Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 185 sonuç

Konu: SAN MAMES'e Geri Dönüş.Atletico Bilbao

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

lihgde durum şuan iyi sonuclarda ıyı abı ligi ilk 4 içinde btr ş.lye gitte seneye daha iyi b takım görelim ortada

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Valla abisi eğer sahamızdaki formumuz sürerse olabilir.Zaten bunu gerçekleştirdik mi tüm transfer yoğunluğunu Xabi Prieto,Arteta ve Del Horno üzerine vereceğim.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Prietoyu bende takımımda gormeyı cok ıstıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Al abisi.Çok faydalı gerçekten.Ben Bordo kariyerinde ilk onu alacaktım ama kankacım yeter artık yine mi Prieto demesin diye almadım Ama burası Bilbao mecburen Basklı alacağız o yüzden yine mi diyemezler

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Smile

Sezonun ilk yarısını tamamladık.Amorebieta'ya rağmen aldığımız sonuçlardan memnunuz SS'lerden neden böyle dediğimi anlayacaksınız çünkü Pascal Nouma'yı geçti ,saha içinde sinirlenip rakibi gördüğü yerde canına okuyor. Oynamadığı zamanlarda da daha basit hata yapabiliyoruz.Neticede bu sene onlada onsuzda olmuyor.İlk rakibe giriştiğinde 1 hafta para cezası verdim cezasını kabul etti 3 maç oynamadı.2. girişinde ise 4 maç ceza gördü bende 2 haftalık parasını kestim artık bir daha birisine girişirse verilecek daha büyük bir ceza yok.Her şeyi göze alıp satış listesine koyarım olmadı.7 maçlık maç periyodu içinde 2 şanssız maç yaşadık.Villareal'i sahadan sildiğimiz maçta 1-0 yenildik.Barcelona deplasmanında ise öne geçtiğimiz maçta Amorebieta'nın yerinde oynayan Murillo'nun bir an için Etoo'yu kaçırması bizi 3 puandan etti.Pozisyona çok itiraz oldu maç sonunda da bariz ofsayt olduğu belirtildi ama neticede 1 puanda iyidir diyelim en azından 0 beklerken

Sonuçlar ve Puan Durumu:

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

son 3 maç müthiş olmuş abi hele barca beraberliği

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gerçekten öyle Mustafacım.Senle daha önce konuştuğumuz gibi ilk 4'te tutunmak adına iyi bir avantaj elde ettik.5. ile arada 7 puan var şu anda.Sahamızdaki maçlardan başarılı sonuçlarla ayrılırsak sanırım bu değişmeyecek.Yinede ilk 2 yi zorlamaya çalışacağım.Tabi 2. yarıdaki büyük maçların çoğunun deplasmanda olması bir handikap.

Nesil
    2007
    Yer
    .

Kralsın üstat,ne diyeyim
    Başarılar dilemeye gerek yok,hep başarılısın zaten
    Taktiğini de en yakın zamanda görmek en büyük arzum

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Abi maçların deplasman olması sorun değil beraberlik le yada mnumum puan kaybıyla bu iş olur öneml olan sen içerde puan verme gerisi gelirrr zaten.

sakary Ali Misafir

güzel maçlar olmuş tebrikler

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Abi çok iyi gidiyoun ligin zirvesi süper çekişmeli geçiyo yalnız

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by GReeN BeReT View Post
    Kralsın üstat,ne diyeyim
    Başarılar dilemeye gerek yok,hep başarılısın zaten
    Taktiğini de en yakın zamanda görmek en büyük arzum
    Yok abisi takım Atletic oyuncular beni seviyor yani taktikte iş yok

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Abi maçların deplasman olması sorun değil beraberlik le yada mnumum puan kaybıyla bu iş olur öneml olan sen içerde puan verme gerisi gelirrr zaten.
    İlk puan kaybımı içeride verdim abisi ama 6 maçta 14 puan topladım

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    güzel maçlar olmuş tebrikler
    Çok teşekkür ederim abisi

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Abi çok iyi gidiyoun ligin zirvesi süper çekişmeli geçiyo yalnız
    Sağolasın abisi .Şu an aynı çekişme devam ediyor.Barca ile aynı puanı kaybettik şu an 5 puan gerisinde 3.yuz fakat ilk 4 sanki yerini garantiledi gibi.Şampiyonlar Ligi'ne kalmak bile benim için başarı.Özellikle Valencia'ya maçında David Villa'ya gol attırıp berabere kalmamız müthişti

İşte son 6 maç :

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Süpersin abi yenilgisiz ser yakalamışsın bu çok güzel olmuş devam böle bopzmadan

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Smile

Şu anda abisi zaten gazetecilerin ortak görüşü kenetlenmiş ,maçı sonuna kadar bırakmayan bir takım Bilbao takımı.Kahvaltı sonrası iki maç yaptım az önce,bunu daha iyi gördüm.Özellikle Real deplasmanında 1-0 geriye düşmemize rağmen oynadığımız güzel futbol,sakatlanan Susaeta'nın yerine giren Davip Lopez'in onu aratmaması hatta maçın yıldızı olması,iki kişiye çalım atıp 18 köşesinden yaptığı ortayı Llorente'nin rövaşata ile ağlara göndermesi bunun en güzel örneği Böylelikle sadece üç zorlu maçımız kaldı ileriki haftalarda.Son 12 maçta göze çarpan 3 maç Sevilla ve At. Madrid deplasman,Barcelona iç saha. 4. lüğü garantiledik gibi.Şampiyonluk ümidimiz çok az.Real 19 haftadır yenilmiyor.Barcelona 11 haftadır ama 9 galibiyet 2 beraberlik son 11 hafta.O yüzden 2. 3. ve ya 4. lük mertebelerinden birine sahip olabiliriz.Ya da Barca'nın son 12 hafta 5 zorlu maçı var belki takılırlar bilemem

Mallorca ve Real Madrid maçları :

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Abi yine iyi bir performans bu oyunda fazla pozısyon olmuyo rama bititrci adam varsa elınde gol mutlaka oluyor.

kendi karyerimde 1-1 ve 2-2 lik skorlarla bayerni gectim ş.l ikinci turda abi çeyrek fanlde lyona deplasmanda 4-3 kaybettk içerdeki maçı oynamadım bakalım o ne olcak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Smile

Abi yine iyi bir performans bu oyunda fazla pozısyon olmuyo rama bititrci adam varsa elınde gol mutlaka oluyor.

kendi karyerimde 1-1 ve 2-2 lik skorlarla bayerni gectim ş.l ikinci turda abi çeyrek fanlde lyona deplasmanda 4-3 kaybettk içerdeki maçı oynamadım bakalım o ne olcak
    Abisi senin son durum ne oldu?Bayağı güzel şeyler olmuş.Kariyerini burdan takip ediyordum ama noktalamışsın.

Bu arada bugün 3 maç daha yaptım.Her maç bir final havasında geçiyor.3 kere berabere kaldığım Espanyol'u son dakikadaki golle geçerken ,Betis deplasmanından yine altın değerinde 3 puanla döndüm.Getafe maçında yine uzatmaların adamı Kepa maçın başında sakatlanan Llorente'nin yerine oyuna girerek sahneye çıktı,Llorente ve Inigo'suz kötü oynayarak maçı aldık.Yeste'nin Betis maçındaki golü jeneriklikti

Bu arada 30. hafta puan durumu.Benim nispeten kolay maçlarım başladı. Baarca'nın zor maçları ise şimdi başladı.Yenilmese bile berabere kalıyor.Lig iyice şenlendi.Herkes şampiyon olabilir.Bakalım ne olacak?

Misafirlerden nefes aldığım sürece maçlarımı yapmaya devam edeceğim.

Son dakikada gelen şok haberle tüm takım sarsıldı.Ayağı kırılan Llorente 5 ay sahalardan uzak kalacak.Artık 1 haftalık sakatlığı olan Inigo ve Kepa ikilisi ile devam etmeye çalışacağız.Bu sene pek sakatlık görmedim bir Llorente durmadan ağır sakatlık geçirdi.Ya llorente'nin şanssızlığı ya da oyunun ona gıcığı var

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Abi ben kariyeri noktaladım ya fazla yorum olmadığından dolayı durumlar süper benim

sende bu arada baya iyi durumdasın şampyonluk ble uzak değil abi maçlardada 1-0 olsun bzm olsun

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Valla abisi akşama devam edeceğim gibi gözüküyor ama Sporting maçını yaptım onuda akşama diğer maçlarla koyarım.Yalnız istatistiklere göz atınca gözlerim yuvalarımdan fırladı.Llorente'nin neden ayağının kırıldığı belli oluyor.Inigo'ya maç boyunca yapılan faul sayısı 23 yani en azında 2-3 kişinin atılması gerekir.yuh dedim

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Şampiyon geliyor şampiyon

Abi misafirlik için eve gelen çocuklara da fm oynamayı öğret

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sağolasın abisi Aman bir de onları alıştırmayayım Şu 9.0.2 çıkınca eğer save dosyalarını güncellemezsse ilk sezon tekrarı yapacağım o yüzden ilk sezonu bitirmek istiyorum.Son maçta faulden kaleye gidemedik 3 şutum var rakibin ise sadece tek şutu 1-0 aldık maçı Ben içeri kaçıyorum sonra gelirim.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

misafrlee ders vereceklsen abi bende gelebilrm misafirliğe

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Abi arada Marc Janko ya bakabilirsin şaban kadar olmasada gerçekten müthiş bir genç şiddetle tavsiye ederim 19 yaşındaydı sanırım Bu arada ŞL'ni almayı planlıyomusun öyle bir hava sezdim
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

misafrlee ders vereceklsen abi bende gelebilrm misafirliğe
    Yok o kadar da abisi. Bende herkes kadar anlıyorum Fm'den o kadar abartılacak bir şey yok.

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Abi arada Marc Janko ya bakabilirsin şaban kadar olmasada gerçekten müthiş bir genç şiddetle tavsiye ederim 19 yaşındaydı sanırım Bu arada ŞL'ni almayı planlıyomusun öyle bir hava sezdim
    Şu anda ligde istemeden iddialı duruma geldim abisi.Son 4 haftada puanlar 78 benim 77 Barcelona 77 Real Madrid. Bakalım son 4 haftada neler olacağına bağlı.

Son 4 maçın SS'leri:

Sporting maçında Llorentesiz Inıgo ile başladık maça mecburiyetten .Rakibin defansını çok fazla yaramadık.Sadece istediğimiz golü atıp galip geldik.Pozisyonu çok az ama öz bir karşılaşma oldu

Numancia deplasmanında rakip zayıftı fakat bizimde şüphelerimiz vardı.Topları Inigo'nun kafasına indirerek pozisyon bulmaya çalıştık.Kontrollü ve güzel bir oyunla 2-0 ı bulduk.Dinlenecek olanları maçın son 30 dakikasında oyundan aldık fakat uzatmanın son dakikasında sakatlanan Yeste'nin kolunun kırıldığı açıklandı.En az 1 ay yok.Umutlarımızın azaldığı an

Malaga deplasmanında ise Susaeta ben varım Yeste'nin yerine dedi.Tabi ben içimden hadi ordan dedim Martinez'in golü ile zorlu Malaga deplasmanından 3 puan alırken Kepa maçın ikinci yarısında denediğim bir olay ile süper bir oyun sergiledi.Susaeta da en iyi 3 oyuncudan biriydi.Acaba bizim gibi 6 maç üst üste kazanıp 5. duruma gelen Villareal deplasmanında son bulduğum sistem sökecek miydi?

Ve geldik Villareal maçına.İddaacılar olsun maç otoriteleri olsun bu maç hakkında çok ümitsizdi.Hatta bu takıma sahamızda kaybetmiştik. Fakat maç sonunda tahmin edemediğimiz olay gerçekleşti ve Llorente 5 ay Yeste 1 ay Ocio yeni iyileşiyorken Susaeta Bilbao'nun yeni starı benim Kepa'da Bilbao'nun yeni forveti benim dedi Eğer son 30 dakikada işi rölantiye almasak sanki rakibi parçalayacaklarmış gibi hırsla oynadılar.Sanırım şampiyonluğa takım olarak kenetlendik bakalım ne olacak?

maçlar güzel abi geleni geçeni deviriyosun

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bakalım abisi sahamızda ezeli rakibimiz Osasuna'yı da net bir skorla devirdik.Yeste Barcelona maçına tam manasıyla yetişecekmiş.At. Madrid maçında belki oynayabilir fakat iyi giden takımı bozmasak mı acaba?

Bu arada Kepa'yı dinlendirmek için oyuna giren Inigo bir ay aramızdan uzak kalacak.Boyu uzun diye sürekli indiriyolar garibimi Takımda forvet olarak bir bu sene transfer ettiğim Kepa bir de Baskonia'dan A takıma getirdiğim Ion Velez kaldı sadece

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Kankacım senden korkulur coşmuşsun vallahi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Atletico Madrid deplasmanından 1 puanla döndük.Son 2 maça Barca 83 Bilbao 82 Real 79 Atletico Madrid 71 puanla giriyor.

Diğer kariyere geçtiğimden büyük ihtimalle yarına kadar ara veriyorum.Şimdi Monica zamanı

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Abi Monica bekler ama bu taraftar beklemez Boşver monicayı bitir ligiSana Monica mı yok

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

İsyan ,, isyann kariyer sonunda taktiğini bekliyoruz :P
    Football is simple,but Football Manager is not

abi monicayı taraftara tercih mi ediyorsun bu arada sezon sonu şu taktiğini yayınlada bizde bişiler öğrenelim herkes sizin gibi fm üstadı deil sonuçta

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri