Stad: ALİ SAMİ YEN
Tarih: 27.09.2009
Saat: 20:00
Hakemler:
(O) CÜNEYT ÇAKIR
(Y) BÜLENT GÖKÇÜ
(Y) NİHAT MIZRAK
(D) SERKAN ÇINAR
Galatasaray
Eskişehirspor
Berabere
Stad: ALİ SAMİ YEN
Tarih: 27.09.2009
Saat: 20:00
Hakemler:
(O) CÜNEYT ÇAKIR
(Y) BÜLENT GÖKÇÜ
(Y) NİHAT MIZRAK
(D) SERKAN ÇINAR
Cüneyt Çakır'ın geçen hafta yönettiği maç.
http://www.dailymotion.com/video/xal...-heryey-ortada
Kendisine ödül olarak G.Saray maçı verilmiş helal olsun Federasyon.
GS kazanacaktır / hakeme rağmen.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Galatasaray rahat kazanamayacak bana göre.Eskişehirspor sezona çok iyi başladı ve Ali Samiyen de en az 1 puan için mücadele edeceklerdir.Youla oynamayacak diye haberler çıkmıştı ne kadar doğru bilmiyorum ama oynarsa Galatasaray defansına zor anlar yaşatabilir.Umarım iyi maç olur ve hakem konuşulmaz..
Eskişehir'le geçen yıldan kalan hesap Sami Yen'de kapanır. Formda hücum oyuncularımızla ve şimdilik kötü görünmeyen savunma hattımızla bu maçtan da galip ayrılacağımızı umuyorum...
Her ne kadar geçen hafta zorlanmasının nedeni hakem olsada, Galatasaray'ın bu haftada zorlanacağını düşünüyorum. Eskişehir Youla'yı etkili kullanır ise 1 puanı kapabilir. Youla'nın Galatasaray savunması arasında rahat hareket edeceğini düşünüyorum. Maç sonucu olarak ise Galatasaray zorlansa bile taraftarının desteğinide alarak 1 farklı bir sonuç ile 3 puanı alabilir. Bu maçta fark olacağını düşünmüyorum.
İki takımda hücumu seviyor bol gol olabilir ki umarımda olur
Youla oynarsa Galatasaray savunmasını zor anlar yaşatır.
Ümit Karan'ın performansını merak ediyorum.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Bu sezon Ali Sami Yende kolay kolay maç kaybetmeyiz. Kazanacağımızı düşünüyorum.
Ayrıca maçın diğer önemi Alpaslan Abi'nin ölüm yıldönümüne denk gelmesi. Tribünlerde bununla ilgili pankart organizasyonu olacak.
Her zamanki gibi takımıma güveniyorum , İnşAllah bol gollü galibiyet alabiliriz.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Eskişehir daha yenilmedi sanırım, ilk olarak ali sami yen'de yenilir gibime geliyor
Bol gollü bir maç bekliyorum umarım izleyenler keyif alırlar. Her iki tarafında defans hatları kötü ve yine her iki tarafında hücum hatları kuvvetli. Galatasaray bir adım önde ancak zor maç olur. . .
Bizim defans hattımıza sezon başından beri kötü deniyor. Buna kesinlikle katılmıyorum, sezon başından beri kaç gol yediğimiz ortada. O kadar eleştirilen Sabri bile aşama kaydetti, transferi ben dahil birçoklarının tepkisini çeken Mustafa Sarp neredeyse her maçta beklentinin çok çok üstünde performans gösteriyor, stoperlerimizin hepsi milli takımda görev almış isimler, özellikle Servet şu anda Türkiye'nin en iyisi, sol bekimiz Hakan Balta Türkiye'nin açık ara en iyisi, ki yedeği de Caner gibi genç yaşta Avrupa tecrübesi görmüş bir oyuncu. Sağ bekimiz de kimse beğenmese bile Türkiye'deki en iyi 2. isim olan Sabri, ki yedeği Uğur'un da kalitesi ortada. Defans önündeki ikili için Ayhan-Barış-Mehmet Topal-Mustafa Sarp 4lüsü arasında müthiş bir forma yarışı var hangi 2liyi koyarsanız koyun oynuyor. Kalecimiz Leo Franco İspanya'da en uzun süre forma giyen yabancı kaleci olarak geldi ülkemize, ki performansı gayet iyi. Yedeği olarak geleceğin milli takımının bir numarası Ufuk Ceylan var.
Kimse beğenmese bile Türkiye'deki en iyi savunma hattına sahip olduğumuzu düşünüyorum ben açıkçası...
Galatasaray tabii ki favori ama ben Ümit Karandan iyi performans ve gol belki goller bekliyorum.
eskişehir de yenilmemişse daha umarım iki takımda namağlup olmaya devam ederek kapatırlar haftayıama benim ummamla olmuyo tabi bu işler gs kazanacaktır.Üst olur iddaada hatta eskisehir 1 yada 2 gol, gsde 3 yada 4 atar bence
![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
gs alıştı 3-1'ebir 3-1'lik skor'da bu maçtan çıkar, Eskişehir'de namağlupluğa veda eder
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Kazanırız herhalde.
Hakem olaya karışmazsa eğlenceli bir maç olur 3-2 4-3 gibi skorlarla bitebilir maç
Haftanın en gollü maçlarından biri olabilir..Gs'nin ve Es es'in defansif yönleri ofansa göre biraz hafif kalıyor..3-2 v 4-2 gibi skorla biter bence.Tabi kazanan Galatasaray olur..
4-1 gibi bi skor bekliyorum. Maça gidecek varmı??
Üst olurGalatasaray favori,Eskişehirspor'a şans vermiyorum.
Hakem geçen hafta rezalet bir maç yönetmiş.Galatasaray'ın 8 süper lig maçını yönetip 6 penaltı vermiş.Bu kadar kötü bir tercih olamaz.Yanlış anlamayın Galatasaray'ı bir şeyle suçlamıyorum.
Screw you guys, I'm goin' home
Ben bol gollü bir maç bekliyorum ve Youla'dan korktuğu mu söylüyorumtabi ki gönlüm GS'den yana ama beraberlik olursa da süpriz olmaz ama Es-Es'in yeneceğini düşünmüyorum bırakmazlar maçı bizimkiler yinede en azından puanla döneriz...
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
3-2 gibi bir skor bekliyorum.Es-es ters gelebiliyor GS ye .
Football is simple,but Football Manager is not
Fenerbahçeli arkadaşların Cüneyt Çakır'ı sevmemesinden doğal birşey olamaz zaten![]()
![]()
Bu maçta sanırım hata yapmaz ya çok ateşli bir atmosfer olacağını düşünmüyorum.
Eskişehir'in bu maçtan bir beraberlik çıkarması kimseyi şaşırtmamalı..Özellikle Galatasaray'ın çok kolay pozisyon verdiğini ve Eskişehir'in iyi bitiricileri olduğunu düşünürsek..Favori elbette kendi sahasında Galatasaray ama bir beraberlik asla sürpriz sayılmaz..
Üst olur en az bir beraberlik bekliyorum eskişehirden..