1 ile 30 arası toplam 65 sonuç

Konu: Kazım Kazım'a 4 maç ceza!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    kazım'ın neden kırmızı gördüğünü ve bu cezayı aldığını biliyor musun?
    Küfür ettiği için olabilir mi acaba ?Yoksa başka bir şey mi var merak ettim

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Küfür ettiği için olabilir mi acaba ?Yoksa başka bir şey mi var merak ettim
    küfür etmek, yumruk atmaktan daha ağır ceza gerektirecek bir hareket olamaz mı??? veya kazım'ın önceki hareketleriyle de bir bağlantısı olabilir mi bu cezanın? onun için sordum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    küfür etmek, yumruk atmaktan daha ağır ceza gerektirecek bir hareket olamaz mı??? veya kazım'ın önceki hareketleriyle de bir bağlantısı olabilir mi bu cezanın? onun için sordum...
    Bana göre ağırdır sana göre değildir.Ama önümüzde yumruk atmanın cezasının örneği varken 4 maç da neyin nesi oluyor?

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bana göre ağırdır sana göre değildir.Ama önümüzde yumruk atmanın cezasının örneği varken 4 maç da neyin nesi oluyor?

ben ağır veya değil demedim zaten. ayrıca bu cezanın altındaki başka nedenlere bakabilirsin diyorum işte, yumruk cezasıyla karşılaştıracak olursan...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aynı müsabakada FENERBAHÇE SPOR Kulübü sporcusu KAZIM KAZIM'ın, müsabaka hakemine yönelik hakareti ve ihraç sonrası sportmenliğe aykırı eylemleri nedeniyle takdiren 4 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,

kaynak

İngilizce bilmeyen bir hakem nasıl oluyorda Kazım'ın hakaret ettiğini anlıyor çok ilginç.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aynı müsabakada FENERBAHÇE SPOR Kulübü sporcusu KAZIM KAZIM'ın, müsabaka hakemine yönelik hakareti ve ihraç sonrası sportmenliğe aykırı eylemleri nedeniyle takdiren 4 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,

kaynak

İngilizce bilmeyen bir hakem nasıl oluyorda Kazım'ın hakaret ettiğini anlıyor çok ilginç.

Mesaj Yetkileri