Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Gençlerbirliği

3 14.29%
  • Beşiktaş

12 57.14%
  • Berabere

6 28.57%
1 ile 30 arası toplam 72 sonuç

Konu: TSL 25. Hafta | Gençlerbirliği - Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    El topa değil top ele gitmiştir penaltı yok.
    ama aurelio topu ayagından acıp kurtarayım derken yere atlayınca penaltı var öylemi geçelim bunları lütfen..
    kazandıgımız için mutluyum ama şampiyonluga oynayıp da böyle 3 puan almak bize yakışmıyor yani işimizi garantiye almamız güzel oyunla 3 puan almamız lazım. 2. yarının ilk 10 dakikasındakı oyunumuzu macın genelıne yayabılsek karsımızda durabılecek takım dusunemıyorum ama yapamıyoruz ıste ınsallah ılerleyen zamanlarda bunun ustesınden gelırız. Tebrikler BEŞİKTAŞIM..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    ama aurelio topu ayagından acıp kurtarayım derken yere atlayınca penaltı var öylemi geçelim bunları lütfen..
    kazandıgımız için mutluyum ama şampiyonluga oynayıp da böyle 3 puan almak bize yakışmıyor yani işimizi garantiye almamız güzel oyunla 3 puan almamız lazım. 2. yarının ilk 10 dakikasındakı oyunumuzu macın genelıne yayabılsek karsımızda durabılecek takım dusunemıyorum ama yapamıyoruz ıste ınsallah ılerleyen zamanlarda bunun ustesınden gelırız. Tebrikler BEŞİKTAŞIM..
    Şimdi bukadar fevri olmamak lazım. Gördüğümüz en ufak birşeye böyle fevri cevaplar verirsek halimiz nice olur...

Zira bende Beşiktaşlıyım ve pozisyonun penaltı oldugu kanısındayım. Pozisyona penaltı değil diyen arkadaşların sıraladıgı bahaneleri "gerçekçi"! bir hale getirmek içün yazılan cümleyi ters anlayıp bana Aurelio falan diyorsun...Geçelim bunları!!!

Son dakikada da olsa kazanmak güzel. Bir an önce daha oturmuş bir takım havası içerisinde maçları kazanmamız lazım.

Mesaj Yetkileri