1 ile 30 arası toplam 167 sonuç

Konu: Sözümüzü Tuttuk Sakaryaspor ile Yeniden Süper Ligdeyiz (Fm09 Son Kariyer Orj.Data v.9

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Abi sen hala bank asyada mısın ya.
    Kovalıycam seni sakarya yollarında
    Çok yavaşsın çok yakıştıramadım

Quote Originally Posted by hissiz View Post
    Vay be. Ne diyeyim ben sana, bu nasıl bir performanstır. GS-FB maçlarındaki performans müthiş. Birde bu takım Süperlige çıkınca neler olacak acaba. Bank Asya maçlarında aldığın sonuçları değerlendirmeye almıyorum, Sakarya iyi takım o lige göre. Ama kupa maçları, hele ki Süperlig takımlarından oluşan bir grupta muhteşem.
    Yok Abicim Kupa Maçlarım Kadroya Kattığım 6 Yabancı İle Oynuyorum Zaten Başka Türlü Oynatamıyorum 2 Yabancı Hakkını Mecburen Birini Kalede Diğerini Forvette Fabiano İle Kullanıyorum Fabionanın Yerinede Bazı Maçlarımda Diğer 5 Yabancıdan Birini Kullanıyorum Yani Bir Türlü Bu Yabancılarımın Tadını Ligde Daha Tam Alamadım Ama Kupada Esiyoruz Hocam Özellikle Orta Göbekteki 2 Fernandoda Muhteşem Oynuyolar Top Kesmeleri Olsun Top Kapmaları Oldun Genç Fernandonunda Saolsun Uzaktan Şutlarıda İyi Olunca Yabancılarda Tam İsabet Yaptığımı Anladım Yeni Sezonda Süperligde Mücadele Ettiğimizde Bu Yabancılar Direk Oynayacak O Zaman Daha İyi Anlayacağım Nasıl Olduğunu Fazla Oynamadıkları İçin Şuan Kupa Maçlarına Konsantrasyonları Muhteşem

Quote Originally Posted by Sen hep bizi pohpohluyorsun ama kaç kariyer ve turnuvadır yaptıklarınla asıl bizim senden birşeyler kapmamız gerektiğini fazlasıyla gösterdin. Ben daha [B
    elindeki kısıtlı kadrolarla[/B] senin yaptıklarını yapan başkasını görmedim bunca senedir Fm serilerinde. Zaten ilk hayranlığım Kırıkkale kariyerinde başlamıştı. Son derece sıradan bir anadolu takımını tek bir üst düzey Fm oyuncusu olmadan, Bülent Akın gibi bir oyuncunun liderliğinde şampiyonluğa oynatman, kupadaki ve Avrupa maçlarındaki başarın her babayiğidin harcı değildi. Filistin milli takımı senin bu işi aştığını iyice tescilliyordu. Ardından TSI Challenge ortak turnuva kariyerinde gene kadro olarak senden üstün birçok takımı nasıl geride bıraktığını da gördük..
    Yok Abicim Yav Öyle Çok da Başarılı Değilim Kırıkkale Kariyerinde Şampiyonluk ve Kupa Görmedim Daha Hocam Sadece 2 Lig Terfisinde ve Bank Asya Şampiyonluğu Dışında Ne Kupam Ne Şampiyonluğum Vardı Hocam En Son Türkiye Kupasında Yarı Final Gördüm Uefada Gruptan Çıktım Ligdede İlk Yarı Nağmağlup Gs'nin Ardından İkinciydim Hocam Sezonu Yarıladık Ama Devam Edemedim Hocam Bir Türlü Oynayasım Gelmedi Sonra Save Duruyor Belki Sezonu Tamamlarım Bundan Sonra
    Challenge Ligde 6.Oldum Hocam Başarısız Sayılırız Sadece Sonuncu Olmadık Hocam Öyle Başarılı Değilim Yani Hocam Ama Turnuvalarda İyiyimdir Bak Katıldığım 2 Turnuvada da Yarı Final ve Çeyrek Final Gördüm

[QUOTE=Diyorum ya, bizi pohpohluyorsun ama biz anca kadromuzu istediğimiz düzeye getirdikten sonra birşeyler yapmaya başlıyoruz (kendi adıma konuşuyorum). Ama sen şimdi Sakarya ile Süperlige çık, hiç transfer yapma gene ilk 6 içinde bitirirsin eminim. Asıl başarı budur. Helal olsun, başka ne diyebilirim [/QUOTE]

Abicim Senin Bilgini ve Tecrübenin Yanında Benimkisi Bişey Değil Sen Premier Gibi Bir Ligde Takımı Zenginler Listesine Soktun Daha Ne Olsun Büyük Maçlarda Hep Senin Borun Ötüyor Senin Eline Su Dökemem Birde Üstüne Üstlük Sen Oyunu İngilizce Oynuyon Ben İngilizceyle Bu Oyuna Hayatta Tahammül Edemem O Yüzden Senden Çok Öğreneceklerim Var Hocam
    Benim Kupada Başarılı Olmamın Sebebi Sadece Aldığım Yabancılar Onlarda Hakkını Veriyor Süper Ligde Bile Çok Önemli Yere Gelebilecek Oyuncular O Yabancılar

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Harikasın Mehmet abi.Özellikle Türkiye Kupası grubundan çıkman ve Fenerbahçe'yi elemen zaten yapabileceğin en büyük işlerdi bence.Kaan abi gibi efsane olma yolundasın Ligde ise bildiğimiz gibi mükemmel gidiyorsun.
    Saolasın Canım Yok Yav Yunus Kendi Çapımızda İlerliyoruz Bizde Üstadlarıma Daha Yetişmem İçin Çok Çalışmam Lazım. Kupada Aslında İddaalıyım Yunus Hedefi Yüksek Tuttum Sezon Başında O Yüzden Kupayı Bile Alırsam Şaşırmam Yani Beklediğim Bişey Çünkü

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Abi sen hala bank asyada mısın ya.
    Kovalıycam seni sakarya yollarında
    Çok yavaşsın çok yakıştıramadım
    Napayım İsmailciğim Senin Bulunduğun Ülkede Ligler Çık Çık Bitmiyor Bende Sana Özendim Sindire Sindire Çıkıyorum Ne de Olsa Bundan Sonra Çıkacağım Bir Lig Yok Tadını Çıkarım Şu Lig Atlamanın
    Ne Kalmış Şurda Yav Zaten Ahanda Geliyorum Süperlige Bu Arada Sanki Bu Sözü Bir Yerden Tanır Gibiyim

Evet Arkadaşlar Gece Yine Oynadım SSleri Şimdi Yüklüyorum Birazdan Karşınızda Yenileri

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Mesaj Yetkileri