anladım abi
anladım abi
Alirsin Sen Kardeşim Al Güzel Oyuncu Valla :d
Evet beyler tahminleri bekliyorum..
ŞAMPİYONLAR LİGİ 4. GRUP MAÇI:
SERİE A: 11,12,13. HAFTA MAÇLARI:
EMANET OLARAK VERDİĞİMİZ LİG LİDERLİĞİNİ JUVENTUS'TAN GERİ ALDIK... SEZON SONUNA KADAR İNMEYE DE HİÇ NİYETİMİZ YOK.
ŞAMPİYONLAR LİGİ 5. GRUP MAÇI:
O ARTIK FİORENTİNA'LI... DEVRE ARASINDA ARAMIZA KATILACAK!...
16 MİLYON POUND GİBİ YÜKSEK BİR PARA ÖDEDİK KENDİSİNE... ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN DİYORUZ.
Diaby Harika Gardaşım Orta Saha İçin Çok İyi Olur
vay Kardeşimede Bu Yakişirdi Harika Olmuş Kardeşim Bravo
SERİE A 14,15,16,17. HAFTA MAÇLARI:
İTALYA KUPASI 1. TUR MAÇI:
ŞAMPİYONLAR LİGİ 6. GRUP MAÇI:
KAZANSAYDIK GRUBU LİDER BİTİRECEKTİK AMA BAŞARAMADIK...
ŞAMPİYONLAR LİGİ 1. TURUNDA RAKİBİMİZ BARCELONA OLDU...
FİORENTİNA'DAN HABERLER:
SEZON ORTASINDA ANLAŞTIĞIMIZ DİABY FLORANSA'YA GELDİ VE KENDİSİNİ 5 YILLIĞINA FİORENTİNA'YA BAĞLAYAN SÖZLEŞMEYE İMZA ATTI... OYUNCUMUZA BAŞARILAR DİLİYORUZ.
SEZON SONUNDA BAYERN MÜNİH'LE SÖZLEŞMESİ BİTECEK OLAN MEHMET EKİCİ İLE FİORENTİNA ŞİMDİDEN 5 YILLIĞINA ANLAŞTI... ARAMIZA SEZON SONUNDA KATILACAK.
SOLBEK TRANSFERİ HAKKINDA GELİŞMELER BİRAZDAN...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
17. HAFTA SONUNDA OLUŞAN PUAN TABLOSU:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
EYVALLAH KARDEŞİM![]()
Last edited by S4mp1y0N : 10.Ocak.2009 at 14:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
SERİE A 18. HAFTA:
İTALYA KUPASI ÇEYREK FİNAL MAÇI:
HEYECAN DOLU MÜKEMMEL BİR MAÇIN ARDINDAN PENALTILARDA RAKİBİMİZİ ELEYEREK YARI FİNALE YÜKSELDİK...
KARİYERE İLGİ BÖYLE DEVAM EDERSE KAPATMAYI DÜŞÜNÜYORUM ARKADAŞLAR... OLUMLU YA DA OLUMSUZ HİÇ YORUM OLMUYOR. KENDİM SÖYLEYİP KENDİM DİNLİYORUM. KATILIM OLMADIKTAN SONRA BİR AMACI YOK ZATEN YAYINLAMANIN...![]()
FABİAN MONZON FİORENTİNA'DA...
Mattock transferinde görüşmelerin tıkanmasının ardından rotayı Monzon'a çevirdik ve 11 milyon pound karşılığında kendisini 5 yıllığına Fiorentina'lı yaptık. Hayırlı olsun diyoruz...
Profili:
gelene gidene kapı göstermişsin =)
bu kariyere baktıkça yahya geliyo aklıma
cok iyi gidiyosun hocam aynen devam takipçinim (:
Last edited by yahoo17 : 10.Ocak.2009 at 17:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
son 3 maç 3 puan
SERİE A: 19,20,21,22,23,24,25. HAFTA MAÇLARI...
25. HAFTA SONUNDA OLUŞAN PUAN TABLOSU:
NAMAĞLUP YOLUMUZA DEVAM ETMEKLE BERABER SADECE 8 GOL YEDİK... ZAPATA,SAKHO,SİLVA,FAZİO GİBİ KALİTELİ DEFANS OYUNCULARIMIZ GERÇEKTEN ÖZELLİKLERİNİN HAKKINI VERMEYE BAŞLADILAR... ORTA SAHAMIZIN ÇİFT YÖNLÜ SAVAŞÇI OYUNCULARIMIZINDA ÖZVERİLİ MÜCADELELERİ SAYESİNDE KUSURSUZ FUTBOL OYNUYORUZ...
ÖZELLİKLE FORVET HATTINDA ROSSİ, GİGNAC İKİLİSİ EFSANE OLDULAR... İNANILMAZ BİR UYUM İÇİNDELER. HELE GİGNAC UYUM SORUNUNU AŞTIKTAN SONRA BEKLEDİĞİM PERFORMANSI SERGİLEMEYE BAŞLADI. ROMA'YA LİG MAÇINDA 40 METREDEN BİR PLASE ÇAKTI Kİ GÖRMELİYDİNİZ... YILIN EN İYİ 3 GOLÜ ARASINA GİRECEKTİR MUTLAKA.
ÖTE YANDAN ŞAMPİYONLAR LİGİ 2. TURUNDA BARCELONA İLE EVİMİZDE YENİŞEMEDİK... TUR ATLAMAK ARTIK ÇOK ZORLAŞTI AMA UMUDUMUZ TABİ Kİ DE VAR...
İTALYA KUPASI YARI FİNAL İLK MAÇINDA ROMA KARŞISINDA AVANTAJLI BİR SKOR ELDE ETTİK...
abi Ssler Görünmeden Nahabicaz Yav Ssleri Koy
demin görünüyordu ne oldu acaba
imageshacktan Yüklediysen Ara Sira Bendede Oluyo Yoğunluktan Olabilirmi Acaba?
yok ordan yüklemiyorum. düzelir herhalde biraz bekleyelim
ben de göremiyorum ss'leri o kadar da maç koymuşsun. Bakacağıdım hepsine =)
Görünüyordu ya.. neden gitmiş olabilir ki?
Koyduğun siteyle alakadar olabilir.
Resimler düzeldi arkadaşlar...
SERİE A: 26,27,28,29. HAFTA MAÇLARI:
NAMAĞLLUP ÜNVANIMIZI İNTER KARŞISINDA KORUYAMADIK... CANIMIZ SAOLSUN.
ŞAMPİYONLAR LİGİ İKİNCİ TUR 2. MAÇI:
BU SENE ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASINI MÜZEMİZE GÖTÜRMEK İSTİYORDUK FAKAT DAHA 2. TURDA ÇOK ŞANSSIZ BİR KURA ÇEKTİK. BARCELONAYA ELENDİK VE ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASI HAYALİMİZİ BAŞKA BAHARA BIRAKTIK...
Ligde bayağı güzel gidiyorsun abisi.Şampiyon olursun büyük ihtimalle.
Joker oyuncu arıyorsan sende çıkıyor mu bilemiyorum ama Jiri Kladrubsky'i öneririm . Dama tasışı gibi oynatabilirsin defans ve ortasaha blokunda.Benim takıma bayağı bir faydası oldu.Gerçi benim takımda iki damataşı var onu da bir kardeşim önermişti.Eduardo o da.
abi resimlere çözüm bul ya!
Teşekkürler abi. Ligde inşallah şampiyon yine biz olacağız. Önerdiğin oyuncuya baktım, fiziksel özellikleri çok iyi. Yalnız Defansta: Zapata,Sakho,Fazio,Thiago Silva var. DMC: Veloso,Sunny,Donadel,Melo var... İhtiyacım olsa alternatif olarak alabilirdim çok saolasın..
Joker oyuncu olarak Willians Santana ve Marquinhos var... Marquinhos'u MC olarak alıştırdım harika oynuyorBiraz da defansif antrenman yaptırdım. İkisini de öneririm sana abi, özellikle senin taktiğin defans bölgesi hariç her mevkisinde oynayabilir bu ikisi.
Senin Eduardo harika bir joker. Sol şerid, orta saha, defans her yerde oynayabiliyor. Fenerbahçe kariyerimde almıştım![]()
Yeni Regenim nasıl? 8,5 milyon pounda aldım sezon sonu geliyor
SİZCE İNSAN MI BU![]()
Last edited by S4mp1y0N : 12.Ocak.2009 at 16:36
abi yeni konu açtım görünmüyor