan bir anadolu takiminda forma giyer tipki sezer gibi.
    Evet, ben de bunu demek istemiştim, sana katılıyorum.

Nuri'yi kaptık diye sevindik ama Nuri'den çok daha kaliteli isimleri kaptırdık.

Mesut ve Serdar, geçen sene Bundesliga'yı 1. ve 2. bitirmiş takımlarda banko oynuyorlar.

Malik Fathi de Hertha'da forma giyiyor.

Nuri'yi kapmamız bize hiçbir şey katmadı, esas bize gerekli olan Mesut'u, Serdar'ı, Malik'i kapmalıydık.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Nuri'yi 17 yaş altı şampiyonasında izleyipte hayran kalmamak mümkün değil.Nuri bu sezonu Feyenord'ta eski hocasıyla geçirecek bu sezon düzenli forma bulabilir.O şampiyonadaki Anderson Manu'ya giderken Nuri buralarda profosyenellik böyle birşey

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Nuri'yi 17 yaş altı şampiyonasında izleyipte hayran kalmamak mümkün değil.Nuri bu sezonu Feyenord'ta eski hocasıyla geçirecek bu sezon düzenli forma bulabilir.O şampiyonadaki Anderson Manu'ya giderken Nuri buralarda profosyenellik böyle birşey
    İlginç olan da o zaten. O şampiyonada dediğin gibi Anderson da oynuyordu, kendisini Porto'da iyice geliştirdi ve gösterdi, Man Utd'a gitti. Nuri ise Dortmund gibi bir takımda yedek kaldı, kendisini geliştiremedi. İnşallah bu sene daha iyi olur.

Bizim Türk futbolcularımızın en büyük sorunu bu zaten, 17-20 yaşlarında çok iyiler ama devamı gelmiyor. Nuri o zaman harikaydı ama şimdi yok oldu birden.

Mesaj Yetkileri