Abi arada Marc Janko ya bakabilirsin şaban kadar olmasada gerçekten müthiş bir genç şiddetle tavsiye ederim 19 yaşındaydı sanırımBu arada ŞL'ni almayı planlıyomusun
öyle bir hava sezdim
![]()
Abi arada Marc Janko ya bakabilirsin şaban kadar olmasada gerçekten müthiş bir genç şiddetle tavsiye ederim 19 yaşındaydı sanırımBu arada ŞL'ni almayı planlıyomusun
öyle bir hava sezdim
![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Yok o kadar da abisi.Bende herkes kadar anlıyorum Fm'den o kadar abartılacak bir şey yok.
Şu anda ligde istemeden iddialı duruma geldim abisi.Son 4 haftada puanlar 78 benim 77 Barcelona 77 Real Madrid. Bakalım son 4 haftada neler olacağına bağlı.
Son 4 maçın SS'leri:
Sporting maçında Llorentesiz Inıgo ile başladık maça mecburiyetten .Rakibin defansını çok fazla yaramadık.Sadece istediğimiz golü atıp galip geldik.Pozisyonu çok az ama öz bir karşılaşma oldu
Numancia deplasmanında rakip zayıftı fakat bizimde şüphelerimiz vardı.Topları Inigo'nun kafasına indirerek pozisyon bulmaya çalıştık.Kontrollü ve güzel bir oyunla 2-0 ı bulduk.Dinlenecek olanları maçın son 30 dakikasında oyundan aldık fakat uzatmanın son dakikasında sakatlanan Yeste'nin kolunun kırıldığı açıklandı.En az 1 ay yok.Umutlarımızın azaldığı an
Malaga deplasmanında ise Susaeta ben varım Yeste'nin yerine dedi.Tabi ben içimden hadi ordan dedimMartinez'in golü ile zorlu Malaga deplasmanından 3 puan alırken Kepa maçın ikinci yarısında denediğim bir olay ile süper bir oyun sergiledi.Susaeta da en iyi 3 oyuncudan biriydi.Acaba bizim gibi 6 maç üst üste kazanıp 5. duruma gelen Villareal deplasmanında son bulduğum sistem sökecek miydi?
Ve geldik Villareal maçına.İddaacılar olsun maç otoriteleri olsun bu maç hakkında çok ümitsizdi.Hatta bu takıma sahamızda kaybetmiştik. Fakat maç sonunda tahmin edemediğimiz olay gerçekleşti ve Llorente 5 ay Yeste 1 ay Ocio yeni iyileşiyorken Susaeta Bilbao'nun yeni starı benim Kepa'da Bilbao'nun yeni forveti benim dediEğer son 30 dakikada işi rölantiye almasak sanki rakibi parçalayacaklarmış gibi hırsla oynadılar.Sanırım şampiyonluğa takım olarak kenetlendik bakalım ne olacak?