Diyarbakırspor
Beraberlik
Fenerbahçe
Trabzon galibiyeti ile motivasyonu en üst düzeyde olan bir Diyarbakırspor.O kadar kolay bir maç olmayacak.Zor şartlarda kurulan bu takım Fenerbahçe'yi de devirerek adından söz ettirmek isteyecektir.Kilidi 2.yarıda çözer,galibiyet serimize devam ederiz.Skor tahminim:3-1
Fenerbahce acisindan kolay bir mac olacagini hic sanmiyorum.
Diyarbakirspor pes etmeyen, son saniyeye kadar mücadele eden, hücumda da etkili olabilen bir takim görüntüsü cizdi. Ben Diyarbakirspor'dan umutluyum acikcasi, en azindan 1 puan alabiliriz.
Diyarbakır bir süpriz yapabilir Alex'in yokluğunu fırsat bilerek. 1-1 biter diye düşünüyorum.
Forumu arttırarak devam ettiren bir Fenerbahçe var. Geçtiğimiz yıllarda Alex'e bağlı bir takım görüntüsünden de kurtuluyoruz. Deivid yerine Semih oynamalı. Lugano - Bilica ilk defa beraber oynayacaklar, bunun sıkıntısı yaşanabilir. Mücadele yönü yüksek bir maç olacak, izleyenlere keyif verir umarım. Galibiyetle İstanbul'a döneceğini düşünüyorum Fenerbahçe'nin.
"YÜCE ATATÜRK"
Güle oynaya kazanacağımız bir maç.
Ligin ilk 2 haftasında gol yemediğimiz gibi bu maçtada gol yemeyeceğimizi düşünüyorum.
Deivid ilk 11'de başlarsa, maçın başında kanser olabiliriz. İnşallah Semih 11'de çıkar.
Takım artık Alexsizde oynayabiliyor. Sadece Alex'E bel bağlayan değil kanat ataklarıylada etkili olabilen bir takımız. Özellikle Kazım ve Santos'un son haftalardaki performansına güveniyorum. Bu ikilinin kesinlikle skora asist yada gol olarak katkısı olacağını düşünüyorum.
Kalite farkı ile F.Bahçe tabi ki favori ama zor maç olur...
Cristian-Emre ikilisi karşısında Ayman-Barış Ataş gibi iki güçlü isim bulacak.Orta sahada mücadele had safhada olur...
Barış Ataş çok önemli bir isim.Yakın zamanda 4 büyüklere transfer yapabilecek bir yetenek...
Diyarbakırspor kadro sıkıntısı yaşıyor. Buna karşın Ziya Doğan takımı çok iyi bir şekilde motive etmiş ve ilk iki haftada iyi sonuçlar elde ettiler. Ama bu eksik kadro güçlü bir takım karşısında belli bir dakika savaşabilir. Fenerbahçe eğer ilk on dakika içinde gol bulursa maçı farka götürür. Eğer bulamassa sıkıntılı dakikalar yaşar ama; sonuçta kazanır.
Alex'in olmaması nedeni ile Güiza zorluk yaşıyor. O sebepten Semih forma giymesi gerek. Deivid kesinlikle ilk onbirde olmaması gerekiyor. Büyük bir form düşüklüğü mevcut.
ziya doğan takımı defans oynatır o yüzden çift forvet çıkmamız lazım fener favoridir gol gecikirse sorun olabilir gol erken gelirse fark bile olabilir
Kalite olaran Fb önde ama Trabzon macındaki gibi sert savunma ile inşAllah kazanır Diyarbakır.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Semih-Güiza ikilisi ile başlarsak rahat kazanırız diye düşünüyorum.0-3 veya 0-4 tahminim.
Bence 3 olasılıklı bir maç. Ziya Dogan yine 5 Defans 3 Ön Libero çıkar diye düşünüyorum. Kontra ile gol arayacaklar Bilica'nın oynaması hata bence Egemen gibi hataya açık bir oyuncu. Gol erken gelirse Fener farka gider ama ya gelmezse ?
Kazaniriz ama cok kolay olmaz bana gore.Buyuk ihtimalle Semih-Guiza ile baslayacagiz maca.Erken gol bulmamiz durumunda maci kopaririz gol bulamazsak zorlaniriz ama yine de kazaniriz.Skor tahmininde bulunacak olursam 2-0 diyorum..
Cengiz abi riske girip top kaptırması hata olmuyormu![]()
Erken gol bizim ilacımız olur bu maçta golün geciktiği her dakika diyarbakır'ın direnci artar tehlikeside artar forvetleri eğer cok önde oynarsak baya iş yapabilecek,tehlike yaratacak cinsten oyuncular..Süratli güçlü oyuncular geçen Trabzon maçında izledik işte kalecileride iyi baya..
ilk yarıda gol bulabilirsek fark olur bencede.Olmadı 70 ile 90. dakikalar arası yine ele geçiririz maçı her türlü alırız gibime geliyor zorlansak bile..
2-0 gibi önemli bir deplasman galibiyetinin ardından bile Kadıköy'deki Sion maçı zor olacak diyen teknik patron Daum bu tip maçlarda da gerekli konsantrasyonu sağlar. Aslında Daum da çok iyi biliyor ki Sion deplasmanında alınan 2-0'lık skorla gruplara kaldık ama sırf rakip küçümsenebilir diye hep bu şekilde açıklamalar yapıyor. Özellikle son yıllarda 4 büyükler arasında yapılan maçlarda en çok puanı toplayan Fenerbahçe'ye diğer büyüklerden topladığı puanların çok katkısı olması gerekirken Anadolu takımlarına kaybedilen puanlar nedeniyle sezon sonu arzu edilen puanlara ulaşılamıyor. Yani şampiyonluğun yolu sadece derbiler değil, Anadolu takımlarına puan kaptırmamaktan geçiyor.
Deivid yerine Semih oynarsa bizim adımıza daha rahat bir maç olur. İki kadro arasında büyük fark var. Bu kadro farkının skora etki etmemesi için ya Fenerbahçe'nin maçı küçümsemesi gerekir. - ki Fenerbahçe'nin maçı yukarıdaki nedenlerden dolayı küçümseyeceğini sanmıyorum - Ya da oyuncularımız geçen sene birçok maçta gördüğümüz gibi bitse de gitsek havasında maça çıkmalılar. Bu ihtimalin de olduğunu düşünmüyorum. Rahat bir galibiyet bekliyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
emre sakatlanırsa takımımız zor anlar yaşayabilir sadece bu yıl diğer tüm oyuncuların yerini doldurabiliriz gibi gözüküyo umarım ayman bildigimiz gibi oynamaz yoksa emreyi sakatlama olasılığı yüksek.Maça gelince bilica-lugano değilde önder-lugano ikilisi ile baslayacagımızı ümit ediyorum.Kazanırız ama gol yemeden olur umarım
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Zor maç oLur diye düşünüyorum.Alex gibi bir oyuncu olmayacak bunun sıkıntısını Sion karşısında çektik Diyarbakırspor karşısında bence daha fazla çekeriz.Ama Mehmet Topuz eğer Deivid'in yerine oynarsa ve futboLcuLarda yorgunLuk ön pLana çıkmazsa rahatça kazanabiLiriz.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Diyarbakır ilk 2 haftada 4 puan aldı.Bu yüzden kendilerini kanıtladılar.Fenerbahçe yenilgisi taraftarları ve medyayı çok fazla üzmeyecektir.Bu yüzden DB'dan fazla maça asılmalarını beklemiyorum. F
Fenerbahçe'nin form durumu git gide yükseliyor. Semih - Guiza ikilisiyle oynayacaklar büyük ihtimal. Fenerbahçe'den galibiyet bekliyorum. Skor tahminlerim : 0-2, 1-3.
böyle maçlarda daha ziyade kesiciliği iyi olan çabuk adam lazım bilica tank gibi baskı yediğimiz maçlarda faydası olabilir d.bakır ın baskı yapacağını yapsada bunun etkili olacağını sanmıyorum o yüzden önder -lugano tercihi daha doğru olur bence ayrıca bilica 'nın kendine güveninden dolayıda olsa riske girmesini yanlış buluyorum artı zannedildiği kadar iyi bir adam değil en azından güven vermiyor her an hata yapacak gibi duruyor sahada (bana öyle geliyor olabilir ısınamadımda)
Deivid sakatmış, inşallah 90 dakika yada hazır olduğu kadar Semih'i izleriz.
Pazartesi günü deplasmanda karşılaşacağımız Turkcell Süper Lig, Diyarbakırspor maçı için 20 kişilik oyuncu kadrosunun Diyarbakır'a götürüleceği açıklandı. Maç kadrosunda bulunan oyuncularımız şu isimlerden oluşuyor.
Volkan Demirel, Volkan Babacan, Mert Günok, Diego Lugano, Bilica, Önder Turacı, Bekir İrtegün, Roberto Carlos, Gökçek Vederson, Gökhan Gönül, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin, Ali Bilgin, Andre Santos, Kazım Kazım, Uğur Boral, Özer Hurmacı, Daniel Güiza ve Semih Şentürk.
Fenerbahce.org
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Volkan
GG Lugano Bilica RC3
kazım baroni emre santos
semih güiza
Sanırım böyle bir 11 ile çıkarız. Umarım Özer'ide 15-20 dakikada olsa izleyebiliriz.
Mehmet Topuz yine kadroda yok ...
Neden kadroya alinmiyor bu adam ?
Daum diyor ya ben bir takımda bu kadar adele sakatlığı görmedim diye.
Oda adelesinde yırtık olanlardan...