Sayfa 23 / 33 İlkİlk ... 132122232425 ... SonSon
661 ile 690 arası toplam 983 sonuç

Konu: CL Şampiyonu Zeytinburnuspor A ve B Takımı 6. Sezon/ Gana Dünya Kupası Macerası

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Göztepe 1. sen 2. olursun

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LinGoLn_10 View Post
    Abi, tüm kupalara talibiz. Özellikle CL.
    Çaktırmadan yürütebilirsek kupayı gizlendiği yerden neden olmasın abisi

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Rahat çıkarsın gruptan Kaan abi
    Orası öyle abisi.Bu arada diğer gruptan çıktım

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Göztepe 1. sen 2. olursun
    Göztepe'ye geçsem mi acaba?

Ligde Gaziantep deplasmanındaydık,Kopenhag'ı evimizde konuk ettik sonrada ligde Manisa'yı konuk ettik.3 maçı bir koydum çünkü galibiyetlerin ortak özelliği aynı

Kupada Karşıyaka deplasmanındaydık,Kalu'yu tutmayan defans oyuncuları kırmızı görünce kalemize top gelmeden rahat kazanı
    p maçı Göztepelilere armağan ettik

Ligde Antalyaspor'u net bir skorla geçiyorduk Morales'in gene sakatlanıp 2 hafta oynamayacak olması İskender'e büyük bir şans veriyordu. Ligde güzel güzel ilerliyoruz

Şampiyonlar Ligi 4. maçta yine İskender ile birlikteydik maçın büyük bir bölümünü 10 kişi oynamamıza rağmen güzel bir galibiyet aldık ve 2. turaçıkmayı 4. maç sonunda garantiledik keşke garantilemeseydik

Ligde zorlu Bursa deplasmanındaydık,yedek ağırlıklı kadromuzla iyi mücadele gösterip istediğimizi aldık,mutluyuz

11. hafta sonunda puan durumu:

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Ş.L'de gruptan çıkman kötü olmus abi
    diğer sonuclar her zaman ki gibi.. akıyosun abi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bende ArsenaL kariyerimde çoLuk,çocuk iLe güLe oynaya kazanmamı başarı sanıyordum. Kendimden utandım bir an için vaLLa.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Genç Zeytınburunlular

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Ş.L'de gruptan çıkman kötü olmus abi
    diğer sonuclar her zaman ki gibi.. akıyosun abi
    Sağol Çağrıcım,lige alıştık artık ama keşke 3. çıksaydım Uefa'yı almayı zorlardık abisi

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bende ArsenaL kariyerimde çoLuk,çocuk iLe güLe oynaya kazanmamı başarı sanıyordum. Kendimden utandım bir an için vaLLa.
    Sende yapardın aynısını minik kankacım.

Quote Originally Posted by steal View Post
    Genç Zeytınburunlular

Bu süper olmuş çok teşekkürler abisi

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

rica ederim abi benim için bir serefti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kaan abi bence seni efsaneleştirmek lazım TSİ Forumunda.Zeytinburnu ile gruptan çıkmak Kulağa çok hoş geliyor kim bilir üst turlarda daha neler yapacaksın
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

sakary Ali Misafir

vay be 4.sezon şampiyonlar ligini kazanmak yaparsın sen kaan abi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by steal View Post
    rica ederim abi benim için bir serefti
    İlk taraftar grubumuzu oluşturdun abisi

Kaan abi bence seni efsaneleştirmek lazım TSİ Forumunda.Zeytinburnu ile gruptan çıkmak Kulağa çok hoş geliyor kim bilir üst turlarda daha neler yapacaksın
    Gruptan çıkış resmimiz aşağıdadır Yunuscum ama kurada gelecek takım diğer grubun birincisi olacağından %90 eleniriz absi ama olsun buraya kadar gelmek de çok iyi

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    vay be 4.sezon şampiyonlar ligini kazanmak yaparsın sen kaan abi
    Yok abisi.O işi 6. sezona saklayalım

Ankaragücü ile oynadığımız lig maçında as oyuncularımızın çoğunu Liverpool deplasmanına saklıyorduk , diri gidersek belki fark yemeyiz diye

Liverpool maçında başabaş oynadık çok da iyi fırsatlar bulduk ama rakibimizin tecrübesi bizden kat ve kat fazla,yinede oyunumuz alkışlanacak türdendi

Liverpool yorgunu olarak Beşiktaş deplasmanına çıktık.İstediğimiz puanı iyi oynayarak aldık,ligde daha dengeli ve gençleri de oyuna katan bir anlayışı tercih ediyoruz çünkü geleceğin rüya takımını onlar oluşturacak,şimdilik yaptıkları hatalara ses çıkarmıyoruz

Kupa maçında Erciyes ile karşılaştık ve kendimizi zorlamadan galip geldik.

Erciye maçından sonra takipçimiz Trabzon ile maçımız vardı.Morales vs Trabzonspor mücadelesini Morales kazandı

Şampiyonlar Ligi'nin son maçında Fiorentina ile karşılaştık.Teknik direktörleri Morales'ten korkuyoruz dedi ve Morales maçın başında iki kere sakatlık için dışarı çıkmasına rağmen tekmeler yüzünden,evet korktuğunuz kadar varım dedi

Dengede başlayan maç gene dengede bitti.İşte o maç ve Şampiyonlar ligi grubu puan durumu:

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Gruptan Çıkman Müthiş Olmuş Abi İnşallah Şampiyonlar Ligi Bizim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Böylesi bir gruptan 11 puan ile çıkman mükemmel bir başarı Kaan abi.2.Turda İnşallah güçlü bir ekip gelmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Mütevazi takılıyosun abi ama takılmaman gerek

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Gruptan Çıkman Müthiş Olmuş Abi İnşallah Şampiyonlar Ligi Bizim
    Ben çeyrek olsa süper olur diyorum abisi.Çok büyük takımlar var çünkü, çift maç olduğu için şansımız malesef az

Mütevazi takılıyosun abi ama takılmaman gerek
    Gerçelçi davranıyorum abisi

Böylesi bir gruptan 11 puan ile çıkman mükemmel bir başarı Kaan abi.2.Turda İnşallah goüçlü bir ekip geltmez.
    Yunuscum Porto geldi Barcelona Manu falan varken nispeten iyi bir kura ama sahamızda iyi bir sonuç almak lazım abisi.

Ligde Galatasaray ile maçımızı yaptık.Oyuncuları zinde tutmak adına sürekli değiştirdiğimiz kadromuz yüzümüzü kara çıkarmıyor. Gene istediğimiz sonuçla döndük. Burdan Meira'ya bir çift lafım var madem o topu çıkaramayacaksın niye kale içine kadar koşup topa vurup Morales'in golünü yiyorsun

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada büyük maç 22 Şubat'ta Porto ile ,biletler biletix'de
    Last edited by Melekovic : 14.Eylül.2009 at 01:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe ile maçımızı yaptık, geçen seneki o efsane maç gibi olmadı ama bence oyun olarak daha güzel bir oyundu,gene galip geldik gene geriden geldik ama skor bu sefer kısır kaldı Bu arada Trabzon,Beşiktaş,Fiorentina,Galatasaray ve Fenerbahçe takımlarıyla ardı ardına oynayıp en az hasarla dönemekten çok mutluyuz.Şimdi spor programı ya da film izlemeye gideyim

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bizimde bir katkımız olsun abi. Takımımızın atkısı...

ZeytinStore'larda satışa sunulmuştur...

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

ben oyunu bırakıyorum...

takımdan kovdular beni Mardinspor'dan abi.
    gerekçeleri de Zeytinburnu kadar başarılı olamadık dediler

beklentileri yükselttin, olmadı böyle...şimdi taraftarın şl finali de ister senden
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LinGoLn_10 View Post
    Bizimde bir katkımız olsun abi. Takımımızın atkısı...

