Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: FM2010 Zor mu Kolay mı?

Hybrid View

Default FM2010 Zor mu Kolay mı?

Demoya Galatasaray ile başladım..
    Hazırlık maçlarındaki skorlar ve rakibin beni hiç zorlayamayışı acaba oyun çok mu kolay sorusunu aklıma getirdi...
    işt benim hazırlık maçları skorlarım, sizler de paylaşırsanız karşılaştıralım...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Valla bende hazırlık maçlarını kolay geçtim ama lige başlayınca birden tersine döndü herşey..

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Demo diye böyle olabilir bende bu skorlarla karşılaştım
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

Demodan kaynaklanıyor sanırım biraz kolay geldi.Birde yeni taktik sihirbazı ve mevkilerin uygun özelliklerinin farklı renkte gösterilmesi işi dahada kolaylaştırdı .

Mtelurgist midir nedir uefa ön eleme oynuyorum, 16 dakikada 3-0 oldu..

dikkat ettim elano, kewel 30-35 metre demeden yazıp duruyor..
    arda bile attı bir tane falsolu 30 metreden..
    (allah allah, bu oyun böyle gıcık etmeden olmaz ki?
    küfür edecen, kasayı yumruklayacani boşa koyacan olmayacak, doluya koyacan almayacak, sinir etmezse bir zevk almam ben bundan
    alışmışım 15 senedir deli olmaya...)

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Centurion View Post
    Mtelurgist midir nedir uefa ön eleme oynuyorum, 16 dakikada 3-0 oldu..

dikkat ettim elano, kewel 30-35 metre demeden yazıp duruyor..
    arda bile attı bir tane falsolu 30 metreden..
    (allah allah, bu oyun böyle gıcık etmeden olmaz ki?
    küfür edecen, kasayı yumruklayacani boşa koyacan olmayacak, doluya koyacan almayacak, sinir etmezse bir zevk almam ben bundan
    alışmışım 15 senedir deli olmaya...)
    Cm03-04 te sampdoria ile uefa finaline çıktıp penaltılarda kaybettiğimde duvara bardağımı fırlatmıştım. Bize böyle bi oyun lazım.

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Cm03-04 te sampdoria ile uefa finaline çıktıp penaltılarda kaybettiğimde duvara bardağımı fırlatmıştım. Bize böyle bi oyun lazım.
    cm 01-02 02-03 zaten efsaneydi fm o formatların yanına yaklaşamaz keşke tekrar birleşseler

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Benimde böyle bir anım var abi, aynı oyunda Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi ikinci tura çıkmam için sanırsam PSG'di, yenmem gerekiyordu. Dokuz defa maç yaptım ama; yenemedim. Sinirimden ağlamıştım.

Nesil
    2006
    Yer
    sakarya

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Benimde böyle bir anım var abi, aynı oyunda Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi ikinci tura çıkmam için sanırsam PSG'di, yenmem gerekiyordu. Dokuz defa maç yaptım ama; yenemedim. Sinirimden ağlamıştım.
    En iyisi bir maçı yensende yenilsende tekrar açmamak zaten oyun sizin yenmenizi istemeyorsa(zor olmasının nedenide bence bu) kazandırtmıyor önemli maçlardan önce bir şekilde sakatlıklar oluyor ,takımda huzursuzluklar başlıyor vs...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Batuhan böyle şeyler gizlidir, herkese söyleme..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by xuq View Post
    En iyisi bir maçı yensende yenilsende tekrar açmamak zaten oyun sizin yenmenizi istemeyorsa(zor olmasının nedenide bence bu) kazandırtmıyor önemli maçlardan önce bir şekilde sakatlıklar oluyor ,takımda huzursuzluklar başlıyor vs...
    Oyunda böyle durumlar mevcut. Mesala turnuvalarda çekilen kuraları bile oyun daha önce belirliyor. Bize sadece öğrenmek kalıyor.

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Batuhan böyle şeyler gizlidir, herkese söyleme..
    Emrah abicim benim içim dışım birdir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şimdilik 2009'dan kolay gözüküyor ama demo bu.. Ne olacağı belli olmaz..
    Sentugo.

buyrun, 6-1 bitti maç
    bir yaşıma daha girdim ya, Allah sonumuzu hayretsin, bu FM'den korkulur böyle başladıysak kümeye gideriz..

vedat1987 Misafir

Quote Originally Posted by Centurion View Post
    buyrun, 6-1 bitti maç
    bir yaşıma daha girdim ya, Allah sonumuzu hayretsin, bu FM'den korkulur böyle başladıysak kümeye gideriz..
    Galatasaray bu takımla oynasa zaten böyle biter nesi kolay kaçmış ki?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hocam maç yaptıgın takımlar ölçü değil.. oyun bu sonuçta.. yanılma payı daha az.. o takımlarla 10 kere yapsan 10nunda da fark atarsın.. daha güçlü rakipleri dene.

dur bakalım, geliyor daha güçlüler yavaş yavaş..
    sen de dost, ilk günden barça ile mi oynayalım,, oyuncular da bizim taktiğe alışsın az

sakary Ali Misafir

daha karşına düzgün bir rakip mi çıkmış ? lig başlasın bak Rejkard 9 maçta 1 mağ. 1.beraberliği var bakalım sen kaç yapacaksın

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    daha karşına düzgün bir rakip mi çıkmış ? lig başlasın bak Rejkard 9 maçta 1 mağ. 1.beraberliği var bakalım sen kaç yapacaksın
    oho ohohohoho...
    ben ve rijkard karşılaştırması..
    onur duydum...

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    pffff, rijkard'ta kimmiş, kaç senelik menejer ki o?
    burada 15 senelik menejer var beya

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Biri gerçek biri oyun yahu ne oluyor Rijkaard sanki fm oynuyor

Demo'da database small olduğu için çoğu takımın kadrosu "gri" yani oyunun kendi yarattığı oyuncularla dolu ve bu oyuncular doğal olarak çok güçsüzler. Bu yüzden bu tip sonuçların çıkması normal ancak lige başladığınız zaman bitecek 8 atmalar

Quote Originally Posted by revoce17 View Post
    Demo'da database small olduğu için çoğu takımın kadrosu "gri" yani oyunun kendi yarattığı oyuncularla dolu ve bu oyuncular doğal olarak çok güçsüzler. Bu yüzden bu tip sonuçların çıkması normal ancak lige başladığınız zaman bitecek 8 atmalar
    evet cok dogru bır yaklasım olmus,oyun eskıdende databaste small oldugunda zaten kolaydı

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Ayhan ve Barış özbek 35 metreden gol attılar umarım böyle bir hata gerçek oyunda olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Ayhan ve Barış özbek 35 metreden gol attılar umarım böyle bir hata gerçek oyunda olmaz.
    ... ve Servet'in kafayla gol atabilmesi.

Nesil
    2006

Hazırlık maçlarında oynadığın takımların seviyesi ortada. Bu maçlara eğer başlarken iddialı takım konuşmaları ile çıkarsan bu sonuçlar alman çok doğal. Büyük ihtimalle lige başladıktan sonra hazırlık maçlarında ki gibi kazanamıyacaksın.

ligde tek maç yaptım sırf denemek için
    deplasmanda manisayı yendim 1-0 ama yine pozisyon boldu..

sanırım öyle ayarlamışlar, kolay maçlarda golleri atıyorsun, lig/kupa maçlarında kaçırıyorsun

yine yapmışlar gıcıklığı yani, hiç sekmez, 15 senedir

ben ligin zorluk derecesini arttırıyorum editörden oyunu çözdükten sonra.
    tüm maçlar şampiyonlar ligi maçları gibi heyecanlı oluyor tavsiye ederim

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Benimde aynen oldu ya hangi takımdı hatırlamıyorum FM 08 de 15 defa maç yaptım ama olmadı yenemedim adamları

Demoda Tottenham ile başladım. Hazırlık maçları normal düzeyde geçti Lig başladı 10 maçta 1 yenilgi aldım 1 beraberlik. 11 gol attım 7 yedim. 3 gol Chelsea den. Zaten 10 maçta tek önemli maç Chelsea maçıydı. O maça gelene kadar 4-2-3-1 ile oynadım. adamlar asıl yerlerinde doğru taktikle oynarsa, mantelite olayınıda dengelerseniz zaten gerisi geliyor.

Van der Meyde cidden döktürüyor. Asistanın tavsiyesiyle Ronaldo'yu aldım brezilyadan 3.200 mılyon euroya. complete stiker seçeneği tam bu herife göre defans önüne gelip top çıkarmalar, kanatlara kaçmalar tamamiyle "complete".

Sol Campell-Jorge Anrade-Ebi Smolarek free olduklarını sonradan öğrendim, aynı takımda bunlar nasıl uyum sağlıyor merak ediyorum - appiah da şimdi aklıma geldi bilmıyorum varmı demo database de-.

Sivas yada Stoke City, Cagliari, St. Etienne ile oyanamdığımız için kolaylık zorluk yaftası yapıştırmak doğru değil bence. Coca Cola dan yada bank asyadan vb. liglerde ter dökmek gerek sanırm tam tadını almak için. o da full sürüme kısmet. oyun hızı akıcılık, seçilen ligler çok olucağı için asıl foya orda çıkıcak.

son durum:

bunlar da maçlar, sanırım taktik tuttu şansıma, bazı maçlarda zorlansakta yeniyoruz.. bakalım Fener maçına kadar gideriz böyle, kadıköydeyse yandık

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri