lassana diarra olabilir![]()
lassana diarra olabilir![]()
dela red'i şiddetle tavsiye ederim pas isabeti müthiş ve de genelde 7.1'in altında performans vemiyor ispanya'da italyanın sert futbolunu kaldırıp kaldırmamasına dair karar tamamen senindir kariyerin çok güzel başarıların devamını dilerim
Last edited by S4mp1y0N : 02.Ocak.2009 at 12:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
SERİE A 13. HAFTA:
Mühim olan kazanmaktı.
UEFA kupası 5. grup Maçımız:
Gruptan çıkmayı garantilediğimiz için önemsiz bir maçtı. En azından yenilmedik.
SERİE A 14. HAFTA:
Mükemmel bir galibiyet oldu... Zirvenin sahibi hala biziz.
Devre arasında kadromuza bu oyunculardan birini katacağız...
Sunny
Ramires
Ayila Yussuf
Charles Kabore
Fellaini
Pablo Ladesma
Lucas
Javi Garcia
Ruben De La Red
Sizin düşünceleriniz nedir? Hangi oyuncuyu kadroma katmam gerektiği hakkındaki fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
eğer fizikli bir oyuncuy ihtiyacın varsa sunny çok iyidir
topu iyi kullanan bir oyuncu istiyorsan de la red
ama ikisi birden olsun dersen alman biraz pahallıya mal olabilir ama lucas derim
ben bu oyuncuları kullandığım için bunlar üzerine yorumda bulundum diğerleriyle şimdiye kadar hiç tanışma fırsatım olmadı ne desek yalan ama birşey merak ettim senin ortada montolivo ve kuzmanoviç yeterli değilmi? sanırım bir de veloso yu almışsın çok mu sakatlık falan olduki mc'ye sıkıştın kusra bakma eğer sattıysan falan ss'leri pek inceleyemedim
Önerilerini dikkate alacağım kardeş saolasın.
Ben 4-1-3-2 ve 3-2-3-2 tarzı taktiklerle oynuyorum. Yani ilk 11'de 4 tane oyunu iki yönlü oynayan, rakibe basan oyuncu kullanmam gerekiyor. Kuzmanovic'î Chelsea'ye 32,5 milyon pounda sattım sezon başında. Melo 6 ay sakatlandı ve şuanda hafif antrenmanlara başladı... 3 ay sonra tam performansla oynayabilir. Stevan Jovetic'i MC mevkiinde oynaması için alıştırdım ama yeterli performansı sergileyemiyor. Yani anlayacağın transfer şart orta sahaya.
bir ara maçlar dışında da transferlerin,kadron,taktiğinle ilgili ss'ler koysan çok iyi olur en azından 08'de 14 sezon fio'yla oynayıp oyunun tadı hala damağında kalan ben için fiorentinalı bir kariyer çok ilgi çekici şimdiden teşekkürler tekrar başarılar...
Ayila Yussuf'la 5 milyon peşin 5 milyon da 24 ay taksitle ödemek şartıyla anlaştım ama transferi erteledim... Son anda huylandım tam kararımı veremedim...
Lucas'ı felan bırakmıyor kulüpleri. Bolzoni için yoklama yapıyorum ama gözlemci raporları Fiorentina ile ilgilenmez diyorlar.
Şimdi Tissone ve Willians Santana için nabız yokluyorum...
İTALYA KUPASI 1. TUR MAÇI:
SERİE A 15. VE 16. HAFTA MAÇLARI:
UEFA KUPASI 6. GRUP MAÇIMIZ:
UEFA KUPASI 1. TURDAKİ RAKİBİMİZ ALMAN TEMSİLCİSİ WERDER BREMEN OLDU...
Transfer ayrıntıları birazdan...
Sunny 3,5 milyon pound karşılığında Fiorentina'da!...
Willians Santana 6,5 milyon pound karşılığında Fiorentina'da...
Ayrıca Melo ve Fazio iyileşti... Biraz erken iyileştiler şaşırdım doğrusu..
Real Madrid Vargas ve Veloso'ya saçma sapan bir teklif sundu kabul etmedim. Doğal olarak oyuncularım mutsuz oldu![]()
Alberto Gilardino 15 milyon pound(peşin) karşılığında Manchester City takımına transfer oldu. Eski oyuncumuza verdiği hizmetler için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz.
daha pahalıya satabilirdin ne de olsa sattıgın takım man. city ama 15 milyon pound da iyi para sana bol sans...
SERİE A 17.,18.,19.,20. HAFTA MAÇLARI:
2-0 MAĞLUP DURUMA DÜŞTÜĞÜMÜZ YETMEZMİŞ GİBİ BİR DE YENİ TRANSFERİMİZ SUNNY ATILINCA 10 KİŞİ KALDIK. AMA YILMADIK, ŞAMPİYONLUK İÇİN ŞAVAŞIP 1 PUANI HANEMİZE YAZDIRDIK!
İTALYA KUPASI ÇEYREK FİNAL MAÇI:
FİORENTİNA'YA ŞOK!!!
DEVRE ARASINDA ORTA SAHADAKİ AÇIĞI KAPATMAK İÇİN TRANSFER EDİLEN SUNNY PARMA MAÇINDA SAKATLANDI VE SAHALARDAN 5 AY UZAK KALACAK.
İTALYA FUTBOLUNUN GELECEK VAAD EDEN YILDIZLARINDAN FOTİ İLE BEDELSİZ OLARAK ANLAŞTIK... KENDİSİ SEZON SONU ARAMIZA KATILACAK.
![]()
hocam santana transferi için seni kutluyorum
fm de ender bulunan futbolculardan.
sebebi ise fm deki çoğu kanat oyuncusu fizik olarak yetersiz. ya hızlı olması ya da dribling yeteneğini kanat oyuncularına yarar sağlıyor.
ama santana fizik olarak da çok iyi, bence en kral transferin o olmuş tebrikler
tek ayak olduğu için sağ kanatta oynatman gerekli bence
yanlış anlama akıl vermiyorum hocam fikir belirttim.
kariyerini çekirdek çitleyici olarak seyrediyorumzevkli bir kariyer
Teşekkür ederim
Santana ve Gignac'ı 2009'daki bütün kariyerlerimde aldım. Ben kanat oyuncusu kullanmadığım için Santana'yı orta sahadaki üçlünün sağında oynatacağım... Şimdilik ilk 11'de oynaması zor ama zamanla oranın değişmezi olacak.
İstediğin fikri çekinmeden belirt kardeş kesinlikle dikkate alırımEleştirebilirsin de...
Şuanda sinir krizi geçirmek üzereyim crash dumps hatası aldım iki kereOyunu açmayacağım sinirim geçene kadar. Bir iki maç oynamıştım onları eklerim birazdan.
SERİE A 20.,21.,22. HAFTA MAÇLARI:
22. HAFTA SONUNDA OLUŞAN PUAN TABLOSU:
![]()
Last edited by S4mp1y0N : 03.Ocak.2009 at 13:01
Kardeş kariyerini yeni gördüm
Takip etmek isterdim ve oyuncu paylaşımı çok güzel olurdu ikimizde aynı takımda olduğumuz için.Bende mormenekşeciyim favori takımım ama senin gibi basarı yakalayamadım daha.
ilk sene 8.ci bitidim ligi lig kupasında yarıfinal oynadım şampiyonlar liginde zorlu rakip cıkınca elendim uefadada ilk 16ya kalabildim
ikinci senede 7.ci bitirdim ligi,lig kupasında ceyrek finalde romaya elendim avrupada olamadık ne yazıkki bu beni çok üzdü
Bu senede 7macta 4.cüyüm.geçen sezonda 1.ciydim o yüzden yerime güvenemiyorum juventusu romayı devirdigim halde
Her sene lige iyi baslayıp sonradan tökezliyorum.
2.ci senemde şampiyonluğa gittiğimi sanırken uefaya bile katılamamıştım.
Transferlere gelince sanırım aynı transferleri yapmışız
FAZİO,ZAPATA,VAN DER VAART gibi
Şu anki kadrom 19 kişilik eski fiorentinadan az oyuncum kaldı:
1.Pazzini(bu adamı satamıyorum kötü olsa her mac oynatıorum gecen sene 6 aylık sakatlıgı oldu takımın bu yüzden düsüse gectigine inanıyorum)
2.Adrian Mutu ilk sene oynattım verim alamadım 2.ci sene cok transfer yapıp maası aştığım icin kiralık gönderdim bu sene tekrar kadromda
3.Sebastian Frey:Aklı olan satmaz bu adamı zaten ama 2009da biraz kötü gibi geldi bana
4.Montolivo:Çogu zaman uzaktan sacma sapan sutlar ceksede mac kazandırma özelligi yüksek bir oyuncu istediler ama satamadım bu adamıda çok seviyorum.Sendede uzaktan cılız kalenin en az 10 metre uzagına giden şutlar çekior mu merak ettim?
su anki kadroya gelirsek
Akinfeev(frey)
onuoha(mehmet topuz) zapata(mongongu) kompany kolarov
arda(rakitic) van der vaart(montolivo) fazio(m.topal)(medel) marquinhos
adrian mutu(Diego milito) PAZZİNİ
Öncelikle hoş geldiniz kariyerime
İtalya liginde maç kazanmak çok zor gerçekten. Ben ilk yıl çok zorlanmıştım.
Sizin kariyeriniz hakkında konuşacak olursak;
Kalede aynı anda hem Frey hem de Akinfeev'in olması inanılmaz bir lüks olmuş. Hiç gerek yok bence. İkisini de küstürmemek için kalede sürekli rotasyona gidiyorsundur. Dolayısıyla kalede bir istikrar sağlaman çok zor.
Sağ bek mevkiinde yanlış oyuncular kullanıyorsun. Onuoha stoper, Topuz ise orta saha oyuncusu. Bence gerçek bir sağbek transfer etmelisin.
4-4-2 oynamak bana hiç sıcak gelmedi FM2009'da. Orta sahada 3 tane çift yönlü oyuncu kullanıyorum yine de açık verebiliyorum. Hani FM2008'de bir DM, bir AMC koyardık 4-4-2'nin göbeğine pek sırıtmazdı. Fakat FM2009'u bu konuda biraz daha gerçekçi yapmışlar. Özellikle büyük liglerde hallaç pamuğuna çeviriyorlar orta sahayı.
Tavsiyem başka dizilişler denemen yönünde. Senin de bana tavsiyelerin varsa dikkate alacağımdan şüphen olmasın![]()
SERİE A 23,24,25,26,27,28. HAFTA MAÇLARI:
28. HAFTA SONUNDA PUAN TABLOSU ŞU ŞEKİLDE:
UEFA KUPASI 1. TUR İLK MAÇI:
UEFA KUPASI 1. TUR İKİNCİ MAÇI:
( UEFA KUPASI 2. TURUNDA YENİ RAKİBİMİZ NAPOLİ OLDU. )
İTALYA KUPASI YARI FİNAL İLK MAÇI:
EVET ARKADAŞLAR. 3 KULVARDA DA YOLUMUZA TAM GAZ DEVAM EDİYORUZ. LİGDE NAMAĞLUP ÜNVANIMIZI MİLAN KARŞISINDA KORUYAMADIK FAKAT YİNE DE 3 PUAN FARKLA ZİRVEDEYİZ. ŞAMPİYON OLACAĞIMIZDAN ŞÜPHEMİZ YOK...
BEN 3 GÜN ÖZEL SEBEPLERDEN DOLAYI ŞEHİR DIŞINDA OLACAĞIM. DÖNDÜĞÜMDE KARİYERE KALDIĞIM YERDEN DEVAM EDECEĞİM...
BEN YOKKEN KARİYERLE İLGİLENMEYİ UNUTMAYIN
OLUMLU, OLUMSUZ ELEŞTİRİLERİNİZİ OKUMAK BENİM İÇİN BÜYÜK BİR ZEVK. YAZDIĞINIZ HERŞEYİ DÖNDÜĞÜMDE OKUYACAĞIM. KALIN SAĞLICAKLA...
cok süper gidiyorsun , tebrik ederim taktik ve takim komutlarinin ss'ini gösterebilirmisin
Vay Kardeşim Takimdaşim Süper Gidiyorsun Wallla Ben Internette Sorun Vardi Giremiyordum Süpersin Valla
iyi gidiyorsun.:.
gercekten cok iyi gidiyorsun milana yenilmen kotu olmus namağlup ligi bitirmeni isterdim sana bu yakısırdı..
kardeş ne yazikki fiorentinadan kovuldum şu an atletico madride geçtim eğer adminler izin verirlerse kariyerimi paylaşacağım.gerçekten çok başarılısın tebrik ederim.transferlerinde gerçekten çok iyi.umarım bütün kupaları kaldırırsın.
pazziniyi satmadaıysan daha ben sürekli oynattım ve kovulduktan sonra milan aldı.alabilirsen hiquaini takip et ucuza veriyor r.madrid oynatmasan bile iyi yedek olur.real madridle oynamıstım müthiş goller atıyordu.![]()
şampiyon olabilirsin.
Hocam Harika Gidiyorsun Sivasın Neresindensin Nerede Oturuyorsun Belki Tanışığızdır Birde Hangi Lisedesin