Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

23 62.16%
  • Eskişehirspor

6 16.22%
  • Berabere

8 21.62%
Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 144 sonuç

Konu: Galatasaray - Eskişehirspor [ TSL 7.Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakem geçen hafta rezalet bir maç yönetmiş.Galatasaray'ın 8 süper lig maçını yönetip 6 penaltı vermiş.Bu kadar kötü bir tercih olamaz.Yanlış anlamayın Galatasaray'ı bir şeyle suçlamıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben bol gollü bir maç bekliyorum ve Youla'dan korktuğu mu söylüyorum tabi ki gönlüm GS'den yana ama beraberlik olursa da süpriz olmaz ama Es-Es'in yeneceğini düşünmüyorum bırakmazlar maçı bizimkiler yinede en azından puanla döneriz...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

3-2 gibi bir skor bekliyorum.Es-es ters gelebiliyor GS ye .
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Hakem geçen hafta rezalet bir maç yönetmiş.Galatasaray'ın 8 süper lig maçını yönetip 6 penaltı vermiş.Bu kadar kötü bir tercih olamaz.Yanlış anlamayın Galatasaray'ı bir şeyle suçlamıyorum.
    Penaltı mı vermiş , tabi Galatasaray'a nasıl penaltı verir degil mi penaltıysa penaltıdır , böyle bir degerlendirme yapmak cok komik olr.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Penaltı mı vermiş , tabi Galatasaray'a nasıl penaltı verir degil mi penaltıysa penaltıdır , böyle bir degerlendirme yapmak cok komik olr.
    Penaltıysa penaltıdır boşuna tartışma olur.6 penaltı normal bir rakam gelmedi bana.Neyse tartışma çıkmasın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Penaltıysa penaltıdır boşuna tartışma olur.6 penaltı normal bir rakam gelmedi bana.Neyse tartışma çıkmasın.
    Boşuna tartışma cidden çıkmasın da 6 penaltının pozisyonlarına da bakmak lazım yani cidden haklı penaltılarsa bir şey demek ayıp olur hakeme yapcak bir şey yoktur yani 6 penaltının 4ü ya da 5i doğruysa fazla bir şey diyemeyiz ama 4ü-5i hataLysa o zaman MHK'ya yükleniLir
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    34

Fenerbahçeli arkadaşların Cüneyt Çakır'ı sevmemesinden doğal birşey olamaz zaten

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu maçta sanırım hata yapmaz ya çok ateşli bir atmosfer olacağını düşünmüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Eskişehir'in bu maçtan bir beraberlik çıkarması kimseyi şaşırtmamalı..Özellikle Galatasaray'ın çok kolay pozisyon verdiğini ve Eskişehir'in iyi bitiricileri olduğunu düşünürsek..Favori elbette kendi sahasında Galatasaray ama bir beraberlik asla sürpriz sayılmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Üst olur en az bir beraberlik bekliyorum eskişehirden..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Takımda sakat yok, cezalı yok, yani takımda eksik yok. Kadrodaki bütün oyuncuların alternatifi var (İvesa hariç.) Galatasaray'dan korkmuyoruz. Hafife alınmak bizi kızdırsada işimize geliyor. Futbolcular korkmuyor zaten kaybetsek bile bu sezon kendimize rakip olarak görüdüğümüz Gençlerbirliği ve Trabzonspor'un üstünde kapatacağız haftayı. Sonuç ne olursa olsun önümüzdeki maçlara umutla bakacağız...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zor maç Ali Sami'yende olmasaydık puan kaybetmemiz normaldi ama içerde bu sezon puan vermemeliyiz onun için favori Galatasaray ama berabere biterse kimse için süpriz olmaz.

Haftanın en iyi maçı olacak. İki takımında 'hücumu çok sevmesi' seyir zevkini tavan yaptıracak tartışmasız.

Eskişehir cephesinden bakarsak önde basmaları halinde Galatasaray'da sorun yaratabilirler diye düşünüyorum. Tıpkı geçtiğimiz hafta oynanan Kasımpaşa maçındaki gibi. Ama 'yok kardeşim, ben taktiğimi değiştirmeden hücum ederim' gibi bir manteliteyle hareket ederlerse Galatasaray'ın tapılası silahları çok canlarını yakar Es-Es'li savunmacıların.

Galatasaray'a başarılar.

Bu arada, rahat uyu Alpaslan ağabey..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Her hafta puan kaybetmemiz bekleniyor nedense Şu savunma kötü savunma değildir, Türkiye'nin en iyi savunma hattıdır. Sadece bir miktar topu oyuna sokma problemi vardır. Yapmayın Allah için...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Her hafta puan kaybetmemiz bekleniyor nedense Şu savunma kötü savunma değildir, Türkiye'nin en iyi savunma hattıdır. Sadece bir miktar topu oyuna sokma problemi vardır. Yapmayın Allah için...
    Galatasaray rakip olduğu için puan kaybı beklenmemesinden daha doğal bir şey yok.Bu arada neye göre Türkiye'nin en iyi savunma hattıdır forma rengine göre mi ?

Tam onu soracaktim yahu neye gore en iyiymis acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Stoperlerimizin hepsi Milli takım seviyesinde (Servet, Emre Aşık, Emre Güngör, Gökhan Zan). Sol bekimiz Türkiye'nin en iyisi. Sağ bekimiz bu yıl arı gibi çalışıyor, maçlarda üst düzey performans gösteriyor. Bek olarak Uğur, Alpaslan, Caner gibi isimler alternatif. Orta sahanın defansif yönünde en iyi rotasyona sahibiz (Mehmet Topal, Barış Özbek, Mustafa Sarp, Ayhan Akman, hatta Linderoth). Kalecimiz gayet formda bir Leo Franco
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Umarım yeterli açıklama olmuştur, ya da daha fazla da açabilirim sizin için
    Last edited by IcedEarth : 27.Eylül.2009 at 00:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Stoperlerimizin hepsi Milli takım seviyesinde (Servet, Emre Aşık, Emre Güngör, Gökhan Zan). Sol bekimiz Türkiye'nin en iyisi. Sağ bekimiz bu yıl arı gibi çalışıyor, maçlarda üst düzey performans gösteriyor. Bek olarak Uğur, Alpaslan, Caner gibi isimler alternatif. Orta sahanın defansif yönünde en iyi rotasyona sahibiz (Mehmet Topal, Barış Özbek, Mustafa Sarp, Ayhan Akman, hatta Linderoth). Kalecimiz gayet formda bir Leo Franco
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Umarım yeterli açıklama olmuştur, ya da daha fazla da açabilirim sizin için
    Yok gerek yok.Allah her takıma arı gibi çalışan sağ bek versin diyelim o zaman.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Amin.......

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Amin diyelim hep beraber

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben Sabri'nin Rijkaard'ın gelişinden sonraki performansından memnunum. Rijkaard gibi üst düzey bir futbol adamı da memnun ki defansif yönü çok kuvvetli Uğur Uçar'ı oynatmıyor. Siz neden Sabri'ye bu kadar taktınız onu anlamıyorum. Tamam antipati duyuyor olabilirsiniz. Ama bu iyi oynadığı gerçeğini görmemenizi gerekirmez bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu maçta umarım G.Saray'a hakem yardım etmez. İçimden bir ses böyle diyor da...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    34

Her maç çok yardımları dokunuyor ya Murat abi, belki bu maçdada bir iki pozisyonda yardım eder

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Bizim maç kazanmak için hakeme ihtiyacımız yok.Geçen haftaki maçta hakemi de yendik kanadık yani hakemler bizim tarafımızda değil korkmayın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Hakemi de yeniyoruz biz, ne yardımı Murat abi ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Galatasaray rakip olduğu için puan kaybı beklenmemesinden daha doğal bir şey yok.Bu arada neye göre Türkiye'nin en iyi savunma hattıdır forma rengine göre mi ?
    Türkiye Milli Takımı'nın defans hattına bakarsan gerekli açıklamayı oradan alırsın.
    Last edited by Clayman : 27.Eylül.2009 at 16:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Hakemi de yeniyoruz biz, ne yardımı Murat abi ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Türkiye Milli Takımı'nın defans hattına bakarsan gerekli açıklamayı oradan alırsın.
    İyide zaten bizim milli takımın defans oyuncuları çok iyi değil ki.Milli oyuncular olmaları ligin en iyisi olduklarını göstermez.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hakemler G.Saray'ın yanında demedim ama bu hakemin ne mal olduğunu çok iyi biliyorum o yüzden demiştim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyide zaten bizim milli takımın defans oyuncuları çok iyi değil ki.Milli oyuncular olmaları ligin en iyisi olduklarını göstermez.
    Sen herhalde Lugano'yu kastediyorsun, bu rahatça anlaşılıyor. Milli takımlara, kendi ülke pasaportunu taşıyan en iyi oyuncular seçilir her zaman, en formda olanlar seçilir. Bu durumda Türk Milli Takımı'nın defans hattı Türk defanslar içinde en iyileridir, nokta.

Her maç kalesinde 4-5 tane net pozisyon gören Galatasaray'ın defansı mı en iyi?komik olmayın arkadaşlar Galatasaray'ın defans hattı hem Fenrbahce'den hem de Beşiktaş'tan daha kötüdür ama hücum hattı çok etkili olduğu için defansın zaafları henüz tam olarak görülememiştir.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yorumlara bakınca , daha cok seviyorum Galatasaraylı olmayı
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri