Alpaslan Transferi Güzel Olmuş
Alpaslan Transferi Güzel Olmuş
Mehmetcim böyle bir karar vermeniz beni sevindirdi Turgay güzel bir kardeşimiz saygıda asla kusur etmez onu realdan tanıyorum çünkü Senden daha güzel bir kariyer bekliyorum şimdiden başarılar kardeşim
Abi görünce şok oldum yav 16 hazırlık maçı mı olurFutbolcuların pestilini mi çıkaracan. İnşallah revize ederek oynamışındır kadroyu yoksa sezon ortasında vay haline bi düzine sakat. Benden söylemesi. Antrenmanda ağırsa oo ölür futbolcular yakında
Tesekkur ederim. Ama simdilik mola verdim. Beklemedeyim. Oynayacagim zaman cikacagima emin olabilirsin
Gelecek sezon daha fazla yaparim o zama
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bencede. Su anda en buyuk transferim Alpaslan. Bonservisini almai cok isterdim ama umarim gelecek sezonda kadroda kalir.
Eyvallah kardeesim. Etmeyeceginden eminim. Simdilik beklemedeyim yeni bir kariyer acmak icin.
Valla kardesim takimi asistan maclara cikardi. Ayrica bol alternatifli bir kadromuz var. Yildizlardan sakatlik gelmedigi surece sorun olmaz insallah.
Last edited by MaliKaya : 10.Nisan.2009 at 12:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
o ne öyle yaww bende çok hazırlık maçları yaptırırım ama senin kadar değil abi galatasarayla anlaşman çok iyi olmuş hem onların altyapıları tslnin en iyi altyapısına sahip ilerde iyi regenler gelebilir başarılar.
Başarılar dileyim nokta transferler yapmıssın