ZeytinStore'larda satışa sunulmuştur...
    Süper olmuş abisi Çok teşekkürler.

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    ben oyunu bırakıyorum...

takımdan kovdular beni Mardinspor'dan abi.
    gerekçeleri de Zeytinburnu kadar başarılı olamadık dediler

beklentileri yükselttin, olmadı böyle...şimdi taraftarın şl finali de ister senden
    2 sene sonraya o abisi şimdi anca Porto'yu geçebilirsem geçerim En zevk aldığım kariyer bu Kasımcım, işin komiği hala çoğu maçta favori gösterilmiyoruz,evimizde ise 2.20 2.30 gösteriliyoruz favori gösterilsek bile,daha 1'leri göremedik abisi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Porto'yu eleyeceğini düşünüyorum Kaan abi haydi göster kendini

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Porto'yu eleyeceğini düşünüyorum Kaan abi haydi göster kendini
    Ortasahada Miller,Fatih,Selçuk ve Bora'dan hangi ikiliyi oynatırsam abisi bize maçı kazandırır sahamızdaki,ama avantaj elde etmeliyiz,defansta Spolli'nin yanında biraz Spolli gibi biri olsa 3 lü defanstan 2'ye iner 4'ünü birden oynatırım.. Morales artık dünya starı ,bizde kalacağını sanmıyorum seneye yerine oyuncu bulacağız. Diğerlerinin kontratlarını uzattım ama Miller'ı da seneye verebilirim. Kalu hala iyi oynuyor ama bilemiyorum Ukranyalı oyuncu geldi,bir iki önemsiz maç onu denerim beğenmezsem Ukranyalıyı gönderirim Kalu kalır ya da Kalu'da sezon sonu gider daha da kuvvetlendiririm.Bek bölgesinde seneye hiç sorunumuz olmayacak gibi. Schneider tam aradığımız kişi ve giderek gelişiyor,Emre Ballı da 6 kere maçın adamı seçildi. Biraz markaj problemi var defans çalıştırıyorum.Bek özellikleri fazlasıyla var çünkü. Seneye göbeğe Spolli'nin yanına daha da iyi defans lazım Şampiyonlar ligini almak istiyorsak ve ismimizi duyurduğumuz için sanırım seneye daha iyileri gelir. Bu arada çok iyi bir Arjantinli ofansif ortasaha ile anlaştım scoutlarımın raporuna göre sezon sonu. Felipe Monteneiro çok kötüydü , şimdi daha yeni yeni ısındı takıma eğer form grafiğini arttırırsa kalır arttırmazsa zaten parasız aldık güzel bir fiyata satar kar ederiz. Sercan, Alparslan ve Ufukhan da çok iyi birer yedek.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

sen maçı kazanırsan devlet kazanır devlet kazanırsa herkez kazanır hocam

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Portoyu Yenersin Be Abi Hadi Fazla Bekletme Bizleri

sakary Ali Misafir

ya abi bırak 6.sezonu falan bak baya ilerledik alırız bu sezon

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Feneri yenmişsin Portoyuda yener elersin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    sen maçı kazanırsan devlet kazanır devlet kazanırsa herkez kazanır hocam
    Yapma bunu abisi

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Portoyu Yenersin Be Abi Hadi Fazla Bekletme Bizleri
    Valla Buğracım Ocak ayına girmeme 3 gün kaldı abisi. 28 Aralık'ta kupa maçında kaldım. O maça bugün müsait olabilirsem ve uyku tutmazsa bu gece sabaha doğru, müsait olmazsam ve uyku tutarsa yarın gece, müsait olursam ama uyuma derse birileri yine çok oynayamacağımdan dolayı yarın gece ulaşırım gibi geliyor abisi, durumu açıklarken benimde kafam karıştı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    ya abi bırak 6.sezonu falan bak baya ilerledik alırız bu sezon
    Bakalım abisi belki biz Porto'yu eleriz ve her geçtiğimizde Barca,Real,Manunun falan ayağı taşa takılır ,seke seke finale ulaşırız ,öbür türlü bu sezon zor, ama Avrupanın en iyi ortasaha bloklarından birinin bende olduğuna inanıyorum, inanç meselesi

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Feneri yenmişsin Portoyuda yener elersin
    Morales maça sağlam çıkarsa şansımız çok fazla abisi,bir de geleceğin Sheva'sı diye scoutun bana kazıkladığı adam iyi çıkarsa daha da şansımız artar,yoksa Kalu yine çeker yükümüzü, adam hala iyi oynuyor,ilk seneki havası tesadüf değilmiş, ama bu sene daha asistci ve Morales'e attırıyo kendi atmaktan çok

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bisi Bisi Abisi bizi Fazla bekletme

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Bisi Bisi Abisi bizi Fazla bekletme
    Denklemlerin ikisini çözdüyseniz abisi oraya xx kromozomu koyuyosunuz ,o duruma göre.Daha hızlanıp hızlanmamam benim elimde değil.Ne kariyer matematik,bioloji her şeyden var

Bu arada Morales 18 golde şu anda, Kalu ise 9 gol 8 asist olması lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Abi sen neeettin yaa

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Abi sen neeettin yaa
    Muhittin miyim ben abisi

Bu arada teknik sebeplerden dolayı ki o sebepleri biliyosunuz oyun başında pek duramadım,msni dün gece hiç açmadım.Şimdi bir kaç oynadığım maç ve skorları.26 Ocak'a kadar geldim Porto maçına bir aksilik olmazsa bu gece erişirim

Kupanın 3. maçında Antep deplasmanındaydık.5 puan gerimizdeki lig 2. si olan ve her yerde karşımıza çıkıp zor galip geldiğimiz ya da beraberlikle ayrıldığımız Antep'i çok güzel bir oyunla yendik.Bu maçın hakkı en az 5 goldü ama 2'de kaldık

Ligde IBB ile erteleme maçımız vardı. Çok fazla zorlanmadık ama rakipten oyuncular sürekli sedye ile dışarı çıktı,biraz agresifiz galiba bugünlerde

Kupanın 4. maçında kardeş kulubümüz Göztepe ile karşılaştık, Göztepe de oynasın diye elimizden geleni yaptık ama Kalu verilen direktiflere uymadı Göztepe Karşıyaka maçı ise Karşıyakanın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. 12 puanla üst tura çıkıp Trabzon'un rakibi olduk.

İlk devrenin son maçında Kasımpaşa karşısındaydık.Maçtan bir gün önce Morales'in 1.5 senedir sözleşme imzalamamakta diretip sonra Wolfsburg'a bedava gitmesi daha iyi kulup diye, kadro dışı bırakıp İskender'i ilk 11'e alıp ortasahayı daha önce dediğimiz gibi 4 leyip ortasahanın kısa forvetlere yardımcı olmasını sağlayan bir yapıya döndük hücum sistemimizi bozmadan. İskender de bizi bu maçta mahçup etmedi.

Kupada aynı sistemle Trabzonspor'un karşısına çıktık iyi sonuç aldık, yarı final yolunda çok önemli bir adım attık.Artık burdan bırakmayız,Galatasaray'ın elenmesi ile birlikte gene kupaya yakınız gibi

Diğer Trabzonla yapacağım kupa maçında oyunu bıraktım.

Şimdi Zeytinburnu taraftarı olan sizlere şöyle bir sorum olacak.Ben Morales'i kadro dışı bıraktım ama Porto karşısında o olmadan çok zorlanırız. Ama her şey de tur değil. Sizce Morales'den bir 6 ay daha faydalanayım mı yoksa Moralessiz nereye kadar gidersek gidelim mi Avrupa'da?

Sayfa 23 / 33 İlkİlk ... 132122232425 ... SonSon

Mesaj Yetkileri