NTVSpor son dk. verdi.Aşırı ağır bir ceza.Artniyetli olduğunu düşünüyorum.
NTVSpor son dk. verdi.Aşırı ağır bir ceza.Artniyetli olduğunu düşünüyorum.
Daha önce de aynı hareketleri yaptığından dolayı olabilir. Ceza dediğin böyle caydırıcı olmalı, ama ligimizin standardındaki cezalara göre gerçekten çok ağır olmuş...
Keita'ya sanırım 2 yada 3 maç verilmişti onda rakibe fiziki müdahalede vardı. Sadece hakaretten fazla olmuş.. Tahkimden inebilir ama.
Bazı arkadaşlar neden kırmızı kart gördüğünü anlayamamıştı. Herhalde boş bir sebep olsa 4 maç ceza vermezlerdi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ben hala anlamıyorum, neden gördüğünü kamuoyuna bildirmeleri gerek.
Kazım açıkladı, Türk hakemleri ingilizce bilmiyor, biz bişi söylüyoruz anlamıyorlar, el kol hareketi yapıncada kırmızı kart yiyoruz. Burada tamamen haklı. Ben açıklama bekliyorum, orada ne dediyse tek tek yazsınlar.
Bu arada Beşiktaş'a para cezası gelmiş.
Bu arada bu hafta Eskişehir'li Doğa küfür ettiği için üç maç ceza alırken, küfür ettiği bile garanti olmayan bir oyuncu, kaldıki sözde kullandığı kelime ingilizcede küfür değildir. Bir çok anlamı mevcuttur, Kazım'a niye dört maç ceza veriliyor?
Buda vahimdir, ama; eğer hakemler Avrupa'da maç yönetmek istiyorsa bu dili bilmek zorundalar.
kazimin twitter sayfasindan:
"Hakemler kötü" demiyorum. Ama neden Avrupa Kupaları'nda bir tane bile Türk hakemi yok? Onlarla iletişim kurarken çok zorlanıyorum. Bana "Nasıl olur da Türkçe konuşamazsın?" diye soruyorlar. Türkçe biliyorum ama maç esnasında o anlık sinirle ağzımdan sözler İngilizce olarak çıkıyor.
Bu 4mac cezasinin inecegini düsünüyorum. bu hakem nasil anlamis o "küfürü" bilinmez ama önemli olan artik bizim hakemlerimizinde ingilizce ögrenmesi
Yumruk atan Keita ile Bilica 3 maç ceza alıyor Kazım 4 maç.Sadece Fenerbahçe'li oyuncular mı caydırılmalı?
Aynı müsabakada FENERBAHÇE SPOR Kulübü sporcusu KAZIM KAZIM'ın, müsabaka hakemine yönelik hakareti ve ihraç sonrası sportmenliğe aykırı eylemleri nedeniyle takdiren 4 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,
kaynak
İngilizce bilmeyen bir hakem nasıl oluyorda Kazım'ın hakaret ettiğini anlıyor çok ilginç.
Aynı müsabakada FENERBAHÇE SPOR Kulübü sporcusu KAZIM KAZIM'ın, müsabaka hakemine yönelik hakareti ve ihraç sonrası sportmenliğe aykırı eylemleri nedeniyle takdiren 4 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,
kaynak
İngilizce bilmeyen bir hakem nasıl oluyorda Kazım'ın hakaret ettiğini anlıyor çok ilginç.
Sonuna kadar hak ediyor Bu kacıncı ???
Geçmişte de yaptıklarına bakılarak bir karar verilmiş anlaşılan. Ama, bu ceza tahkimde 3 maça iner gibi geliyor.
Rakibe yumruk atmak, küfür etmekten daha ağır cezalandırılması gerek aslında ama burası Türkiye.
Fenerbahçe yönetiminin de ayrıca para cezası vermesini bekliyorum eğer vermedilerse.
"YÜCE ATATÜRK"
Dünyanın hangi ülkesinde bir futbolcunun geçmişine bakarak ceza veriliyor?
Yönetimimizin bu kararlar karşısında susma alışkanlığını acilen terketmesi gerekiyor. Muhtemelen Aziz Başkan'ın Kulüpler Birliği başkanlığından dolayı yönetimimiz ilginç kararlar karşısında dahi konuşmama politikasını sürdürüyor; ama şu cezadan anlaşılacağı üzre bu susma politikası artık kulübümüze zarar veriyor.
ESKİŞEHİRSPOR Kulübü sporcusu DOĞA KAYA'nın, 22.11.2009 tarihinde oynanan ESKİŞEHİRSPOR - MKE ANKARAGÜCÜ Turkcell Süper Lig futbol müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik hakareti ve müsabaka sonrası sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Acaba yan hakemin kaç akrabasına ingilizce olarak sövdüde bu kadar ceza aldı? Ağır olmuş hemde çok ağır.
Keitaya gore bakilirsa agir ama hakeme karsi olan bir davranis var. DEmekki kirmizi karttan sonrada bazi seyler soyledi.
Hatirlarsaniz cok olmadi 2 sene once bobo da haksiz kirmizi karttan atildiktan sonra IBB macinda hakemi ittirmisti ve hakeme yonelik hareketten dolayi 4 mac aldi.
Neyini savunuyorsunuz durumun anlam veremiyorum. Adam bariz birşekilde küfür ediyor hala savunuyorsunuz yok o küfür değil diye. Yazın o kelimeyi bakalım buraya silinecek mi ? Veya türkçesini yazın bakalım ceza alıyormusunuz.
Kazım daha önceden bu nedenlerden dolayı ceza aldığı için bu aldığı cezada diğer aldıklarının da etkisi olmuş ve cezası normal küfür cezasından ekstra olmuş. Zaten 3 maça düşürür bunu tahkim.
Bence acilen Fenerbahçe yönetiminin Kazım'a el atması lazım. Böyle büyük kulüplerin bu tarz oyunculara ihtiyacı yoktur bence. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Zaten 2 ya da 3 maça düşürülür bu kadar uzatmayın yahu.Bir standardımız olmadığı için böyle her verilen karar tartışılıyor. Ama futbolun başındakiler bundan en ufak bir rahatsızlık duymuyor. Garip bir ülkede yaşıyoruz vesselam.
Tabii şu da var Fenerbahçe bence cezaya itiraz etmek yerine Kazım'a daha ağır yaptırımlar uygulamalı. Zira başka türlü adam olmaz.
Hadi diyelim küfür etti, peki Doğa üç maç ceza alırken Kazım niye dört maç ceza alıyor? Burada nasıl adaleti bir adalet var. Küfüre göre mi ceza verilyor? Şu küfür dört maç şu küfür üç maç mı olsun. Yoksa üstünde ki formaya göremi ceza veriliyor?
Hakem olmak için aranan niteliklerde dil bilmesi maddesi yoksa hakemlerin böyle bir sorumluluğu yok. Haa buradan nereye geliyoruz. MHK, TFF.Haydin gençler göreve.
benim kardesim hakemlik icin basvurdugunda en az bir yabanci dil sartti, tabi bu almanyada böyle türkiyede sartmi degilmi bilmiyorum. ayrica hakemlerimizin yabanci dil bilmesinin bi zarari olmicagini düsünüyorum.