fabiononun biryerleri kalkmadı mı daha hocam![]()
fabiononun biryerleri kalkmadı mı daha hocam![]()
Teşekkürler Arkadaşlar Evet İyi Bitirdik Önümüzde 2 Kupa Maçı Var Eskişehir(D) Gs İle Kendi Sahamda Eğer 2 Maçtan 3 Puan Alırsak Çeyrek Finale Adımızı Yazdırırız
Bu Arada Şuana Kadar Fabigol Hırsıyla Oynuyor Adam Benim Yeteneklerime Hayran Olmuş![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Tebrik ederim Mehmet abi senin için gerçekten rahat bir lig oluyor.17 maçta 38 gol atman ne kadar golcü bir takım olduğunun göstergesi.Rica etsem Fabiano'nun profilini koyarmısın abi.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Teşekkür Canım Evet Fabigol Müthiş Hava Kattı Seni Kırarmıyım Hiç Buyur Ortağım
![]()
Bank asyada kral tsl de normal oynayabilecek bir oyuncu.
7.47 ortalama.Mükemmel bir oyuncu.Harika bir isabet sağlamışsın Fabiano transferinde Mehmet abi.Önceden tanıyormuydun?Oyuncuları dolaşırken mi gözüne çarptı?
Oyuncuyu adam etmişsin canım abisi süperstar diyede sattın mı tamamdır![]()
![]()
Bazen belli olmuyor bende Morales'i bank asyada iken bulmuştum adam iyi kulube gitti ve büyük kuluplere karşıda gol attı,biraz bir bakarsın süper ligde ne yapıyor diye abisi.Bu arada sizin ortak kariyere ne oldu Mehmetcim? Oraya yazmıştım ama orası duraksadı galiba.
Yok Abicim Kupa Maçlarım Kadroya Kattığım 6 Yabancı İle Oynuyorum Zaten Başka Türlü Oynatamıyorum 2 Yabancı Hakkını Mecburen Birini Kalede Diğerini Forvette Fabiano İle Kullanıyorum Fabionanın Yerinede Bazı Maçlarımda Diğer 5 Yabancıdan Birini Kullanıyorum Yani Bir Türlü Bu Yabancılarımın Tadını Ligde Daha Tam Alamadım Ama Kupada Esiyoruz Hocam Özellikle Orta Göbekteki 2 Fernandoda Muhteşem Oynuyolar Top Kesmeleri Olsun Top Kapmaları Oldun Genç Fernandonunda Saolsun Uzaktan Şutlarıda İyi Olunca Yabancılarda Tam İsabet Yaptığımı AnladımYeni Sezonda Süperligde Mücadele Ettiğimizde Bu Yabancılar Direk Oynayacak O Zaman Daha İyi Anlayacağım Nasıl Olduğunu Fazla Oynamadıkları İçin Şuan Kupa Maçlarına Konsantrasyonları Muhteşem
Yok Abicim Yav Öyle Çok da Başarılı Değilim Kırıkkale Kariyerinde Şampiyonluk ve Kupa Görmedim Daha Hocam Sadece 2 Lig Terfisinde ve Bank Asya Şampiyonluğu Dışında Ne Kupam Ne Şampiyonluğum Vardı HocamOriginally Posted by Sen hep bizi pohpohluyorsun ama kaç kariyer ve turnuvadır yaptıklarınla asıl bizim senden birşeyler kapmamız gerektiğini fazlasıyla gösterdin. Ben daha [B
En Son Türkiye Kupasında Yarı Final Gördüm Uefada Gruptan Çıktım Ligdede İlk Yarı Nağmağlup Gs'nin Ardından İkinciydim Hocam Sezonu Yarıladık Ama Devam Edemedim Hocam Bir Türlü Oynayasım Gelmedi Sonra Save Duruyor Belki Sezonu Tamamlarım Bundan Sonra
Challenge Ligde 6.Oldum Hocam Başarısız SayılırızSadece Sonuncu Olmadık Hocam
Öyle Başarılı Değilim Yani Hocam
Ama Turnuvalarda İyiyimdir Bak Katıldığım 2 Turnuvada da Yarı Final ve Çeyrek Final Gördüm
[QUOTE=Diyorum ya, bizi pohpohluyorsun ama biz anca kadromuzu istediğimiz düzeye getirdikten sonra birşeyler yapmaya başlıyoruz (kendi adıma konuşuyorum). Ama sen şimdi Sakarya ile Süperlige çık, hiç transfer yapma gene ilk 6 içinde bitirirsin eminim. Asıl başarı budur. Helal olsun, başka ne diyebilirim[/QUOTE]
Abicim Senin Bilgini ve Tecrübenin Yanında Benimkisi Bişey Değil Sen Premier Gibi Bir Ligde Takımı Zenginler Listesine Soktun Daha Ne Olsun Büyük Maçlarda Hep Senin Borun ÖtüyorSenin Eline Su Dökemem
Birde Üstüne Üstlük Sen Oyunu İngilizce Oynuyon Ben İngilizceyle Bu Oyuna Hayatta Tahammül Edemem
O Yüzden Senden Çok Öğreneceklerim Var Hocam
Benim Kupada Başarılı Olmamın Sebebi Sadece Aldığım Yabancılar Onlarda Hakkını Veriyor Süper Ligde Bile Çok Önemli Yere Gelebilecek Oyuncular O Yabancılar
Saolasın Canım Yok Yav Yunus Kendi Çapımızda İlerliyoruz BizdeÜstadlarıma Daha Yetişmem İçin Çok Çalışmam Lazım. Kupada Aslında İddaalıyım Yunus Hedefi Yüksek Tuttum Sezon Başında O Yüzden Kupayı Bile Alırsam Şaşırmam Yani Beklediğim Bişey Çünkü
Napayım İsmailciğim Senin Bulunduğun Ülkede Ligler Çık Çık Bitmiyor Bende Sana ÖzendimSindire Sindire Çıkıyorum
Ne de Olsa Bundan Sonra Çıkacağım Bir Lig Yok Tadını Çıkarım Şu Lig Atlamanın
Ne Kalmış Şurda Yav Zaten Ahanda Geliyorum SüperligeBu Arada Sanki Bu Sözü Bir Yerden Tanır Gibiyim
Evet Arkadaşlar Gece Yine Oynadım SSleri Şimdi Yüklüyorum Birazdan Karşınızda Yenileri![]()
Sonuçlar güzel
abi artık takımları bu kadar uzun analiz etme ya zaten ligde şampiyonluk garanti gibi oldu artık asistana falan yaptır maçları![]()
BANK ASYA 29.HAFTA
Zirve Yarışındaki Rize'ye de Sahamızda Geçit YokÇok Rahat Bir Oyunun Ardından Rizeyi Eli Boş Gönderiyoruz
Maçın Oyuncusu Küçük Fernando(Gomez) Tebrikler
BANK ASYA 30.HAFTA
Lig İkincisi Bir Kayseri Ama Karşılarındaki Takımda Büyüğün Hası Tek Çaresi Var O da Teslim OlmakKim Dayanabilirki Bu Takımın Karşısında
Güzel Oyunumuzu 3 Gol ve 3 Puanla Kapataraktan Artık Ligin Bitmesinede 4 Hafta Kala Resmen Şampiyonluk Turu Atıyoruz Kayseride
Maçın Onur Ödülü Krala Saygılarla
MAÇ BİTTİKTEN SONRA ADAPAZARI SOKAKLARI KARNAVAL HAVASI İÇİNDE
KAYSERİ DEPLASMANINDAN SONRA TARAFTARLAR TAKIM OTOBÜSÜNÜ ADAPAZARI GİRİŞİNDE ÇOŞKUYLA KARŞILAŞMA TÖRENİ DÜZENLEDİLER
ŞAMPİYONA SELAM OLSUN
BANK ASYA 31.HAFTA
MAÇ ÖNCESİ SAHADAKİ ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI GÖRÜLMEYE DEĞER
Maça Şampiyonluk Şarkılarını Söylerek Başlayan Taraftarlara Oyuncularımızda Buna En Güzel Bir Şekilde Cevap Vererek Şampiyonluk Kutlamalarını Doruğa ÇıkardıKarşıyakada Bunu Bilmiş Olacakki Bu Görkemli Şöleni Oynamayı Bırakarak İzlemeyi Yeğledi Sonuçta Maçın Sonucundan Çok Maçtaki Atmosfer Önemliydi Bu Oyunda Yanına Çerez Olarak Gider
Maçın Yıldızıda Bu Atmosferden Yararlanan 18'lik Çıtırımız Kerem Eryılmaza Gitti
Maç Sonu Kutlamaları Devam Ediyor Yer Sakarya Atatürk Stadı
BANK ASYA 32.HAFTA
