1 ile 30 arası toplam 229 sonuç

Konu: Giderim Çizme’ye, çıkarım zirveye… ( Fiorentina ) 3. sezon, 6 kupa

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Devre arasında kadromuza bu oyunculardan birini katacağız...

Sunny
    Ramires
    Ayila Yussuf
    Charles Kabore
    Fellaini
    Pablo Ladesma
    Lucas
    Javi Garcia
    Ruben De La Red

Sizin düşünceleriniz nedir? Hangi oyuncuyu kadroma katmam gerektiği hakkındaki fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    Devre arasında kadromuza bu oyunculardan birini katacağız...

Sunny
    Ramires
    Ayila Yussuf
    Charles Kabore
    Fellaini
    Pablo Ladesma
    Lucas
    Javi Garcia
    Ruben De La Red

Sizin düşünceleriniz nedir? Hangi oyuncuyu kadroma katmam gerektiği hakkındaki fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
    eğer fizikli bir oyuncuy ihtiyacın varsa sunny çok iyidir

topu iyi kullanan bir oyuncu istiyorsan de la red

ama ikisi birden olsun dersen alman biraz pahallıya mal olabilir ama lucas derim

ben bu oyuncuları kullandığım için bunlar üzerine yorumda bulundum diğerleriyle şimdiye kadar hiç tanışma fırsatım olmadı ne desek yalan ama birşey merak ettim senin ortada montolivo ve kuzmanoviç yeterli değilmi? sanırım bir de veloso yu almışsın çok mu sakatlık falan olduki mc'ye sıkıştın kusra bakma eğer sattıysan falan ss'leri pek inceleyemedim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by phose View Post
    eğer fizikli bir oyuncuy ihtiyacın varsa sunny çok iyidir

topu iyi kullanan bir oyuncu istiyorsan de la red

ama ikisi birden olsun dersen alman biraz pahallıya mal olabilir ama lucas derim

ben bu oyuncuları kullandığım için bunlar üzerine yorumda bulundum diğerleriyle şimdiye kadar hiç tanışma fırsatım olmadı ne desek yalan ama birşey merak ettim senin ortada montolivo ve kuzmanoviç yeterli değilmi? sanırım bir de veloso yu almışsın çok mu sakatlık falan olduki mc'ye sıkıştın kusra bakma eğer sattıysan falan ss'leri pek inceleyemedim
    Önerilerini dikkate alacağım kardeş saolasın.

Ben 4-1-3-2 ve 3-2-3-2 tarzı taktiklerle oynuyorum. Yani ilk 11'de 4 tane oyunu iki yönlü oynayan, rakibe basan oyuncu kullanmam gerekiyor. Kuzmanovic'î Chelsea'ye 32,5 milyon pounda sattım sezon başında. Melo 6 ay sakatlandı ve şuanda hafif antrenmanlara başladı... 3 ay sonra tam performansla oynayabilir. Stevan Jovetic'i MC mevkiinde oynaması için alıştırdım ama yeterli performansı sergileyemiyor. Yani anlayacağın transfer şart orta sahaya.

Mesaj Yetkileri