Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 83 sonuç

Konu: Sigames Bardaği Taşirdi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Default Sigames Bardaği Taşirdi

Çarşamba günü büyük bir heyecanla beklediğim Football Manager 2009 u oynamaya koyuldum...Basın toplantıları,Futbolculara yeni hareketler öğretebilmek ve 3D maç motoru gayet hoştu fakat o da ne ? ilk hazırlık maçımı yapmaya başladığım sıralarda taktiği açtığımda ne göreyim bazı oyuncuları 2 kere gösteriyor ve toplam sahada 13 oyuncu var...Tamam bu ufak bir hata deyip kafaya takmadan oynamaya devam ettim.İlerleyen saatlerde hiç bitmeyen uzun süreli sakatlıklar(her maçta 2 3 oyuncu sakatlanıyor),Nerdeyse her maçta frikikten gol olması,Maç motorunda yine mantıksız işler devam etmekte ve bunların tümünü görünce artık oyunu silip yeni patchi beklemek zorunda kaldım...Artık o da ne zaman çıkar bekleyip göreceğiz...

2. Default

Aynı sorun bendede var taktik değiştirirken
    Oyuncunun mevkisini değişirken eski yerindede kaldığını gördüm
    Böylece sahada 2 tane Alex olmuş oluyor
    Tabi bu sadece taktik ekranında, sahada 11 kişi varoluyor...

bu sorun bendede war.her macta bi adam sakatlanior bazi maclarda 5 tane sakatlanan oluor.condition acayip düsüor kadro genis olmasa yandik wallah.her halde yeni patch beklices

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bu sorunlar ilk sezon icin gecerli , ikinci sezondayim su anda sadece 1 sakatim var , ilk sezon bu sayi 7 idi.

hım güzel o zaman ben besiktasta oyuncu sıkıntısı cekiyom kimseyi transfer edemedim kadroyu zor kuruyom

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

antraman ayarlarını çok düşük tutun faydasını göreceksiniz..

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by heavy86 View Post
    antraman ayarlarını çok düşük tutun faydasını göreceksiniz..
    Haklı olabilirsin,antreman ayarlarında sakatlanmazlar.Fakat şikayetçi olan arkadaşlar genellikle maç içindeki sakatlıklardan bahsediyorlar.

valla iki sezondur oynuyorum ilk sezon kewellı 2 maç üstüste oynatabildiğimi hatırlamıyorum ikinci sezon topuz gitti 3 aya yakın sakatlık çok fazla servet 3 hafta sakatlanıyo düşünün artık

keşke oyunun hatası sadece o olsa.
    devre arası 9 oyuncu aldım.onların yerine de takımımdaki oyuncuları sattım.ama oyun listesi istenmedi.yani yeni aldıgım oyuncuları kaydedemedim.şuan 15-16 yaşındaki oyuncularla oynuyorum.bu arada takımım fenerbahçe ve lyon ile uefa maçım var az sonra.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    haha lyon a 4 tane attım.defansım ve orta saham 15 yaşında alt yapı oyuncusu özellikleri 0 denecek kadar az.tek yedegim var o da 15 yaşında bi kaleci.ikinci yarı forvetim sakatlandı yedek kaleciyi forvete aldım.1 gol attı 1 de asist yaptı.ama asisti görmeliydiniz tam ara pası ))
    Last edited by byvirus : 22.Kasım.2008 at 15:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

işte dediğimiz gibi saçma sapan hatalarla uyutuluyoruz yeter artık!!! bi çare bulun şuna...

oyunda inandırıcılık filan kalmamış.eger oyunu almayan varsa kesinlikle almasın başka menejerlik oynasın.takımın yarısı 16 yaşında alt yapı oyuncusu ama ligi birinci bitirdim.nasıl bi saçmalıksa.

Nesil
    2006
    Yer
    turksportal.net

arkadslar hatanında boylesi diycem artık. ortasaha mucadelesinde futbolcular birbirine kitlendi. tam 3 dk boyunca tum oyuncular topa baktı!!! 3.dakikanın sonunda 1 oyuncu yardıma gitti. benim eleman sakatlandı hakem foul verdi.ama 3 dk boyunca top oldugu yerde durdu kimse mudahale etmedi... resimleride burda...

tamam gerildik gecti derken son dk golu yedik! hemde 20 metreden karsı takım kalecinin super vurusuyla. ya Daivid oyle vursa hermac 3 atardı...
    isallah bunlara 1 cozum bulunur....

SIGAMES Bu isi biraksin abi.Kardesim herkes Football Managerin bir onceki yilindan daha iyi olmasini bekler. Ben bu kadar hatayi bir oyunda gormedim haa sigamesede hak vermek lazim ama bence beceremiyorlar artik eski fmnin tadi kalmadi

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by trekclown View Post
    SIGAMES Bu isi biraksin abi.Kardesim herkes Football Managerin bir onceki yilindan daha iyi olmasini bekler. Ben bu kadar hatayi bir oyunda gormedim haa sigamesede hak vermek lazim ama bence beceremiyorlar artik eski fmnin tadi kalmadi
    Eski Fm'lerin tadı varda,3D işleri bozdu.Football Manager 2008'in birazdaha gelişmiş 2D ve maç motorunu yapsalardı bu sene herkes tarafından takdir toplarlardı.

Smile

Quote Originally Posted by e7obuck5 View Post
    Eski Fm'lerin tadı varda,3D işleri bozdu.Football Manager 2008'in birazdaha gelişmiş 2D ve maç motorunu yapsalardı bu sene herkes tarafından takdir toplarlardı.
    aynen 3d geldi bizim oyuna nazar degdi.

neyse fazla şikayet etmeyin, korsan oyun derler bunlarada sebep olarak

fm08 ile gelinen noktadan çok şey kaybedildiği açık.

adamlar dalga geçmişler resmen kullanıcılarla, günümüz imkanlarında en berbat grafik yapısı ve dünya kadar hatayla dilini oyuna koymadığı bir ülkede avrupa ülkeleriyle aynı fiyata oyun satıyorlar.

hevesle alan kullanıcılarda "seninki korsan benimki değil" kavgasında

abi sakatlandı mı da az buz sakatlanmıyolar ki abartmıyorum bi keresinde 32 kisilik kadronun 13 ü sakattı hemde cogunlugu en az 1 ay olmak üzere!!hele topuzu bi mac oynatamadım daha besiktas formasılya ama nuri sahin müthis beyler allahtan o kurtarıyo

artık patch çıkarın ya

Yazılanların hepsinini oynarken yaşadım.Eski serilerde ciddi bir oynanabilirlik vardı.Ne zaman ne olacağı belli olmuyordu.Ama takımınızı sağlam kurduğunuzda başarıda geliyordu.Şimdi son iki senedir dünyanın en iyi adamlarını da alsam türkiye kupasında 2. lig takımları ile berabere kalıyorum.Hatta bi ara resmini koyarım üst üste 7 mac 1-1 bitti.daha sonra ben 1-0 kazandım.daha sorna 1-0 kaybettim.Bu kadar ahmakca bir mac motoru olamaz.Yahu goller iki yada 3 şekilde gelişiyor.Dikkatlice izliyorum macları.

Benim ya da diğer takımın kalecisi degaj kullanıyor,top bir futbolcunun kafasından sekiyor forvetin önüne düşüyor ve gol.Yine kaleci degaj ile forvete atıyor yine gol.Frikikler gol,kornerler gol.Arada sırada ilk kez mac oynayan futbolcu 40m den gol atıyor sezonun 28. macında benle oynayan takımda futbolcunun ilk gölü her zaman bu oluyor.İlk golleri daima bizim takıma atıyorlar

Maclar golsüz yada sürekli berabere bittiğinden gol attığımda yiyeceğimi kesin olarak biliyorum.Barcelona ile oynarken 5 yemek garip gelmiyorda abicim telekomspor ile 3 yıldır 1-1 berabere kalınırmı allah askına ya.Forvette vagner love sercan yildirim oynatıyorz.Arkasında mehmet topuz, solda razvan rat vs.Böyle sacmalık görmedim.Dil desteği olmayan bir oyun ülkemizde 80 ytl.

Bir sürü aptalca sorunla karşılaşılıyor, eski serilerde böyle sorunlar yoktu ve oyun cok fazla oynatırdı kendisini.Şimdi görsellik var herşey güzel ancak oynanabilirlik kalmamış artık.Bu kadar hatalı olan bir oyuna para verince insan gerçekten keriz yerine koyulmuş gibi hissediyor.11 yıldır aralıksız oynadığım bir oyunun bu hale gelmesi çok üzücü.Bir yıl boyunca cıkmasını bekliyorum ama sonuc hayal kırıklığı.

Araştırın bakın piyasada hiçbir oyun bu kadar bug icermez.

Quote Originally Posted by northstar View Post
    Yazılanların hepsinini oynarken yaşadım.Eski serilerde ciddi bir oynanabilirlik vardı.Ne zaman ne olacağı belli olmuyordu.Ama takımınızı sağlam kurduğunuzda başarıda geliyordu.Şimdi son iki senedir dünyanın en iyi adamlarını da alsam türkiye kupasında 2. lig takımları ile berabere kalıyorum.Hatta bi ara resmini koyarım üst üste 7 mac 1-1 bitti.daha sonra ben 1-0 kazandım.daha sorna 1-0 kaybettim.Bu kadar ahmakca bir mac motoru olamaz.Yahu goller iki yada 3 şekilde gelişiyor.Dikkatlice izliyorum macları.

Benim ya da diğer takımın kalecisi degaj kullanıyor,top bir futbolcunun kafasından sekiyor forvetin önüne düşüyor ve gol.Yine kaleci degaj ile forvete atıyor yine gol.Frikikler gol,kornerler gol.Arada sırada ilk kez mac oynayan futbolcu 40m den gol atıyor sezonun 28. macında benle oynayan takımda futbolcunun ilk gölü her zaman bu oluyor.İlk golleri daima bizim takıma atıyorlar

Maclar golsüz yada sürekli berabere bittiğinden gol attığımda yiyeceğimi kesin olarak biliyorum.Barcelona ile oynarken 5 yemek garip gelmiyorda abicim telekomspor ile 3 yıldır 1-1 berabere kalınırmı allah askına ya.Forvette vagner love sercan yildirim oynatıyorz.Arkasında mehmet topuz, solda razvan rat vs.Böyle sacmalık görmedim.Dil desteği olmayan bir oyun ülkemizde 80 ytl.

Bir sürü aptalca sorunla karşılaşılıyor, eski serilerde böyle sorunlar yoktu ve oyun cok fazla oynatırdı kendisini.Şimdi görsellik var herşey güzel ancak oynanabilirlik kalmamış artık.Bu kadar hatalı olan bir oyuna para verince insan gerçekten keriz yerine koyulmuş gibi hissediyor.11 yıldır aralıksız oynadığım bir oyunun bu hale gelmesi çok üzücü.Bir yıl boyunca cıkmasını bekliyorum ama sonuc hayal kırıklığı.

Eyvallah arkadaşım, demek istediklerimi çok net ifade etmişsin,
    özellikle bug/fiyat dengesi(zliği) konusunda...

Nesil
    2007
    Yer
    Sakarya

Dostum harikasin...Bi dünya para verip orjinal oyun alıyoruz...Türkçe yok....Beklentilerin altında kalan bi oyun ve birçok oyun içi hata... ekran kartı sorunu yüzünden mağdur kalan bir çok arkadaşımızda cabası...Yazık gerçekten yazık... Bir sene bekle ve kocaman bir hayal kırıklığı...Yeni Fm yüzünden eski FM leri arar olduk...Hepsini geçiyorum TSL takımlarının ne armaları nede logoları var...Haberlerde Oyuncunuz sakatlandı diyor oyuncuya bakıyorum maç oynamaya hazır diyor ilginç ilginç şeylerle karşılaşıyorum....Bakalım ilerledikçe daha nelerle karşılacağız...Açıkçası kendimi kandırılmış hissettim...
    Last edited by gtoker : 30.Kasım.2008 at 01:13

Benim ya da diğer takımın kalecisi degaj kullanıyor,top bir futbolcunun kafasından sekiyor forvetin önüne düşüyor ve gol.Yine kaleci degaj ile forvete atıyor yine gol.Frikikler gol,kornerler gol.
    bu aslında türkiyede olan gollerin büyük bir kısmı değilmi zaten?daha bugünkü fenerbahçe-beşiktaş maçında bütün goller senin dediğin şekilde oluşmadımı? 2gol degaj diğeride korner...

Quote Originally Posted by baristayfur View Post
    bu aslında türkiyede olan gollerin büyük bir kısmı değilmi zaten?daha bugünkü fenerbahçe-beşiktaş maçında bütün goller senin dediğin şekilde oluşmadımı? 2gol degaj diğeride korner...
    bence bugünkü maç istisnaydı.bugünkü gollerden kaç tane sayabilirsin?

ayrıca gollerin %60 ı ceza sahası dışında.geriye kalan %40 ın yarısı da bu şekilde kalecinin diktiği toplarla forvetin gol atması.neredeyse her maç böyle gol atıyorum

Quote Originally Posted by mgokalparslan View Post
    bence bugünkü maç istisnaydı.bugünkü gollerden kaç tane sayabilirsin?
    çok fazla saymak mümkün.pierre van hoijdonk,luciano,alex,r.carlos,lugano,edu,selçuk,c .kazım bunların hepsi frikik ve kornerlerden gol atmış oyncular.

ayrıca gollerin %60 ı ceza sahası dışında.geriye kalan %40 ın yarısı da bu şekilde kalecinin diktiği toplarla forvetin gol atması.neredeyse her maç böyle gol atıyorum
    yine uzak değil fenerbahce porto maçı keza öyle.kazımın attığı gol yaklaşık 25-30 mt değilmi??geçen sene şampiyonlar liginde manchester utd. barcelonayı scholes'in 30mt.den attığı golle elemedimi?Geçen sene Lincoln'ün sene başında attığı 2gol yize ceza sahası dışından klas şutlar değilmiydi? daha görmediğimiz birçok gol var böyle ve neredeyse her hafta oluo bunlar...

elinde uzaktan şut çekebilen oyuncu varsa bunu sonuna kadar kullanırsın.Bu mantık gayet basit,adam atabiliosa neden atmasınki uzaktan?

Ayrıca şu ana kadar izlediğin gollerin kaçtanesi organize oluşan ataklar sonucu geliştiki?parmakla saylır bu goller...zaten gol nasıl olur;bi taraf hata yapar diğeri onu değerlendirir.bu bi maçta 3kerede olur (FB-kayseri) bazende her maç olur (GS nin defans arkasına adam kaçırması)...bu örnekler çoğaltılabilir.bence herşey çok mantıklı...ama her oyunda hata var.hatasız olması imkansız zaten

çok fazla saymak mümkün.pierre van hoijdonk,luciano,alex,r.carlos,lugano,edu,selçuk,c .kazım bunların hepsi frikik ve kornerlerden gol atmış oyncular.

yine uzak değil fenerbahce porto maçı keza öyle.kazımın attığı gol yaklaşık 25-30 mt değilmi??geçen sene şampiyonlar liginde manchester utd. barcelonayı scholes'in 30mt.den attığı golle elemedimi?Geçen sene Lincoln'ün sene başında attığı 2gol yize ceza sahası dışından klas şutlar değilmiydi? daha görmediğimiz birçok gol var böyle ve neredeyse her hafta oluo bunlar...

elinde uzaktan şut çekebilen oyuncu varsa bunu sonuna kadar kullanırsın.Bu mantık gayet basit,adam atabiliosa neden atmasınki uzaktan?

Ayrıca şu ana kadar izlediğin gollerin kaçtanesi organize oluşan ataklar sonucu geliştiki?parmakla saylır bu goller...zaten gol nasıl olur;bi taraf hata yapar diğeri onu değerlendirir.bu bi maçta 3kerede olur (FB-kayseri) bazende her maç olur (GS nin defans arkasına adam kaçırması)...bu örnekler çoğaltılabilir.bence herşey çok mantıklı...ama her oyunda hata var.hatasız olması imkansız zaten
    kesinlikle katılıyorum onceki mesajına da katılıyorum

Gercekte Turkiye liginde goller uzuuun paslarla iki 3 dokunustan oluyor.Hatta cogu zaman direkt kalecinin degajıyla geliyor.Henuz oyunda diger ligleri acmadım ama eger bir italya liginide de böyleyse o zaman sacmalık diyebiliriz.Ama turkiye ligi gibi bazı liglere ait bir özellikse devrim demeliyiz.
    Orn.Besiktas ve trabzon'un her hafta attıgı goller.Sivasspor'un genelde ilk golleri.G.antep ve ankaraspor dışında her takım böyle.Galatasarayda ileri de iyi pas yapan takım ama hiç bir zaman kısa yerden oyun kuran bir takım değil.Uzun toplar atılıyor ileride toplar bir turlu yere indiriliyor ve baslıyorlar paslaşmaya.Bazen yere indirmiyolar bile ilk kafa dokunusu ile savunma arkasına sarkıtılıyo 2 pasta gol oluyor.Fenerbahce geride paslaşyıor paslaşıyor sonra bir anda uzun bir topla gol arıyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by byvirus View Post
    keşke oyunun hatası sadece o olsa.
    devre arası 9 oyuncu aldım.onların yerine de takımımdaki oyuncuları sattım.ama oyun listesi istenmedi.yani yeni aldıgım oyuncuları kaydedemedim.şuan 15-16 yaşındaki oyuncularla oynuyorum.bu arada takımım fenerbahçe ve lyon ile uefa maçım var az sonra.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    haha lyon a 4 tane attım.defansım ve orta saham 15 yaşında alt yapı oyuncusu özellikleri 0 denecek kadar az.tek yedegim var o da 15 yaşında bi kaleci.ikinci yarı forvetim sakatlandı yedek kaleciyi forvete aldım.1 gol attı 1 de asist yaptı.ama asisti görmeliydiniz tam ara pası ))
    BU bir cache hatası.O yuzden baktınız Player Registration sormadı oyunu kaydedin cıkın,oyunu kapatın sonra tekrar acın load deyin artık soracaktır.Hatta kapatıp açma işlemini yaptıktan sonra, sormasını dahi beklemeyin.SQUAD ekranını acın sag alt köşede CHANGE yazıyor olacak tıklatyın ona oyuncularınızı kaydedin.
    Last edited by davidvilla : 30.Kasım.2008 at 12:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

ben bugünkü toplardan derken kalecilerin dikerek yaptıkları asistten bahsettim.fm de de neredeyse hermaç kalecim dikiyor ve defansın arkasına sarkan forvet kaleciyle karşı karşıya kalıp gol atıyor.

attığım goller diyerek de fm den bahsettim.neredeyse her maç bir tane ceza sahasının dışından ve kalecinin dikerek asist yaptığı toplarla bir gol atıyorum.servet ceza sahasının dışında gelişine 30 metreden tam köşeye takıyor,kazma oyncular 30 metre top sürüp 3 kişiyi çalımlayıp 40 metreden plaseyle gol atıyor,benim bahsettiğim bunlardı.elbette ceza sahasının dışından gol oluyor fakat oyundaki kadar sık olmuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kesinlikle katılıyorum ayrıca böyle devam edecekse ben FM 2008 oynamaya razıyım abi en iyi adamlar bende ma kaç maçtır gol dahi atamıyorum. Çok gerçekçi yapmak istemişler galiba ama zaten o kadar profesyonel olsam gerçekten menejerlik yapardım.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by rebiwar View Post
    o kadar profesyonel olsam gerçekten menejerlik yapardım.
    olayin ozeti bu galiba.

nokta.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

zemlinkis dedigin bir hata degil herhalde ben o durumu maç esnasında o bölgelere hareketleniyor diye algıladım
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

evet beyler ya bu fmnin hataları aldı başını gidio..
    Bende fm yok ama arkadastan göryorum.Gaatasaray'da 7-8 kişi sakat.Adam gibi oyuncu kalmadı oyunda..

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri