1 ile 30 arası toplam 229 sonuç

Konu: Giderim Çizme’ye, çıkarım zirveye… ( Fiorentina ) 3. sezon, 6 kupa

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ligde bayağı güzel gidiyorsun abisi.Şampiyon olursun büyük ihtimalle.

Joker oyuncu arıyorsan sende çıkıyor mu bilemiyorum ama Jiri Kladrubsky'i öneririm . Dama tasışı gibi oynatabilirsin defans ve ortasaha blokunda.Benim takıma bayağı bir faydası oldu.Gerçi benim takımda iki damataşı var onu da bir kardeşim önermişti.Eduardo o da.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Ligde bayağı güzel gidiyorsun abisi.Şampiyon olursun büyük ihtimalle.

Joker oyuncu arıyorsan sende çıkıyor mu bilemiyorum ama Jiri Kladrubsky'i öneririm . Dama tasışı gibi oynatabilirsin defans ve ortasaha blokunda.Benim takıma bayağı bir faydası oldu.Gerçi benim takımda iki damataşı var onu da bir kardeşim önermişti.Eduardo o da.
    Teşekkürler abi. Ligde inşallah şampiyon yine biz olacağız. Önerdiğin oyuncuya baktım, fiziksel özellikleri çok iyi. Yalnız Defansta: Zapata,Sakho,Fazio,Thiago Silva var. DMC: Veloso,Sunny,Donadel,Melo var... İhtiyacım olsa alternatif olarak alabilirdim çok saolasın..

Joker oyuncu olarak Willians Santana ve Marquinhos var... Marquinhos'u MC olarak alıştırdım harika oynuyor Biraz da defansif antrenman yaptırdım. İkisini de öneririm sana abi, özellikle senin taktiğin defans bölgesi hariç her mevkisinde oynayabilir bu ikisi.

Senin Eduardo harika bir joker. Sol şerid, orta saha, defans her yerde oynayabiliyor. Fenerbahçe kariyerimde almıştım

Yeni Regenim nasıl? 8,5 milyon pounda aldım sezon sonu geliyor

SİZCE İNSAN MI BU
    Last edited by S4mp1y0N : 12.Ocak.2009 at 16:36

Mesaj Yetkileri