Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 167 sonuç

Konu: Sözümüzü Tuttuk Sakaryaspor ile Yeniden Süper Ligdeyiz (Fm09 Son Kariyer Orj.Data v.9

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

fabiononun biryerleri kalkmadı mı daha hocam

Teşekkürler Arkadaşlar Evet İyi Bitirdik Önümüzde 2 Kupa Maçı Var Eskişehir(D) Gs İle Kendi Sahamda Eğer 2 Maçtan 3 Puan Alırsak Çeyrek Finale Adımızı Yazdırırız

Bu Arada Şuana Kadar Fabigol Hırsıyla Oynuyor Adam Benim Yeteneklerime Hayran Olmuş

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrik ederim Mehmet abi senin için gerçekten rahat bir lig oluyor.17 maçta 38 gol atman ne kadar golcü bir takım olduğunun göstergesi.Rica etsem Fabiano'nun profilini koyarmısın abi.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Teşekkür Canım Evet Fabigol Müthiş Hava Kattı Seni Kırarmıyım Hiç Buyur Ortağım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bank asyada kral tsl de normal oynayabilecek bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

7.47 ortalama.Mükemmel bir oyuncu.Harika bir isabet sağlamışsın Fabiano transferinde Mehmet abi.Önceden tanıyormuydun?Oyuncuları dolaşırken mi gözüne çarptı?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Oyuncuyu adam etmişsin canım abisi süperstar diyede sattın mı tamamdır Bazen belli olmuyor bende Morales'i bank asyada iken bulmuştum adam iyi kulube gitti ve büyük kuluplere karşıda gol attı,biraz bir bakarsın süper ligde ne yapıyor diye abisi.Bu arada sizin ortak kariyere ne oldu Mehmetcim? Oraya yazmıştım ama orası duraksadı galiba.

Quote Originally Posted by hissiz View Post
    Vay be. Ne diyeyim ben sana, bu nasıl bir performanstır. GS-FB maçlarındaki performans müthiş. Birde bu takım Süperlige çıkınca neler olacak acaba. Bank Asya maçlarında aldığın sonuçları değerlendirmeye almıyorum, Sakarya iyi takım o lige göre. Ama kupa maçları, hele ki Süperlig takımlarından oluşan bir grupta muhteşem.
    Yok Abicim Kupa Maçlarım Kadroya Kattığım 6 Yabancı İle Oynuyorum Zaten Başka Türlü Oynatamıyorum 2 Yabancı Hakkını Mecburen Birini Kalede Diğerini Forvette Fabiano İle Kullanıyorum Fabionanın Yerinede Bazı Maçlarımda Diğer 5 Yabancıdan Birini Kullanıyorum Yani Bir Türlü Bu Yabancılarımın Tadını Ligde Daha Tam Alamadım Ama Kupada Esiyoruz Hocam Özellikle Orta Göbekteki 2 Fernandoda Muhteşem Oynuyolar Top Kesmeleri Olsun Top Kapmaları Oldun Genç Fernandonunda Saolsun Uzaktan Şutlarıda İyi Olunca Yabancılarda Tam İsabet Yaptığımı Anladım Yeni Sezonda Süperligde Mücadele Ettiğimizde Bu Yabancılar Direk Oynayacak O Zaman Daha İyi Anlayacağım Nasıl Olduğunu Fazla Oynamadıkları İçin Şuan Kupa Maçlarına Konsantrasyonları Muhteşem

Quote Originally Posted by Sen hep bizi pohpohluyorsun ama kaç kariyer ve turnuvadır yaptıklarınla asıl bizim senden birşeyler kapmamız gerektiğini fazlasıyla gösterdin. Ben daha [B
    elindeki kısıtlı kadrolarla[/B] senin yaptıklarını yapan başkasını görmedim bunca senedir Fm serilerinde. Zaten ilk hayranlığım Kırıkkale kariyerinde başlamıştı. Son derece sıradan bir anadolu takımını tek bir üst düzey Fm oyuncusu olmadan, Bülent Akın gibi bir oyuncunun liderliğinde şampiyonluğa oynatman, kupadaki ve Avrupa maçlarındaki başarın her babayiğidin harcı değildi. Filistin milli takımı senin bu işi aştığını iyice tescilliyordu. Ardından TSI Challenge ortak turnuva kariyerinde gene kadro olarak senden üstün birçok takımı nasıl geride bıraktığını da gördük..
    Yok Abicim Yav Öyle Çok da Başarılı Değilim Kırıkkale Kariyerinde Şampiyonluk ve Kupa Görmedim Daha Hocam Sadece 2 Lig Terfisinde ve Bank Asya Şampiyonluğu Dışında Ne Kupam Ne Şampiyonluğum Vardı Hocam En Son Türkiye Kupasında Yarı Final Gördüm Uefada Gruptan Çıktım Ligdede İlk Yarı Nağmağlup Gs'nin Ardından İkinciydim Hocam Sezonu Yarıladık Ama Devam Edemedim Hocam Bir Türlü Oynayasım Gelmedi Sonra Save Duruyor Belki Sezonu Tamamlarım Bundan Sonra
    Challenge Ligde 6.Oldum Hocam Başarısız Sayılırız Sadece Sonuncu Olmadık Hocam Öyle Başarılı Değilim Yani Hocam Ama Turnuvalarda İyiyimdir Bak Katıldığım 2 Turnuvada da Yarı Final ve Çeyrek Final Gördüm

[QUOTE=Diyorum ya, bizi pohpohluyorsun ama biz anca kadromuzu istediğimiz düzeye getirdikten sonra birşeyler yapmaya başlıyoruz (kendi adıma konuşuyorum). Ama sen şimdi Sakarya ile Süperlige çık, hiç transfer yapma gene ilk 6 içinde bitirirsin eminim. Asıl başarı budur. Helal olsun, başka ne diyebilirim [/QUOTE]

Abicim Senin Bilgini ve Tecrübenin Yanında Benimkisi Bişey Değil Sen Premier Gibi Bir Ligde Takımı Zenginler Listesine Soktun Daha Ne Olsun Büyük Maçlarda Hep Senin Borun Ötüyor Senin Eline Su Dökemem Birde Üstüne Üstlük Sen Oyunu İngilizce Oynuyon Ben İngilizceyle Bu Oyuna Hayatta Tahammül Edemem O Yüzden Senden Çok Öğreneceklerim Var Hocam
    Benim Kupada Başarılı Olmamın Sebebi Sadece Aldığım Yabancılar Onlarda Hakkını Veriyor Süper Ligde Bile Çok Önemli Yere Gelebilecek Oyuncular O Yabancılar

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Harikasın Mehmet abi.Özellikle Türkiye Kupası grubundan çıkman ve Fenerbahçe'yi elemen zaten yapabileceğin en büyük işlerdi bence.Kaan abi gibi efsane olma yolundasın Ligde ise bildiğimiz gibi mükemmel gidiyorsun.
    Saolasın Canım Yok Yav Yunus Kendi Çapımızda İlerliyoruz Bizde Üstadlarıma Daha Yetişmem İçin Çok Çalışmam Lazım. Kupada Aslında İddaalıyım Yunus Hedefi Yüksek Tuttum Sezon Başında O Yüzden Kupayı Bile Alırsam Şaşırmam Yani Beklediğim Bişey Çünkü

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Abi sen hala bank asyada mısın ya.
    Kovalıycam seni sakarya yollarında
    Çok yavaşsın çok yakıştıramadım
    Napayım İsmailciğim Senin Bulunduğun Ülkede Ligler Çık Çık Bitmiyor Bende Sana Özendim Sindire Sindire Çıkıyorum Ne de Olsa Bundan Sonra Çıkacağım Bir Lig Yok Tadını Çıkarım Şu Lig Atlamanın
    Ne Kalmış Şurda Yav Zaten Ahanda Geliyorum Süperlige Bu Arada Sanki Bu Sözü Bir Yerden Tanır Gibiyim

Evet Arkadaşlar Gece Yine Oynadım SSleri Şimdi Yüklüyorum Birazdan Karşınızda Yenileri

