1 ile 30 arası toplam 83 sonuç

Konu: Sigames Bardaği Taşirdi

Hybrid View

Quote Originally Posted by mgokalparslan View Post
    bence bugünkü maç istisnaydı.bugünkü gollerden kaç tane sayabilirsin?
    çok fazla saymak mümkün.pierre van hoijdonk,luciano,alex,r.carlos,lugano,edu,selçuk,c .kazım bunların hepsi frikik ve kornerlerden gol atmış oyncular.

ayrıca gollerin %60 ı ceza sahası dışında.geriye kalan %40 ın yarısı da bu şekilde kalecinin diktiği toplarla forvetin gol atması.neredeyse her maç böyle gol atıyorum
    yine uzak değil fenerbahce porto maçı keza öyle.kazımın attığı gol yaklaşık 25-30 mt değilmi??geçen sene şampiyonlar liginde manchester utd. barcelonayı scholes'in 30mt.den attığı golle elemedimi?Geçen sene Lincoln'ün sene başında attığı 2gol yize ceza sahası dışından klas şutlar değilmiydi? daha görmediğimiz birçok gol var böyle ve neredeyse her hafta oluo bunlar...

elinde uzaktan şut çekebilen oyuncu varsa bunu sonuna kadar kullanırsın.Bu mantık gayet basit,adam atabiliosa neden atmasınki uzaktan?

Ayrıca şu ana kadar izlediğin gollerin kaçtanesi organize oluşan ataklar sonucu geliştiki?parmakla saylır bu goller...zaten gol nasıl olur;bi taraf hata yapar diğeri onu değerlendirir.bu bi maçta 3kerede olur (FB-kayseri) bazende her maç olur (GS nin defans arkasına adam kaçırması)...bu örnekler çoğaltılabilir.bence herşey çok mantıklı...ama her oyunda hata var.hatasız olması imkansız zaten

Quote Originally Posted by baristayfur View Post
    çok fazla saymak mümkün.pierre van hoijdonk,luciano,alex,r.carlos,lugano,edu,selçuk,c .kazım bunların hepsi frikik ve kornerlerden gol atmış oyncular.

yine uzak değil fenerbahce porto maçı keza öyle.kazımın attığı gol yaklaşık 25-30 mt değilmi??geçen sene şampiyonlar liginde manchester utd. barcelonayı scholes'in 30mt.den attığı golle elemedimi?Geçen sene Lincoln'ün sene başında attığı 2gol yize ceza sahası dışından klas şutlar değilmiydi? daha görmediğimiz birçok gol var böyle ve neredeyse her hafta oluo bunlar...

elinde uzaktan şut çekebilen oyuncu varsa bunu sonuna kadar kullanırsın.Bu mantık gayet basit,adam atabiliosa neden atmasınki uzaktan?

Ayrıca şu ana kadar izlediğin gollerin kaçtanesi organize oluşan ataklar sonucu geliştiki?parmakla saylır bu goller...zaten gol nasıl olur;bi taraf hata yapar diğeri onu değerlendirir.bu bi maçta 3kerede olur (FB-kayseri) bazende her maç olur (GS nin defans arkasına adam kaçırması)...bu örnekler çoğaltılabilir.bence herşey çok mantıklı...ama her oyunda hata var.hatasız olması imkansız zaten
    kesinlikle katılıyorum onceki mesajına da katılıyorum

Gercekte Turkiye liginde goller uzuuun paslarla iki 3 dokunustan oluyor.Hatta cogu zaman direkt kalecinin degajıyla geliyor.Henuz oyunda diger ligleri acmadım ama eger bir italya liginide de böyleyse o zaman sacmalık diyebiliriz.Ama turkiye ligi gibi bazı liglere ait bir özellikse devrim demeliyiz.
    Orn.Besiktas ve trabzon'un her hafta attıgı goller.Sivasspor'un genelde ilk golleri.G.antep ve ankaraspor dışında her takım böyle.Galatasarayda ileri de iyi pas yapan takım ama hiç bir zaman kısa yerden oyun kuran bir takım değil.Uzun toplar atılıyor ileride toplar bir turlu yere indiriliyor ve baslıyorlar paslaşmaya.Bazen yere indirmiyolar bile ilk kafa dokunusu ile savunma arkasına sarkıtılıyo 2 pasta gol oluyor.Fenerbahce geride paslaşyıor paslaşıyor sonra bir anda uzun bir topla gol arıyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by byvirus View Post
    keşke oyunun hatası sadece o olsa.
    devre arası 9 oyuncu aldım.onların yerine de takımımdaki oyuncuları sattım.ama oyun listesi istenmedi.yani yeni aldıgım oyuncuları kaydedemedim.şuan 15-16 yaşındaki oyuncularla oynuyorum.bu arada takımım fenerbahçe ve lyon ile uefa maçım var az sonra.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    haha lyon a 4 tane attım.defansım ve orta saham 15 yaşında alt yapı oyuncusu özellikleri 0 denecek kadar az.tek yedegim var o da 15 yaşında bi kaleci.ikinci yarı forvetim sakatlandı yedek kaleciyi forvete aldım.1 gol attı 1 de asist yaptı.ama asisti görmeliydiniz tam ara pası ))
    BU bir cache hatası.O yuzden baktınız Player Registration sormadı oyunu kaydedin cıkın,oyunu kapatın sonra tekrar acın load deyin artık soracaktır.Hatta kapatıp açma işlemini yaptıktan sonra, sormasını dahi beklemeyin.SQUAD ekranını acın sag alt köşede CHANGE yazıyor olacak tıklatyın ona oyuncularınızı kaydedin.
    Last edited by davidvilla : 30.Kasım.2008 at 12:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by baristayfur View Post

ben bugünkü toplardan derken kalecilerin dikerek yaptıkları asistten bahsettim.fm de de neredeyse hermaç kalecim dikiyor ve defansın arkasına sarkan forvet kaleciyle karşı karşıya kalıp gol atıyor.

attığım goller diyerek de fm den bahsettim.neredeyse her maç bir tane ceza sahasının dışından ve kalecinin dikerek asist yaptığı toplarla bir gol atıyorum.servet ceza sahasının dışında gelişine 30 metreden tam köşeye takıyor,kazma oyncular 30 metre top sürüp 3 kişiyi çalımlayıp 40 metreden plaseyle gol atıyor,benim bahsettiğim bunlardı.elbette ceza sahasının dışından gol oluyor fakat oyundaki kadar sık olmuyor.

Quote Originally Posted by mgokalparslan View Post
    ben bugünkü toplardan derken kalecilerin dikerek yaptıkları asistten bahsettim.fm de de neredeyse hermaç kalecim dikiyor ve defansın arkasına sarkan forvet kaleciyle karşı karşıya kalıp gol atıyor.

attığım goller diyerek de fm den bahsettim.neredeyse her maç bir tane ceza sahasının dışından ve kalecinin dikerek asist yaptığı toplarla bir gol atıyorum.servet ceza sahasının dışında gelişine 30 metreden tam köşeye takıyor,kazma oyncular 30 metre top sürüp 3 kişiyi çalımlayıp 40 metreden plaseyle gol atıyor,benim bahsettiğim bunlardı.elbette ceza sahasının dışından gol oluyor fakat oyundaki kadar sık olmuyor.
    'davidvilla' nında dediği gibi bu olaylar sadece türkiye ve bu ayarda liglerde oluyosa burda bi gerçeklik payı vardır.çünkü gerçektende öyle.ama aynı şekilde bi barcelona degajla ya da Puyol 3-5adam çalımlayıp 30mtdne gol atıosa bi hata ararım.karşına arsenali al, teo walcott defans arkasına sarkıp gol atmıosa hata ararım.c.ronaldo 3-5 adam çalımlayıp kaleye vurmuosa hata ararım.yada lionel messi defanstan alıp kaleye kadar topla gitmiosa..??

Böyle golleri böyle oyuncular atıo..malesef henüz türkiyedeki futbolcularımız bu mentalitede değil.bu yüzden böyle gol izlemek nadir. ve tabi birazda uyguladığın taktik.kısa paslarla oynarsan şahane arapaslar goller izlersn.uzun top oynatırsan degajla gol,uzaktak şut görme oranın artar.direct oynarsan defans arkasına sarkma ve gelişine şutlar artar..vs vs

Mesaj Yetkileri