1 ile 30 arası toplam 983 sonuç

Konu: CL Şampiyonu Zeytinburnuspor A ve B Takımı 6. Sezon/ Gana Dünya Kupası Macerası

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Mütevazi takılıyosun abi ama takılmaman gerek

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Gruptan Çıkman Müthiş Olmuş Abi İnşallah Şampiyonlar Ligi Bizim
    Ben çeyrek olsa süper olur diyorum abisi.Çok büyük takımlar var çünkü, çift maç olduğu için şansımız malesef az

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Mütevazi takılıyosun abi ama takılmaman gerek
    Gerçelçi davranıyorum abisi

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Böylesi bir gruptan 11 puan ile çıkman mükemmel bir başarı Kaan abi.2.Turda İnşallah goüçlü bir ekip geltmez.
    Yunuscum Porto geldi Barcelona Manu falan varken nispeten iyi bir kura ama sahamızda iyi bir sonuç almak lazım abisi.

Ligde Galatasaray ile maçımızı yaptık.Oyuncuları zinde tutmak adına sürekli değiştirdiğimiz kadromuz yüzümüzü kara çıkarmıyor. Gene istediğimiz sonuçla döndük. Burdan Meira'ya bir çift lafım var madem o topu çıkaramayacaksın niye kale içine kadar koşup topa vurup Morales'in golünü yiyorsun

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada büyük maç 22 Şubat'ta Porto ile ,biletler biletix'de
    Last edited by Melekovic : 14.Eylül.2009 at 01:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe ile maçımızı yaptık, geçen seneki o efsane maç gibi olmadı ama bence oyun olarak daha güzel bir oyundu,gene galip geldik gene geriden geldik ama skor bu sefer kısır kaldı Bu arada Trabzon,Beşiktaş,Fiorentina,Galatasaray ve Fenerbahçe takımlarıyla ardı ardına oynayıp en az hasarla dönemekten çok mutluyuz.Şimdi spor programı ya da film izlemeye gideyim

Mesaj Yetkileri