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Sonuçlar güzel

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

abi artık takımları bu kadar uzun analiz etme ya zaten ligde şampiyonluk garanti gibi oldu artık asistana falan yaptır maçları

BANK ASYA 29.HAFTA

Zirve Yarışındaki Rize'ye de Sahamızda Geçit Yok Çok Rahat Bir Oyunun Ardından Rizeyi Eli Boş Gönderiyoruz
    Maçın Oyuncusu Küçük Fernando(Gomez) Tebrikler

BANK ASYA 30.HAFTA

Lig İkincisi Bir Kayseri Ama Karşılarındaki Takımda Büyüğün Hası Tek Çaresi Var O da Teslim Olmak Kim Dayanabilirki Bu Takımın Karşısında Güzel Oyunumuzu 3 Gol ve 3 Puanla Kapataraktan Artık Ligin Bitmesinede 4 Hafta Kala Resmen Şampiyonluk Turu Atıyoruz Kayseride
    Maçın Onur Ödülü Krala Saygılarla

MAÇ BİTTİKTEN SONRA ADAPAZARI SOKAKLARI KARNAVAL HAVASI İÇİNDE

KAYSERİ DEPLASMANINDAN SONRA TARAFTARLAR TAKIM OTOBÜSÜNÜ ADAPAZARI GİRİŞİNDE ÇOŞKUYLA KARŞILAŞMA TÖRENİ DÜZENLEDİLER

ŞAMPİYONA SELAM OLSUN

BANK ASYA 31.HAFTA

MAÇ ÖNCESİ SAHADAKİ ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI GÖRÜLMEYE DEĞER

Maça Şampiyonluk Şarkılarını Söylerek Başlayan Taraftarlara Oyuncularımızda Buna En Güzel Bir Şekilde Cevap Vererek Şampiyonluk Kutlamalarını Doruğa Çıkardı Karşıyakada Bunu Bilmiş Olacakki Bu Görkemli Şöleni Oynamayı Bırakarak İzlemeyi Yeğledi Sonuçta Maçın Sonucundan Çok Maçtaki Atmosfer Önemliydi Bu Oyunda Yanına Çerez Olarak Gider

Maçın Yıldızıda Bu Atmosferden Yararlanan 18'lik Çıtırımız Kerem Eryılmaza Gitti

Maç Sonu Kutlamaları Devam Ediyor Yer Sakarya Atatürk Stadı

BANK ASYA 32.HAFTA

Şampiyon Gevşemeden Oynadığı Maçı Yine Süper Ötesi Oyunla Oynayarak Bu Ligde Rakibinin Olmadığını Bir Kez Daha Herkese Gösterdi Maçın Özeti Biz Kaçtık Manisa Kovaladı Defans Kurgumuz Organize Olamayınca Attığımız Gollerin Hemen Karşılığını Kalemizde Gördük Ama Sonuna Kadar Hakettik Maçı Biz Kaçıyoruz Onlar Kovalıyor Daha da Çok Kovalarlar İzleyenlere Seyir Zevki Yüksek Bir Maç İzlettirdik
    Maçın Adamı Defansımızın Hatalarını Affetmeyen Rakip Oyuncu Güven Varol Oldu

FORTİS TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL RÖVANŞ MAÇI

Kimler Geldi Hayatımdan Kimler Geçti Hiç Birisi Bu Zaferin Hazzını Vermedi Karakartalda Mabedimizden Çıkamadı Muhteşem Silahlarımız Yine Boş Geçmedi Özgür Fabi LTD ŞTİ GURURLA SUNAR. Oynatmayanı Bizde Oynatmayız Ama Biz Bileğimizle Oynatmayız Kupada 21 Yıl Sonra Tekrar Finale Yükseliyoruz Bu Gururu Doyasıya Yaşıyoruz
    Maça Damgasını Vuran Minik Kaptanımız Süleyman Oluyor

Kupanın Yarı Finalindeki Diğer Karşılaşmada Galatasaray Sivasspor'u 2-1 ve 2-0'lık Skorlarla Eleyerek Finale Adını Yazan Diğer Ekip Oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrik ederim Mehmet abi.Rahat sayılabilecek bir macera ile menajerlik yeteneğini konuşturdun ve şampiyon oldun.Taraftarlarda doyasıya kutlamış şampiyonluğu Ayrıca artık Türkiye Kupası'da bizde diyebilirmiyiz Daha bu seneden 3 büyükleri dize getiriyorsun abi seneye ne olur bilemem

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray Acımaz Abime

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bence galatasaray'ıda yenersin abi

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Tebrik ederim Mehmet abi.Rahat sayılabilecek bir macera ile menajerlik yeteneğini konuşturdun ve şampiyon oldun.Taraftarlarda doyasıya kutlamış şampiyonluğu Ayrıca artık Türkiye Kupası'da bizde diyebilirmiyiz Daha bu seneden 3 büyükleri dize getiriyorsun abi seneye ne olur bilemem
    Ligi Dün Gece Tamamlamıştım Canım Sürpriz Olsun Son Kalan Ssleri de Şimdi Ekliyorum.
    Bu Arada Bütün Kulüpler Harıl Harıl Bosmanla Transfer Yapıp Durdu Ben Yapamıyorum Para Sıkıntımız Hat Safhada

Quote Originally Posted by Ricky Rubio View Post
    Bence galatasaray'ıda yenersin abi
    Teşekkür Ederim Hocam

BANK ASYA 33.HAFTA

Maçın Oyuncusu 18 Yaş Takımından A Takımına Çıkardığımız Defans Oyuncumuz Berat Çetinkaya

BANK ASYA 34.HAFTA(KAPANIŞ)

Maçın Kahramanı Özgürcan Özcan

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Abi eleştirilere cevap vermiyormusun yakıştıramadım sana
    Yoksa skorla mı cevap vericeksin

Şöyle Süslü Püslü Bişey Yapıyorum Şu Kupa Finalini Görkemli Vereyim Diyorumda

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Kupayı al getir abi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Alamaz o

FAZLA SÖZE GEREK YOK YORUMSUZ

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İsmailciğim Bu Kupa Senin İçin
    Last edited by BaGa TaRKaN : 26.Eylül.2009 at 06:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Helal Olsun Abimeİsmail resmen mors oldun

FORTİS TÜRKİYE KUPASI ÖDÜLLERİ

GOL KRALI

TÜRKİYE KUPASINA DAMGA VURAN YILIN OYUNCUSU

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İnanmıyorum hile hurda var hocam
    Sen gsye o kadar gol atmassın

2008-2009 BANK ASYA SEZONU SONUNDA OLUŞAN PUAN DURUMU

EV SAHİBİ PERFORMANS TABLOSU

DEPLASMAN TAKIMI PERFORMANS TABLOSU

Sana 2.Şok İsmailim Ordu Kümeye Hilesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kesin ordunun başına geçip sattın tüm oyuncularını bir dahada bu kariyere bakmam

SEZON BOYUNCA TAKIMIMIZIN GENEL FORM DURUMU

TAKIM İÇİ GENEL DURUMLAR

SEZON BOYUNCA FİNANSAL ÖZETİMİZ

LİGİN İLK DEVRESİ SONA ERDİĞİNDE 2.DEVRE İÇİN ANLAŞTIĞIMIZ TEK OYUNCU SONER CİHAN OLDU. İLK DEVRE SONUNDA GALATASARAY'IN DA PİLOT KULÜBÜ OLDUK
    ARA DÖNEMDE HİMAYEMİZE KATTIĞIMIZ İSKENDERUN DÇ'DE RESMEN PİLOT KULÜBÜMÜZ OLMUŞTUR HAYIRLI OLSUN

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Tebrik ederim kupa süper olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tebrikler abisi,süper ligde fırtına gibi bir Sakarya bizleri bekliyor. Yeni transferlerini bekliyorum ,şöyle bir tane tosuncuk al 1.90'ın üzerinde forvete, iyi faydası dokunuyor abisi

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri