Mütevazi takılıyosun abi ama takılmaman gerek![]()
Mütevazi takılıyosun abi ama takılmaman gerek![]()
Ben çeyrek olsa süper olur diyorum abisi.Çok büyük takımlar var çünkü, çift maç olduğu için şansımız malesef az![]()
![]()
Gerçelçi davranıyorum abisi![]()
![]()
Yunuscum Porto geldi Barcelona Manu falan varken nispeten iyi bir kura ama sahamızda iyi bir sonuç almak lazım abisi.
Ligde Galatasaray ile maçımızı yaptık.Oyuncuları zinde tutmak adına sürekli değiştirdiğimiz kadromuz yüzümüzü kara çıkarmıyor. Gene istediğimiz sonuçla döndük. Burdan Meira'ya bir çift lafım var madem o topu çıkaramayacaksın niye kale içine kadar koşup topa vurup Morales'in golünü yiyorsun![]()
![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada büyük maç 22 Şubat'ta Porto ile ,biletler biletix'de![]()
![]()
![]()
Last edited by Melekovic : 14.Eylül.2009 at 01:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Fenerbahçe ile maçımızı yaptık, geçen seneki o efsane maç gibi olmadı ama bence oyun olarak daha güzel bir oyundu,gene galip geldik gene geriden geldik ama skor bu sefer kısır kaldı![]()
![]()
Bu arada Trabzon,Beşiktaş,Fiorentina,Galatasaray ve Fenerbahçe takımlarıyla ardı ardına oynayıp en az hasarla dönemekten çok mutluyuz.Şimdi spor programı ya da film izlemeye gideyim
![]()
![]()