1 ile 30 arası toplam 65 sonuç

Konu: Kazım Kazım'a 4 maç ceza!

Hybrid View

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Kazım açıkladı, Türk hakemleri ingilizce bilmiyor, biz bişi söylüyoruz anlamıyorlar, el kol hareketi yapıncada kırmızı kart yiyoruz. Burada tamamen haklı. Ben açıklama bekliyorum, orada ne dediyse tek tek yazsınlar.
    Hakemin İngilizce bilmemesinden daha vahim olan 2 yıldır Türkiye'de forma giyen ve milli takım oyuncusu olan Kazım'ın, Türkçe bilmemesidir. . .

Nesil
    2006

Bu arada bu hafta Eskişehir'li Doğa küfür ettiği için üç maç ceza alırken, küfür ettiği bile garanti olmayan bir oyuncu, kaldıki sözde kullandığı kelime ingilizcede küfür değildir. Bir çok anlamı mevcuttur, Kazım'a niye dört maç ceza veriliyor?

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Hakemin İngilizce bilmemesinden daha vahim olan 2 yıldır Türkiye'de forma giyen ve milli takım oyuncusu olan Kazım'ın, Türkçe bilmemesidir. . .
    Buda vahimdir, ama; eğer hakemler Avrupa'da maç yönetmek istiyorsa bu dili bilmek zorundalar.

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    kazimin twitter sayfasindan:

"Hakemler kötü" demiyorum. Ama neden Avrupa Kupalar
    ı'nda bir tane bile Türk hakemi yok? Onlarla iletişim kurarken çok zorlanıyorum. Bana "Nasıl olur da Türkçe konuşamazsın?" diye soruyorlar. Türkçe biliyorum ama maç esnasında o anlık sinirle ağzımdan sözler İngilizce olarak çıkıyor.

Bu 4mac cezasinin inecegini düsünüyorum. bu hakem nasil anlamis o "küfürü" bilinmez ama ö
    nemli olan artik bizim hakemlerimizinde ingilizce ögrenmesi

Mesaj Yetkileri