Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 65 sonuç

Konu: Kazım Kazım'a 4 maç ceza!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Kazım Kazım'a 4 maç ceza!

NTVSpor son dk. verdi.Aşırı ağır bir ceza.Artniyetli olduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Daha önce de aynı hareketleri yaptığından dolayı olabilir. Ceza dediğin böyle caydırıcı olmalı, ama ligimizin standardındaki cezalara göre gerçekten çok ağır olmuş...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Keita'ya sanırım 2 yada 3 maç verilmişti onda rakibe fiziki müdahalede vardı. Sadece hakaretten fazla olmuş.. Tahkimden inebilir ama.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bazı arkadaşlar neden kırmızı kart gördüğünü anlayamamıştı. Herhalde boş bir sebep olsa 4 maç ceza vermezlerdi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006

Ben hala anlamıyorum, neden gördüğünü kamuoyuna bildirmeleri gerek.

Kazım açıkladı, Türk hakemleri ingilizce bilmiyor, biz bişi söylüyoruz anlamıyorlar, el kol hareketi yapıncada kırmızı kart yiyoruz. Burada tamamen haklı. Ben açıklama bekliyorum, orada ne dediyse tek tek yazsınlar.

Bu arada Beşiktaş'a para cezası gelmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Ben hala anlamıyorum, neden gördüğünü kamaoyuna bildirmeleri gerek.

Kazım açıkladı, Türk hakemleri ingilizce bilmiyor, biz bişi söylüyoruz anlamıyorlar, el kol hareketi yapıncada kırmızı kart yiyoruz. Burada tamamen haklı. Ben açıklama bekliyorum, orada ne dediyse tek tek yazsınlar.

Bu arada Beşiktaş'a para cezası gelmiş.
    Tamamen insanlara özgü bir psikoloji. Hani bizdede biri anlamadıgımız bir şey söyleyince bende seni falan deriz , aynı şey. Hatta bizim okuldaki italyan hocalardada var.. Hakemlerin ingilizce ögrenmesi şart.

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Hakemin İngilizce bilmemesinden daha vahim olan 2 yıldır Türkiye'de forma giyen ve milli takım oyuncusu olan Kazım'ın, Türkçe bilmemesidir. . .

Nesil
    2006

Bu arada bu hafta Eskişehir'li Doğa küfür ettiği için üç maç ceza alırken, küfür ettiği bile garanti olmayan bir oyuncu, kaldıki sözde kullandığı kelime ingilizcede küfür değildir. Bir çok anlamı mevcuttur, Kazım'a niye dört maç ceza veriliyor?

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Hakemin İngilizce bilmemesinden daha vahim olan 2 yıldır Türkiye'de forma giyen ve milli takım oyuncusu olan Kazım'ın, Türkçe bilmemesidir. . .
    Buda vahimdir, ama; eğer hakemler Avrupa'da maç yönetmek istiyorsa bu dili bilmek zorundalar.

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    kazimin twitter sayfasindan:

"Hakemler kötü" demiyorum. Ama neden Avrupa Kupalar
    ı'nda bir tane bile Türk hakemi yok? Onlarla iletişim kurarken çok zorlanıyorum. Bana "Nasıl olur da Türkçe konuşamazsın?" diye soruyorlar. Türkçe biliyorum ama maç esnasında o anlık sinirle ağzımdan sözler İngilizce olarak çıkıyor.

Bu 4mac cezasinin inecegini düsünüyorum. bu hakem nasil anlamis o "küfürü" bilinmez ama ö
    nemli olan artik bizim hakemlerimizinde ingilizce ögrenmesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yumruk atan Keita ile Bilica 3 maç ceza alıyor Kazım 4 maç.Sadece Fenerbahçe'li oyuncular mı caydırılmalı?

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Yumruk atan Keita ile Bilica 3 maç ceza alıyor Kazım 4 maç.Sadece Fenerbahçe'li oyuncular mı caydırılmalı?

kazım'ın neden kırmızı gördüğünü ve bu cezayı aldığını biliyor musun?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    kazım'ın neden kırmızı gördüğünü ve bu cezayı aldığını biliyor musun?
    Küfür ettiği için olabilir mi acaba ?Yoksa başka bir şey mi var merak ettim

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Küfür ettiği için olabilir mi acaba ?Yoksa başka bir şey mi var merak ettim
    küfür etmek, yumruk atmaktan daha ağır ceza gerektirecek bir hareket olamaz mı??? veya kazım'ın önceki hareketleriyle de bir bağlantısı olabilir mi bu cezanın? onun için sordum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    küfür etmek, yumruk atmaktan daha ağır ceza gerektirecek bir hareket olamaz mı??? veya kazım'ın önceki hareketleriyle de bir bağlantısı olabilir mi bu cezanın? onun için sordum...
    Bana göre ağırdır sana göre değildir.Ama önümüzde yumruk atmanın cezasının örneği varken 4 maç da neyin nesi oluyor?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aynı müsabakada FENERBAHÇE SPOR Kulübü sporcusu KAZIM KAZIM'ın, müsabaka hakemine yönelik hakareti ve ihraç sonrası sportmenliğe aykırı eylemleri nedeniyle takdiren 4 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,

kaynak

İngilizce bilmeyen bir hakem nasıl oluyorda Kazım'ın hakaret ettiğini anlıyor çok ilginç.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aynı müsabakada FENERBAHÇE SPOR Kulübü sporcusu KAZIM KAZIM'ın, müsabaka hakemine yönelik hakareti ve ihraç sonrası sportmenliğe aykırı eylemleri nedeniyle takdiren 4 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,

kaynak

İngilizce bilmeyen bir hakem nasıl oluyorda Kazım'ın hakaret ettiğini anlıyor çok ilginç.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Kendin yazıyorsun Bilica diye ...

Sonra fenerbahçeli oyuncular diyorsun...

Bilica tekirdağsporlu sanırım...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Kendin yazıyorsun Bilica diye ...

Sonra fenerbahçeli oyuncular diyorsun...

Bilica tekirdağsporlu sanırım...
    O ikinci cümle ayrıydı,bir cevapdı.Açıklama ihtiyacı hissetmedim ama bir dahakine sana ayrı bi açıklama yazarım.Çünkü ya işine geleni çekeni alıp tartışma çıkarıyorsun,başka bir ihtimal daha var ki o daha muhtemel gözüküyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sonuna kadar hak ediyor Bu kacıncı ???

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Geçmişte de yaptıklarına bakılarak bir karar verilmiş anlaşılan. Ama, bu ceza tahkimde 3 maça iner gibi geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Rakibe yumruk atmak, küfür etmekten daha ağır cezalandırılması gerek aslında ama burası Türkiye.

Fenerbahçe yönetiminin de ayrıca para cezası vermesini bekliyorum eğer vermedilerse.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dünyanın hangi ülkesinde bir futbolcunun geçmişine bakarak ceza veriliyor?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yönetimimizin bu kararlar karşısında susma alışkanlığını acilen terketmesi gerekiyor. Muhtemelen Aziz Başkan'ın Kulüpler Birliği başkanlığından dolayı yönetimimiz ilginç kararlar karşısında dahi konuşmama politikasını sürdürüyor; ama şu cezadan anlaşılacağı üzre bu susma politikası artık kulübümüze zarar veriyor.

ESKİŞEHİRSPOR Kulübü sporcusu DOĞA KAYA'nın, 22.11.2009 tarihinde oynanan ESKİŞEHİRSPOR - MKE ANKARAGÜCÜ Turkcell Süper Lig futbol müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik hakareti ve müsabaka sonrası sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Acaba yan hakemin kaç akrabasına ingilizce olarak sövdüde bu kadar ceza aldı? Ağır olmuş hemde çok ağır.

Nesil
    2006

Keitaya gore bakilirsa agir ama hakeme karsi olan bir davranis var. DEmekki kirmizi karttan sonrada bazi seyler soyledi.

Hatirlarsaniz cok olmadi 2 sene once bobo da haksiz kirmizi karttan atildiktan sonra IBB macinda hakemi ittirmisti ve hakeme yonelik hareketten dolayi 4 mac aldi.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Neyini savunuyorsunuz durumun anlam veremiyorum. Adam bariz birşekilde küfür ediyor hala savunuyorsunuz yok o küfür değil diye. Yazın o kelimeyi bakalım buraya silinecek mi ? Veya türkçesini yazın bakalım ceza alıyormusunuz.

Kazım daha önceden bu nedenlerden dolayı ceza aldığı için bu aldığı cezada diğer aldıklarının da etkisi olmuş ve cezası normal küfür cezasından ekstra olmuş. Zaten 3 maça düşürür bunu tahkim.

Bence acilen Fenerbahçe yönetiminin Kazım'a el atması lazım. Böyle büyük kulüplerin bu tarz oyunculara ihtiyacı yoktur bence. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Zaten 2 ya da 3 maça düşürülür bu kadar uzatmayın yahu. Bir standardımız olmadığı için böyle her verilen karar tartışılıyor. Ama futbolun başındakiler bundan en ufak bir rahatsızlık duymuyor. Garip bir ülkede yaşıyoruz vesselam.

Tabii şu da var Fenerbahçe bence cezaya itiraz etmek yerine Kazım'a daha ağır yaptırımlar uygulamalı. Zira başka türlü adam olmaz.

Nesil
    2006

Hadi diyelim küfür etti, peki Doğa üç maç ceza alırken Kazım niye dört maç ceza alıyor? Burada nasıl adaleti bir adalet var. Küfüre göre mi ceza verilyor? Şu küfür dört maç şu küfür üç maç mı olsun. Yoksa üstünde ki formaya göremi ceza veriliyor?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Hakem olmak için aranan niteliklerde dil bilmesi maddesi yoksa hakemlerin böyle bir sorumluluğu yok. Haa buradan nereye geliyoruz. MHK, TFF. Haydin gençler göreve.

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

benim kardesim hakemlik icin basvurdugunda en az bir yabanci dil sartti, tabi bu almanyada böyle türkiyede sartmi degilmi bilmiyorum. ayrica hakemlerimizin yabanci dil bilmesinin bi zarari olmicagini düsünüyorum.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri