1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: FM2010 Zor mu Kolay mı?

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Centurion View Post
    Mtelurgist midir nedir uefa ön eleme oynuyorum, 16 dakikada 3-0 oldu..

dikkat ettim elano, kewel 30-35 metre demeden yazıp duruyor..
    arda bile attı bir tane falsolu 30 metreden..
    (allah allah, bu oyun böyle gıcık etmeden olmaz ki?
    küfür edecen, kasayı yumruklayacani boşa koyacan olmayacak, doluya koyacan almayacak, sinir etmezse bir zevk almam ben bundan
    alışmışım 15 senedir deli olmaya...)
    Cm03-04 te sampdoria ile uefa finaline çıktıp penaltılarda kaybettiğimde duvara bardağımı fırlatmıştım. Bize böyle bi oyun lazım.

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Cm03-04 te sampdoria ile uefa finaline çıktıp penaltılarda kaybettiğimde duvara bardağımı fırlatmıştım. Bize böyle bi oyun lazım.
    cm 01-02 02-03 zaten efsaneydi fm o formatların yanına yaklaşamaz keşke tekrar birleşseler

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Benimde böyle bir anım var abi, aynı oyunda Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi ikinci tura çıkmam için sanırsam PSG'di, yenmem gerekiyordu. Dokuz defa maç yaptım ama; yenemedim. Sinirimden ağlamıştım.

Nesil
    2006
    Yer
    sakarya

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Benimde böyle bir anım var abi, aynı oyunda Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi ikinci tura çıkmam için sanırsam PSG'di, yenmem gerekiyordu. Dokuz defa maç yaptım ama; yenemedim. Sinirimden ağlamıştım.
    En iyisi bir maçı yensende yenilsende tekrar açmamak zaten oyun sizin yenmenizi istemeyorsa(zor olmasının nedenide bence bu) kazandırtmıyor önemli maçlardan önce bir şekilde sakatlıklar oluyor ,takımda huzursuzluklar başlıyor vs...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Batuhan böyle şeyler gizlidir, herkese söyleme..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by xuq View Post
    En iyisi bir maçı yensende yenilsende tekrar açmamak zaten oyun sizin yenmenizi istemeyorsa(zor olmasının nedenide bence bu) kazandırtmıyor önemli maçlardan önce bir şekilde sakatlıklar oluyor ,takımda huzursuzluklar başlıyor vs...
    Oyunda böyle durumlar mevcut. Mesala turnuvalarda çekilen kuraları bile oyun daha önce belirliyor. Bize sadece öğrenmek kalıyor.

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Batuhan böyle şeyler gizlidir, herkese söyleme..
    Emrah abicim benim içim dışım birdir.

Mesaj Yetkileri