Maçta hala 0-0 lık skor sürüyor.Bir gol atmamız lazım.Delgado'nun bir topu direkten döndü.Gol olsa rahatlayacaktık.Bugün forvetlerimiz etkili değiller..
Gençlerbirliği
Beşiktaş
Berabere
Maçta hala 0-0 lık skor sürüyor.Bir gol atmamız lazım.Delgado'nun bir topu direkten döndü.Gol olsa rahatlayacaktık.Bugün forvetlerimiz etkili değiller..
So what?
Saike
dk 78.. 1-1 devam ediyor maç..
son dk golü gelir bence
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bence gelmeyecek ve 1-1 bitecek.Off Beşiktaş'ım o kadar süre liderliğe kavuşmuşken bu kadar erken bırakılır mı..![]()
So what?
Saike
90+4 golüyle Bjk 2-1 kazandı..
Goool BoboBoboBobo İşte bu süper oldu, golden 2 dakika öncede penaltı pozisyonu vardı, hakeme en iyi cevabı Bobo verdi..
Helal olsun sizlere Şampiyonluğa inandık.
Şansın bu kadarıne diyeyim
![]()
Yok böle bişey yine gecen seneki olaya döndü kötü futbol son dk gelen golleri.Neyse fazla konuşucak bişi yok Beşiktas'da bu şans varken şampiyonlugun en büyük adayıdır.
KAÇ maç oldu böle yaw?90+'larda...
Tebrikler Beşiktaş..
Şans Beşiktaş'ın yanındaydı
Heheh şansa bala kazandık yine dimi
90.dakikada net penaltımızı vermedi orta hakem.Yan hakem ısrarla bayrağını kaldırdı sahanın içine girdi ancak orta hakem nuh dedi peygamber demedi.
Her neyse hakem salladı LİDER'i ancak yıkamadı.Tam da o sıralarda 19 Mayıs Stadındaki Beşiktaşlı taraftarların "ŞAMPİYON OLMAMIZ ENGELLENEMEZ" tezahüratları yükseliyordu.
Tebrikler Beşiktaşım.Yine lideriz.
Teşekkürler Gençlerbirliği.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beşiktas ortasahada top yapamadı...Ortasahayı hep rakibe verdi.Denkıbir oyun oldu..Zaten topla oynamada Gençlerbirligi üstündü..Beşiktas Gol pozisyonuna girmekte zorlandı..Beşiktas sonuçta kötü oynadı ama büyüklügünü ve tecrübesini konusturarak maçı kazanmasını bildi...Hakem kulaklık ile neden irtibata geçmedi..
Tebrikler Beşiktas..
Bu gün sanslı olan bjk idi. Önemli bir 3 puanı koydular ceplerine.
Yunus Yıldırım yine bir hakem faciası örneği yaşattı ama Allah'tan Bobo sahneye çıktı.Onu ve gollerini özlemişiz..Eğer o golü atmasaydı yine sezon başındaki hikayeye dönecektik.Biz buna ilahi adalet diyoruz.
Ayrıca Ertuğrul hoca bu maçtan gelecek haftalar için umarım gerekli mesajları almıştır.Liderliği kaybetmememiz çok iyi oldu.Artık rakiplerimizin puan kaybını bekleyeceğiz.
Bu arada baskettede yenip liderliğimizi sürdürdük.Bugün bizim için çifte bayram var.Onca cefadan sonra bunu hak ediyoruz bence..
So what?
Saike
Tebrikler Beşiktaş'ım.Zorda olsa kazanık ve liderliği sürdürdük.Umarım haftaya Trabzon maçında böyle oynamayız.
Penaltı değildi bence maçtan sonraki görüşlerde öyle çıkacaktır televizyonlarda..
Her maçı böyle kazanalım.![]()
Ben sizin bir yerlerinizden tutup size birşeyler yapmayayım dikkat edin!!!
Liderler ve liderliklerini sürdürüyorlar, buna sevinmeyecekler de başka neye sevinecekler. Bu hafta Fenerbahçe lider tamamlasa lider olduk diye sevinmeyecek miydik? 9 hafta daha liderliklerini sürdürürlerse zaten şampiyon oluyorlar o nedenle liderliğin sürmesine sevinmek kadar normal birşey yok.
Maçı izlemediğim için yorum yapmayacağım, sadece durum nedir diye içeri gittim ve BJK golü attı, uğursuzluk bende diye çıktım. Maçı BJK kazanmış, demek ki bende sorun yokmuş.![]()
Tebrikler Beşiktaş...
"YÜCE ATATÜRK"
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hakemi tartışmak istemiyorum galibiyetten sonra.Verilebilir bir penaltı idi.Yan hakem çok ısrar etmişti.
Ancak orta hakem vermedi.Saygı duyarız.
Bugün Delgado'yu hiç beğenmedim çok fazla pas hatası yaptı.
El topa değil top ele gitmiştir penaltı yok.![]()
Ankara gibi bir şehirde stad zemini böyle olursa diğer yerlerde nasıl olur kimbilir.
Zaten futbol standartı düşük bir ligimiz var daha da kötüleşmesi için ne varsa yapılıyor.
ama aurelio topu ayagından acıp kurtarayım derken yere atlayınca penaltı var öylemi geçelim bunları lütfen..
kazandıgımız için mutluyum ama şampiyonluga oynayıp da böyle 3 puan almak bize yakışmıyor yani işimizi garantiye almamız güzel oyunla 3 puan almamız lazım. 2. yarının ilk 10 dakikasındakı oyunumuzu macın genelıne yayabılsek karsımızda durabılecek takım dusunemıyorum ama yapamıyoruz ıste ınsallah ılerleyen zamanlarda bunun ustesınden gelırız. Tebrikler BEŞİKTAŞIM..
Şimdi bukadar fevri olmamak lazım. Gördüğümüz en ufak birşeye böyle fevri cevaplar verirsek halimiz nice olur...
Zira bende Beşiktaşlıyım ve pozisyonun penaltı oldugu kanısındayım. Pozisyona penaltı değil diyen arkadaşların sıraladıgı bahaneleri "gerçekçi"! bir hale getirmek içün yazılan cümleyi ters anlayıp bana Aurelio falan diyorsun...Geçelim bunları!!!
Son dakikada da olsa kazanmak güzel. Bir an önce daha oturmuş bir takım havası içerisinde maçları kazanmamız lazım.
4-2 biter diyenler haydi teletubites gibi sarılarım yağlarımızdan kurtulalım...
Süper Lig Lideri Beşiktaş...
Bu kadar zor kazandık bu kadar erken bıraksaydık çok yazık oLacağı gibi bu kadar bekLemenin anLamıda kaLmayacaktı.
TebrikLer Beşiktaşım. Bobo yu da özLemişiz hani![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...