Göztepe 1. sen 2. olursun
 Rotasyon Oyuncusu

Rotasyon Oyuncusu

Göztepe 1. sen 2. olursun
 Yedek Oyuncu

Yedek Oyuncu

Çaktırmadan yürütebilirsek kupayı gizlendiği yerden neden olmasın abisi

Orası öyle abisi.Bu arada diğer gruptan çıktım

Göztepe'ye geçsem mi acaba?

Ligde Gaziantep deplasmanındaydık,Kopenhag'ı evimizde konuk ettik sonrada ligde Manisa'yı konuk ettik.3 maçı bir koydum çünkü galibiyetlerin ortak özelliği aynı

Kupada Karşıyaka deplasmanındaydık,Kalu'yu tutmayan defans oyuncuları kırmızı görünce kalemize top gelmeden rahat kazanıp maçı Göztepelilere armağan ettik

Ligde Antalyaspor'u net bir skorla geçiyorduk Morales'in gene sakatlanıp 2 hafta oynamayacak olması İskender'e büyük bir şans veriyordu. Ligde güzel güzel ilerliyoruz

Şampiyonlar Ligi 4. maçta yine İskender ile birlikteydik maçın büyük bir bölümünü 10 kişi oynamamıza rağmen güzel bir galibiyet aldık ve 2. turaçıkmayı 4. maç sonunda garantiledik keşke garantilemeseydik

Ligde zorlu Bursa deplasmanındaydık,yedek ağırlıklı kadromuzla iyi mücadele gösterip istediğimizi aldık,mutluyuz

11. hafta sonunda puan durumu:

Ş.L'de gruptan çıkman kötü olmus abi
diğer sonuclar her zaman ki gibi.. akıyosun abi
 Onursal Üye

Emektar Oyuncu

Onursal Üye

Emektar Oyuncu

Bende ArsenaL kariyerimde çoLuk,çocuk iLe güLe oynaya kazanmamı başarı sanıyordum. Kendimden utandım bir an için vaLLa.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
 Rotasyon Oyuncusu

Rotasyon Oyuncusu

Yedek Oyuncu

Yedek Oyuncu

Rotasyon Oyuncusu

Rotasyon Oyuncusu

rica ederim abi benim için bir serefti
 Nestor Fernando Muslera

Özel Oyuncu

Nestor Fernando Muslera

Özel Oyuncu

Kaan abi bence seni efsaneleştirmek lazım TSİ Forumunda.Zeytinburnu ile gruptan çıkmakKulağa çok hoş geliyor kim bilir üst turlarda daha neler yapacaksın

Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

vay be 4.sezon şampiyonlar ligini kazanmakyaparsın sen kaan abi

Yedek Oyuncu

Yedek Oyuncu

İlk taraftar grubumuzu oluşturdun abisi

Gruptan çıkış resmimiz aşağıdadır Yunuscum ama kurada gelecek takım diğer grubun birincisi olacağından %90 eleniriz absi ama olsun buraya kadar gelmek de çok iyi

Yok abisi.O işi 6. sezona saklayalım

Ankaragücü ile oynadığımız lig maçında as oyuncularımızın çoğunu Liverpool deplasmanına saklıyorduk , diri gidersek belki fark yemeyiz diye

Liverpool maçında başabaş oynadık çok da iyi fırsatlar bulduk ama rakibimizin tecrübesi bizden kat ve kat fazla,yinede oyunumuz alkışlanacak türdendi

Liverpool yorgunu olarak Beşiktaş deplasmanına çıktık.İstediğimiz puanı iyi oynayarak aldık,ligde daha dengeli ve gençleri de oyuna katan bir anlayışı tercih ediyoruz çünkü geleceğin rüya takımını onlar oluşturacak,şimdilik yaptıkları hatalara ses çıkarmıyoruz

Kupa maçında Erciyes ile karşılaştık ve kendimizi zorlamadan galip geldik.
Erciye maçından sonra takipçimiz Trabzon ile maçımız vardı.Morales vs Trabzonspor mücadelesini Morales kazandı

Şampiyonlar Ligi'nin son maçında Fiorentina ile karşılaştık.Teknik direktörleri Morales'ten korkuyoruz dedi ve Morales maçın başında iki kere sakatlık için dışarı çıkmasına rağmen tekmeler yüzünden,evet korktuğunuz kadar varım dedi

Dengede başlayan maç gene dengede bitti.İşte o maç ve Şampiyonlar ligi grubu puan durumu:
 Yedek Oyuncu

Yedek Oyuncu

Gruptan Çıkman Müthiş Olmuş Abi İnşallah Şampiyonlar Ligi Bizim
 Nestor Fernando Muslera

Özel Oyuncu

Nestor Fernando Muslera

Özel Oyuncu

Böylesi bir gruptan 11 puan ile çıkman mükemmel bir başarı Kaan abi.2.Turda İnşallah güçlü bir ekip gelmez.

Mütevazi takılıyosun abi ama takılmaman gerek
 Yedek Oyuncu

Yedek Oyuncu

Ben çeyrek olsa süper olur diyorum abisi.Çok büyük takımlar var çünkü, çift maç olduğu için şansımız malesef az

Gerçelçi davranıyorum abisi

Yunuscum Porto geldi Barcelona Manu falan varken nispeten iyi bir kura ama sahamızda iyi bir sonuç almak lazım abisi.
Ligde Galatasaray ile maçımızı yaptık.Oyuncuları zinde tutmak adına sürekli değiştirdiğimiz kadromuz yüzümüzü kara çıkarmıyor. Gene istediğimiz sonuçla döndük. Burdan Meira'ya bir çift lafım var madem o topu çıkaramayacaksın niye kale içine kadar koşup topa vurup Morales'in golünü yiyorsun

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada büyük maç 22 Şubat'ta Porto ile ,biletler biletix'de

Last edited by Melekovic : 14.Eylül.2009 at 01:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
 Yedek Oyuncu

Yedek Oyuncu

Fenerbahçe ile maçımızı yaptık, geçen seneki o efsane maç gibi olmadı ama bence oyun olarak daha güzel bir oyundu,gene galip geldik gene geriden geldik ama skor bu sefer kısır kaldı

Bu arada Trabzon,Beşiktaş,Fiorentina,Galatasaray ve Fenerbahçe takımlarıyla ardı ardına oynayıp en az hasarla dönemekten çok mutluyuz.Şimdi spor programı ya da film izlemeye gideyim

Yedek Oyuncu

Yedek Oyuncu

Bizimde bir katkımız olsun abi. Takımımızın atkısı...
ZeytinStore'larda satışa sunulmuştur...
 Wonderkid

Wonderkid

ben oyunu bırakıyorum...
takımdan kovdular beni Mardinspor'dan abi.
gerekçeleri de Zeytinburnu kadar başarılı olamadık dediler
beklentileri yükselttin, olmadı böyle...şimdi taraftarın şl finali de ister senden
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
 Yedek Oyuncu

Yedek Oyuncu

Süper olmuş abisi

Çok teşekkürler.
2 sene sonraya o abisi şimdi anca Porto'yu geçebilirsem geçerim

En zevk aldığım kariyer bu Kasımcım, işin komiği hala çoğu maçta favori gösterilmiyoruz,evimizde ise 2.20 2.30 gösteriliyoruz favori gösterilsek bile,daha 1'leri göremedik abisi

Nestor Fernando Muslera

Özel Oyuncu

Nestor Fernando Muslera

Özel Oyuncu

Porto'yu eleyeceğini düşünüyorum Kaan abi haydi göster kendini
 Yedek Oyuncu

Yedek Oyuncu

Ortasahada Miller,Fatih,Selçuk ve Bora'dan hangi ikiliyi oynatırsam abisi bize maçı kazandırır sahamızdaki,ama avantaj elde etmeliyiz,defansta Spolli'nin yanında biraz Spolli gibi biri olsa 3 lü defanstan 2'ye iner 4'ünü birden oynatırım.. Morales artık dünya starı ,bizde kalacağını sanmıyorum seneye yerine oyuncu bulacağız. Diğerlerinin kontratlarını uzattım ama Miller'ı da seneye verebilirim. Kalu hala iyi oynuyor ama bilemiyorum Ukranyalı oyuncu geldi,bir iki önemsiz maç onu denerim beğenmezsem Ukranyalıyı gönderirim Kalu kalır ya da Kalu'da sezon sonu gider daha da kuvvetlendiririm.Bek bölgesinde seneye hiç sorunumuz olmayacak gibi. Schneider tam aradığımız kişi ve giderek gelişiyor,Emre Ballı da 6 kere maçın adamı seçildi. Biraz markaj problemi var defans çalıştırıyorum.Bek özellikleri fazlasıyla var çünkü. Seneye göbeğe Spolli'nin yanına daha da iyi defans lazım Şampiyonlar ligini almak istiyorsak ve ismimizi duyurduğumuz için sanırım seneye daha iyileri gelir. Bu arada çok iyi bir Arjantinli ofansif ortasaha ile anlaştım scoutlarımın raporuna göre sezon sonu. Felipe Monteneiro çok kötüydü , şimdi daha yeni yeni ısındı takıma eğer form grafiğini arttırırsa kalır arttırmazsa zaten parasız aldık güzel bir fiyata satar kar ederiz. Sercan, Alparslan ve Ufukhan da çok iyi birer yedek.
 Rotasyon Oyuncusu

Rotasyon Oyuncusu

sen maçı kazanırsan devlet kazanır devlet kazanırsa herkez kazanır hocam
 Yedek Oyuncu

Yedek Oyuncu

Portoyu Yenersin Be Abi Hadi Fazla Bekletme Bizleri

ya abi bırak 6.sezonu falan bak baya ilerledik alırız bu sezon
 As Takım Oyuncusu

As Takım Oyuncusu

Feneri yenmişsin Portoyuda yener elersin
 Yedek Oyuncu

Yedek Oyuncu

Yapma bunu abisi

Valla Buğracım Ocak ayına girmeme 3 gün kaldı abisi. 28 Aralık'ta kupa maçında kaldım. O maça bugün müsait olabilirsem ve uyku tutmazsa bu gece sabaha doğru, müsait olmazsam ve uyku tutarsa yarın gece, müsait olursam ama uyuma derse birileri yine çok oynayamacağımdan dolayı yarın gece ulaşırım gibi geliyor abisi, durumu açıklarken benimde kafam karıştı

Yedek Oyuncu

Yedek Oyuncu

Bakalım abisi belki biz Porto'yu eleriz ve her geçtiğimizde Barca,Real,Manunun falan ayağı taşa takılır ,seke seke finale ulaşırız ,öbür türlü bu sezon zor, ama Avrupanın en iyi ortasaha bloklarından birinin bende olduğuna inanıyorum, inanç meselesi

Morales maça sağlam çıkarsa şansımız çok fazla abisi,bir de geleceğin Sheva'sı diye scoutun bana kazıkladığı adam iyi çıkarsa daha da şansımız artar,yoksa Kalu yine çeker yükümüzü, adam hala iyi oynuyor,ilk seneki havası tesadüf değilmiş, ama bu sene daha asistci ve Morales'e attırıyo kendi atmaktan çok

As Takım Oyuncusu

As Takım Oyuncusu

Bisi Bisi Abisi bizi Fazla bekletme
 Yedek Oyuncu

Yedek Oyuncu

Abi sen neeettin yaa
 Yedek Oyuncu

Yedek Oyuncu

Muhittin miyim ben abisi

Bu arada teknik sebeplerden dolayı ki o sebepleri biliyosunuz

oyun başında pek duramadım,msni dün gece hiç açmadım.Şimdi bir kaç oynadığım maç ve skorları.26 Ocak'a kadar geldim Porto maçına bir aksilik olmazsa bu gece erişirim

Kupanın 3. maçında Antep deplasmanındaydık.5 puan gerimizdeki lig 2. si olan ve her yerde karşımıza çıkıp zor galip geldiğimiz ya da beraberlikle ayrıldığımız Antep'i çok güzel bir oyunla yendik.Bu maçın hakkı en az 5 goldü ama 2'de kaldık

Ligde IBB ile erteleme maçımız vardı. Çok fazla zorlanmadık ama rakipten oyuncular sürekli sedye ile dışarı çıktı,biraz agresifiz galiba bugünlerde

Kupanın 4. maçında kardeş kulubümüz Göztepe ile karşılaştık, Göztepe de oynasın diye elimizden geleni yaptık ama Kalu verilen direktiflere uymadı

Göztepe Karşıyaka maçı ise Karşıyakanın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. 12 puanla üst tura çıkıp Trabzon'un rakibi olduk.
İlk devrenin son maçında Kasımpaşa karşısındaydık.Maçtan bir gün önce Morales'in 1.5 senedir sözleşme imzalamamakta diretip sonra Wolfsburg'a bedava gitmesi daha iyi kulup diye, kadro dışı bırakıp İskender'i ilk 11'e alıp ortasahayı daha önce dediğimiz gibi 4 leyip ortasahanın kısa forvetlere yardımcı olmasını sağlayan bir yapıya döndük hücum sistemimizi bozmadan. İskender de bizi bu maçta mahçup etmedi.

Kupada aynı sistemle Trabzonspor'un karşısına çıktık iyi sonuç aldık, yarı final yolunda çok önemli bir adım attık.Artık burdan bırakmayız,Galatasaray'ın elenmesi ile birlikte gene kupaya yakınız gibi

Diğer Trabzonla yapacağım kupa maçında oyunu bıraktım.
Şimdi Zeytinburnu taraftarı olan sizlere şöyle bir sorum olacak.Ben Morales'i kadro dışı bıraktım ama Porto karşısında o olmadan çok zorlanırız. Ama her şey de tur değil. Sizce Morales'den bir 6 ay daha faydalanayım mı yoksa Moralessiz nereye kadar gidersek gidelim mi Avrupa'da?