Şampiyon Gevşemeden Oynadığı Maçı Yine Süper Ötesi Oyunla Oynayarak Bu Ligde Rakibinin Olmadığını Bir Kez Daha Herkese GösterdiMaçın Özeti Biz Kaçtık Manisa Kovaladı Defans Kurgumuz Organize Olamayınca Attığımız Gollerin Hemen Karşılığını Kalemizde Gördük Ama Sonuna Kadar Hakettik Maçı Biz Kaçıyoruz Onlar Kovalıyor Daha da Çok Kovalarlar
İzleyenlere Seyir Zevki Yüksek Bir Maç İzlettirdik
Maçın Adamı Defansımızın Hatalarını Affetmeyen Rakip Oyuncu Güven Varol Oldu
FORTİS TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL RÖVANŞ MAÇI
Kimler Geldi Hayatımdan Kimler Geçti Hiç Birisi Bu Zaferin Hazzını VermediKarakartalda Mabedimizden Çıkamadı
Muhteşem Silahlarımız Yine Boş Geçmedi Özgür Fabi LTD ŞTİ GURURLA SUNAR. Oynatmayanı Bizde Oynatmayız Ama Biz Bileğimizle Oynatmayız
Kupada 21 Yıl Sonra Tekrar Finale Yükseliyoruz Bu Gururu Doyasıya Yaşıyoruz
Maça Damgasını Vuran Minik Kaptanımız Süleyman Oluyor
Kupanın Yarı Finalindeki Diğer Karşılaşmada Galatasaray Sivasspor'u 2-1 ve 2-0'lık Skorlarla Eleyerek Finale Adını Yazan Diğer Ekip Oluyor
Tebrik ederim Mehmet abi.Rahat sayılabilecek bir macera ile menajerlik yeteneğini konuşturdun ve şampiyon oldun.Taraftarlarda doyasıya kutlamış şampiyonluğuAyrıca artık Türkiye Kupası'da bizde diyebilirmiyiz
Daha bu seneden 3 büyükleri dize getiriyorsun abi seneye ne olur bilemem
![]()
Galatasaray Acımaz Abime![]()
Bence galatasaray'ıda yenersin abi![]()
BANK ASYA 33.HAFTA
Maçın Oyuncusu 18 Yaş Takımından A Takımına Çıkardığımız Defans Oyuncumuz Berat Çetinkaya
BANK ASYA 34.HAFTA(KAPANIŞ)
Maçın Kahramanı Özgürcan Özcan
Abi eleştirilere cevap vermiyormusun yakıştıramadım sana
Yoksa skorla mı cevap vericeksin![]()
Şöyle Süslü Püslü Bişey Yapıyorum Şu Kupa Finalini Görkemli Vereyim Diyorumda![]()
Kupayı al getir abi![]()
Alamaz o![]()
.
FAZLA SÖZE GEREK YOK YORUMSUZ
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İsmailciğim Bu Kupa Senin İçin![]()
Last edited by BaGa TaRKaN : 26.Eylül.2009 at 06:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Helal Olsun Abimeİsmail resmen mors oldun
![]()
FORTİS TÜRKİYE KUPASI ÖDÜLLERİ
GOL KRALI
TÜRKİYE KUPASINA DAMGA VURAN YILIN OYUNCUSU
İnanmıyorum hile hurda var hocam
Sen gsye o kadar gol atmassın![]()
2008-2009 BANK ASYA SEZONU SONUNDA OLUŞAN PUAN DURUMU
EV SAHİBİ PERFORMANS TABLOSU
DEPLASMAN TAKIMI PERFORMANS TABLOSU
Sana 2.Şok İsmailimOrdu Kümeye Hilesi
![]()
Kesin ordunun başına geçip sattın tüm oyuncularını bir dahada bu kariyere bakmam![]()
SEZON BOYUNCA TAKIMIMIZIN GENEL FORM DURUMU
TAKIM İÇİ GENEL DURUMLAR
SEZON BOYUNCA FİNANSAL ÖZETİMİZ
LİGİN İLK DEVRESİ SONA ERDİĞİNDE 2.DEVRE İÇİN ANLAŞTIĞIMIZ TEK OYUNCU SONER CİHAN OLDU. İLK DEVRE SONUNDA GALATASARAY'IN DA PİLOT KULÜBÜ OLDUK
ARA DÖNEMDE HİMAYEMİZE KATTIĞIMIZ İSKENDERUN DÇ'DE RESMEN PİLOT KULÜBÜMÜZ OLMUŞTUR HAYIRLI OLSUN
Tebrik ederim kupa süper olmuş
Tebrikler abisi,süper ligde fırtına gibi bir Sakarya bizleri bekliyor. Yeni transferlerini bekliyorum ,şöyle bir tane tosuncuk al 1.90'ın üzerinde forvete, iyi faydası dokunuyor abisi![]()
![]()
![]()