Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Diyarbakırspor

5 17.86%
  • Beraberlik

3 10.71%
  • Fenerbahçe

20 71.43%
1 ile 30 arası toplam 168 sonuç

Konu: Diyarbakırspor - Fenerbahçe [TSL 3. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Bence 3 olasılıklı bir maç. Ziya Dogan yine 5 Defans 3 Ön Libero çıkar diye düşünüyorum. Kontra ile gol arayacaklar Bilica'nın oynaması hata bence Egemen gibi hataya açık bir oyuncu. Gol erken gelirse Fener farka gider ama ya gelmezse ?
    Hata derken?
    Bilica top tekniği iyi olduğu için riske giriyor, sezgilerinde ve kademesinde problem yok.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

2-0 gibi önemli bir deplasman galibiyetinin ardından bile Kadıköy'deki Sion maçı zor olacak diyen teknik patron Daum bu tip maçlarda da gerekli konsantrasyonu sağlar. Aslında Daum da çok iyi biliyor ki Sion deplasmanında alınan 2-0'lık skorla gruplara kaldık ama sırf rakip küçümsenebilir diye hep bu şekilde açıklamalar yapıyor. Özellikle son yıllarda 4 büyükler arasında yapılan maçlarda en çok puanı toplayan Fenerbahçe'ye diğer büyüklerden topladığı puanların çok katkısı olması gerekirken Anadolu takımlarına kaybedilen puanlar nedeniyle sezon sonu arzu edilen puanlara ulaşılamıyor. Yani şampiyonluğun yolu sadece derbiler değil, Anadolu takımlarına puan kaptırmamaktan geçiyor.

Deivid yerine Semih oynarsa bizim adımıza daha rahat bir maç olur. İki kadro arasında büyük fark var. Bu kadro farkının skora etki etmemesi için ya Fenerbahçe'nin maçı küçümsemesi gerekir. - ki Fenerbahçe'nin maçı yukarıdaki nedenlerden dolayı küçümseyeceğini sanmıyorum - Ya da oyuncularımız geçen sene birçok maçta gördüğümüz gibi bitse de gitsek havasında maça çıkmalılar. Bu ihtimalin de olduğunu düşünmüyorum. Rahat bir galibiyet bekliyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    2-0 gibi önemli bir deplasman galibiyetinin ardından bile Kadıköy'deki Sion maçı zor olacak diyen teknik patron Daum bu tip maçlarda da gerekli konsantrasyonu sağlar. Aslında Daum da çok iyi biliyor ki Sion deplasmanında alınan 2-0'lık skorla gruplara kaldık ama sırf rakip küçümsenebilir diye hep bu şekilde açıklamalar yapıyor. Özellikle son yıllarda 4 büyükler arasında yapılan maçlarda en çok puanı toplayan Fenerbahçe'ye diğer büyüklerden topladığı puanların çok katkısı olması gerekirken Anadolu takımlarına kaybedilen puanlar nedeniyle sezon sonu arzu edilen puanlara ulaşılamıyor. Yani şampiyonluğun yolu sadece derbiler değil, Anadolu takımlarına puan kaptırmamaktan geçiyor.
    Daum iyi ki o açıklamarı yapıyor. Yıllardır Türk takımlarını çalıştıranlar, biz bunu yeneriz diye hep Avrupa'ya gittiler, rakiplerimiz ise Türk takımlarına karşı saygımız var dediler. Sonuç ortada... Daum'un bu yönünü taktir ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Rahat gollü bir maç bekliyorum.Fenerbahçe zorlanmadan maçı alır gibi geliyo bana ama umarım yanılırım

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Daum iyi ki o açıklamarı yapıyor. Yıllardır Türk takımlarını çalıştıranlar, biz bunu yeneriz diye hep Avrupa'ya gittiler, rakiplerimiz ise Türk takımlarına karşı saygımız var dediler. Sonuç ortada... Daum'un bu yönünü taktir ediyorum.

Rijkaard da 5-6 attığımız takımları övüyor maçlardan önce.İşi bilen hocalara sahibiz.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Hata derken?
    Bilica top tekniği iyi olduğu için riske giriyor, sezgilerinde ve kademesinde problem yok.
    böyle maçlarda daha ziyade kesiciliği iyi olan çabuk adam lazım bilica tank gibi baskı yediğimiz maçlarda faydası olabilir d.bakır ın baskı yapacağını yapsada bunun etkili olacağını sanmıyorum o yüzden önder -lugano tercihi daha doğru olur bence ayrıca bilica 'nın kendine güveninden dolayıda olsa riske girmesini yanlış buluyorum artı zannedildiği kadar iyi bir adam değil en azından güven vermiyor her an hata yapacak gibi duruyor sahada (bana öyle geliyor olabilir ısınamadımda)

Mesaj Yetkileri