Demoya Galatasaray ile başladım..
Hazırlık maçlarındaki skorlar ve rakibin beni hiç zorlayamayışı acaba oyun çok mu kolay sorusunu aklıma getirdi...
işt benim hazırlık maçları skorlarım, sizler de paylaşırsanız karşılaştıralım...
![]()
Demoya Galatasaray ile başladım..
Hazırlık maçlarındaki skorlar ve rakibin beni hiç zorlayamayışı acaba oyun çok mu kolay sorusunu aklıma getirdi...
işt benim hazırlık maçları skorlarım, sizler de paylaşırsanız karşılaştıralım...
![]()
Valla bende hazırlık maçlarını kolay geçtim ama lige başlayınca birden tersine döndü herşey..
Demo diye böyle olabilir bende bu skorlarla karşılaştım
Football is simple,but Football Manager is not
Demodan kaynaklanıyor sanırım biraz kolay geldi.Birde yeni taktik sihirbazı ve mevkilerin uygun özelliklerinin farklı renkte gösterilmesi işi dahada kolaylaştırdı .
Mtelurgist midir nedir uefa ön eleme oynuyorum, 16 dakikada 3-0 oldu..
dikkat ettim elano, kewel 30-35 metre demeden yazıp duruyor..
arda bile attı bir tane falsolu 30 metreden..
(allah allah, bu oyun böyle gıcık etmeden olmaz ki?
küfür edecen, kasayı yumruklayacani boşa koyacan olmayacak, doluya koyacan almayacak, sinir etmezse bir zevk almam ben bundan
alışmışım 15 senedir deli olmaya...)
Şimdilik 2009'dan kolay gözüküyor ama demo bu.. Ne olacağı belli olmaz..
Sentugo.
buyrun, 6-1 bitti maç
bir yaşıma daha girdim ya, Allah sonumuzu hayretsin, bu FM'den korkulur böyle başladıysak kümeye gideriz..
![]()
hocam maç yaptıgın takımlar ölçü değil.. oyun bu sonuçta.. yanılma payı daha az.. o takımlarla 10 kere yapsan 10nunda da fark atarsın.. daha güçlü rakipleri dene.
dur bakalım, geliyor daha güçlüler yavaş yavaş..
sen de dost, ilk günden barça ile mi oynayalım,, oyuncular da bizim taktiğe alışsın az![]()
daha karşına düzgün bir rakip mi çıkmış ? lig başlasın bak Rejkard 9 maçta 1 mağ. 1.beraberliği var bakalım sen kaç yapacaksın
Biri gerçek biri oyun yahu ne oluyor Rijkaard sanki fm oynuyor![]()
Demo'da database small olduğu için çoğu takımın kadrosu "gri" yani oyunun kendi yarattığı oyuncularla dolu ve bu oyuncular doğal olarak çok güçsüzler. Bu yüzden bu tip sonuçların çıkması normal ancak lige başladığınız zaman bitecek 8 atmalar![]()
Ayhan ve Barış özbek 35 metreden gol attılar umarım böyle bir hata gerçek oyunda olmaz.
Hazırlık maçlarında oynadığın takımların seviyesi ortada. Bu maçlara eğer başlarken iddialı takım konuşmaları ile çıkarsan bu sonuçlar alman çok doğal. Büyük ihtimalle lige başladıktan sonra hazırlık maçlarında ki gibi kazanamıyacaksın.
ligde tek maç yaptım sırf denemek için
deplasmanda manisayı yendim 1-0 ama yine pozisyon boldu..
sanırım öyle ayarlamışlar, kolay maçlarda golleri atıyorsun, lig/kupa maçlarında kaçırıyorsun
yine yapmışlar gıcıklığı yani, hiç sekmez, 15 senedir![]()
ben ligin zorluk derecesini arttırıyorum editörden oyunu çözdükten sonra.
tüm maçlar şampiyonlar ligi maçları gibi heyecanlı oluyor tavsiye ederim![]()
Benimde aynen oldu ya hangi takımdı hatırlamıyorum FM 08 de 15 defa maç yaptım ama olmadı yenemedim adamları
Demoda Tottenham ile başladım. Hazırlık maçları normal düzeyde geçti Lig başladı 10 maçta 1 yenilgi aldım 1 beraberlik. 11 gol attım 7 yedim. 3 gol Chelsea den. Zaten 10 maçta tek önemli maç Chelsea maçıydı. O maça gelene kadar 4-2-3-1 ile oynadım. adamlar asıl yerlerinde doğru taktikle oynarsa, mantelite olayınıda dengelerseniz zaten gerisi geliyor.
Van der Meyde cidden döktürüyor. Asistanın tavsiyesiyle Ronaldo'yu aldım brezilyadan 3.200 mılyon euroya. complete stiker seçeneği tam bu herife göre defans önüne gelip top çıkarmalar, kanatlara kaçmalar tamamiyle "complete".
Sol Campell-Jorge Anrade-Ebi Smolarek free olduklarını sonradan öğrendim, aynı takımda bunlar nasıl uyum sağlıyor merak ediyorum - appiah da şimdi aklıma geldi bilmıyorum varmı demo database de-.
Sivas yada Stoke City, Cagliari, St. Etienne ile oyanamdığımız için kolaylık zorluk yaftası yapıştırmak doğru değil bence. Coca Cola dan yada bank asyadan vb. liglerde ter dökmek gerek sanırm tam tadını almak için. o da full sürüme kısmet. oyun hızı akıcılık, seçilen ligler çok olucağı için asıl foya orda çıkıcak.
son durum:
bunlar da maçlar, sanırım taktik tuttu şansıma, bazı maçlarda zorlansakta yeniyoruz.. bakalım Fener maçına kadar gideriz böyle, kadıköydeyse yandık
![]()
Bende çok iyi başladım fakat sonralarda ise;
İşte bana tokatı çaktı Fm![]()