Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 90 sonuç

Konu: İşte Galatasaray'ın cezası!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Gerçekten işiniz gücünüz tahrik etmek. Ama bunu yaparken bile kendini söylediklerinizden emin değilsiniz. Ve sürekli boşa çıkıyor iddalar
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Doğru adam düşerken bağırıyo ben Beşiktaşlıyım diye. Olayın neden çıktığı bile belli değil. Bir kılıf uydurmak gerekiyodu ve şu anda bu kılıf uyduruldu. Eğer aşağıya düşen şahıs kendine gelirse herşey gün yüzüne çıkacak zaten.

Ama tekrar diyorum adamın üstüne Beyaz polar ve kollarında siyah şerit olması onu Beşiktaş'lı yapmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Burak Abinin de dediği gibi o söylenenler miş - mış ekiyle kurulan cümlelerdi. Kesinlik yoktu.

Kesin olan tek birşey var oda adamın kendi kendini atması.

Saha cezası gelmez. Bana kalırsa para cezası da gelmemeli. Her maçta mutlaka kavga çıkıyor zaten. Sürekli ceza yağması lazım takımlara.

Bence tek suçlu güvenlik (!) görevlileri. Çoğu görevlerini düzgün yapmıyor. Kaç kavgaya tanık oldum hepsinde izlediler. Hiç müdahale etmediler. Hepsinde diğer taraftarlar ayırdı. Görevliler geç algılıyor sanırım kavgayı Tartışma başladığı anda müdahale edeceksin , tartışmadan sonra değil. Kavga başladıktan sonra tek başına müdahale etsen neye yarar zaten. Koymuşlar koskoca tribüne azıcık güvenlik görevlisi (Yaşlarıda en az 40 zaten).

Özel Eğitilmiş ve Genç görevliler lazım tribünlere.
    Güvenlik görevlilerin umrundamı tribün olayları maç izliyor adamlar iş çok büyürse müdahale ediyolar..
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Düşen -ya da atlayan- kişinin dayaktan kaçtığı besbelli.Bu konuyu bu kadar fanatizme çekmekte anlam yok,bir insanın ne yaparsa yapsın 20 metre düşmesine neden olacak şekilde düşmesi kişinin hak ettiği bir şey değildir.Bu olanlar Getafe-Zaragoza maçında olsa düşmesine neden olacak adama cani damgası vurulacağı bariz.

Renkler değişti diye kararlar da değişmemeli.Futbolumuzun ve taraftarımızın en bariz eksiği de o,objektiflikten uzaklar.

Buradaki arkadaşlarda yine bir nebze var bu fanatizm,dışarıda "Galatasaraylı adam öyle şey yapmaz,adam kendi atlamıştır bilerek" diyeni bile duydum.

Cezanın ne olması gerektiğinde ise bir fikrim yok,ama para cezası gelebilir."Bundan sonraki evindeki maç derbi,seyircisiz oynanmaz" diye saha kapatmayı ertelemek,veya kaldırmak çifte standart olurdu.Umarım bu kararın verilmemesinin nedeni "derbimiz" olmaz.

Nesil
    2006

Benim en sevdiğim t-shirt rengi beyaz ve siyah. Beşiktaş'lı mıyım? En sevdiğim polar kazak rengi kırmzıı Galatasaraylı mıyım? Daha bugün üstümde siyah nike dri-fit pantolon, beyaz rengde istanbul t-shirt'ü, kırmızı bir polar vardı. Bu tarz açıklamalar vakit ve kelime kaybıdır. Asıl tartışılması gereken böyle bir maçın seyircisiz oynatılma ihtimalidir. Umarım kabul görmez.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Benim en sevdiğim t-shirt rengi beyaz ve siyah. Beşiktaş'lı mıyım? En sevdiğim polar kazak rengi kırmzıı Galatasaraylı mıyım? Daha bugün üstümde siyah nike dri-fit pantolon, beyaz rengde istanbul t-shirt'ü, kırmızı bir polar vardı. Bu tarz açıklamalar vakit ve kelime kaybıdır. Asıl tartışılması gereken böyle bir maçın seyircisiz oynatılma ihtimalidir. Umarım kabul görmez.

Hiç FB maçına siyah beyaz renklerle,kırmızı renklerle gittin mi peki abi ? Dışarda hangimiz giymiyoruz ki siyah,beyaz,lacivert,kırmızı renkleri.

Nesil
    2006

Kurallar yanlış, bir kaç kişinini yaptığını bütün tribünler cezasını çekmemeli. Kombine alan kişi çok büyük zarar yaşıyor, umarım TFF bu maçın bir derbi olduğunu ve alacakları kararında buna göre etken olması gerek. En kötü ihtimal başka bir stadda seyircili oynanması bile daha iyi olur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Aşağı göz göre göre atlarsa ne yapayım kardeşim, gören de kazayla filan düştü veya atıldı sanacak. Resmen elleriyle destekleyerek kendini aşağı atıyor, ki alkollü olduğu yönünde de birçok söylenti var.

...
    Söylenti değil. Gerçek. Hastanede yapılan kontroller sonucunda belirlenmiş.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hürriyet'in ne kadar yandas bir gazete oldugunu biliyoruz aynı bizim cogu basın gibi !

Biz futbolcularımızı mactan sonra dövmedik , tribünde olaylar cıkmamıstır hiç bir zaman tabiki bir futbolcu orasını burasını gösterdigi vakit ! çıkar engelleyemessin ,

Video'yu izleyin , Adam sahor kafa bi milyon sorunları var çıkmıs oraya bagırıyor Beşiktaş lehine tezahürat bişey dememişler ama küfür gelince dayananamıs gitmis vurmus sonra asagıya düşerkende tutmaya calısmıs o inatla asagıya atlamıs o kafayla asagıyı ne zannettiyse , olay bu , kanıtlarda var neyi tartısıyorsunuz.

Şunu söyliyeyim ki , derbi seyircili de olsa seyircisizde olsa o gün yine Mecidiyeköy'deyiz rahat olun
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Hürriyet'in ne kadar yandas bir gazete oldugunu biliyoruz aynı bizim cogu basın gibi !

Biz futbolcularımızı mactan sonra dövmedik , tribünde olaylar cıkmamıstır hiç bir zaman tabiki bir futbolcu orasını burasını gösterdigi vakit ! çıkar engelleyemessin ,

Video'yu izleyin , Adam sahor kafa bi milyon sorunları var çıkmıs oraya bagırıyor Beşiktaş lehine tezahürat bişey dememişler ama küfür gelince dayananamıs gitmis vurmus sonra asagıya düşerkende tutmaya calısmıs o inatla asagıya atlamıs o kafayla asagıyı ne zannettiyse , olay bu , kanıtlarda var neyi tartısıyorsunuz.

Şunu söyliyeyim ki , derbi seyircili de olsa seyircisizde olsa o gün yine Mecidiyeköy'deyiz rahat olun
    Buda yeni söylenti heralde, Bakalım daha ne söylentiler çıkıcak ispatlandıkça

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Medya önce attı dedi, sonra atıldı denilmeye başladı, bugün itildi diyor. xD Bu arada sırf ceza alalım diye acayip acayip yorumlar yapanlar var. Adam atlarken Beşiktaşlıyım dememiştir herhalde, muhtemelen aaa! diye bağırmış olabilir. Adam bir şey söyledi, bir şey yaptı ki dayak yedi değil mi ? 3-0 kazandığımız maçın arkasından herkes gayet mutluyken kim durduk yere, sebepsiz yere birini dövmeye kalkar ki ? Ceza almamamız için derbi bahanesine hiç gerek yok, gerekçe bu olamaz. Saçma sapan bir olay ya şaka gibi. Düşününce sinirlerim zıplıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by magirus View Post
    Düşen -ya da atlayan- kişinin dayaktan kaçtığı besbelli.Bu konuyu bu kadar fanatizme çekmekte anlam yok,bir insanın ne yaparsa yapsın 20 metre düşmesine neden olacak şekilde düşmesi kişinin hak ettiği bir şey değildir.Bu olanlar Getafe-Zaragoza maçında olsa düşmesine neden olacak adama cani damgası vurulacağı bariz.

Renkler değişti diye kararlar da değişmemeli.Futbolumuzun ve taraftarımızın en bariz eksiği de o,objektiflikten uzaklar.

Buradaki arkadaşlarda yine bir nebze var bu fanatizm,dışarıda "Galatasaraylı adam öyle şey yapmaz,adam kendi atlamıştır bilerek" diyeni bile duydum.

Cezanın ne olması gerektiğinde ise bir fikrim yok,ama para cezası gelebilir."Bundan sonraki evindeki maç derbi,seyircisiz oynanmaz" diye saha kapatmayı ertelemek,veya kaldırmak çifte standart olurdu.Umarım bu kararın verilmemesinin nedeni "derbimiz" olmaz.
    Herşeyi anlatmış Yağız. Tebrik ederim ve imzamı atıyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Söylenti değil. Gerçek. Hastanede yapılan kontroller sonucunda belirlenmiş.
    Bu arada onu aynı şekilde döven kişi de sanıyorum Alkollüymüş. Ntv'de dün haberde öyle söylenmişti.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Bu arada onu aynı şekilde döven kişi de sanıyorum Alkollüymüş. Ntv'de dün haberde öyle söylenmişti.
    İşte bunu atmışlardır. Bende izledim aynı haberi. "2 alkollü taraftarın kavgası" diyordu. atlayan garanti alkollü ama diğerini bilemez kimse. Adamı sahada yakalayamamışlar. Ertesi sabah iş yerinden yakalamışlar. Yani alkol kontrolü yapamazlar.

Alkolün ağızdaki etkisi ertesi güne kadar kalıyormu bilmiyorum tabi

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bence de seyircisiz maç cezası çok saçma. Bir olay oluyor, 3 kişi 5 kişi arasında. Benim için önemli olan cezayı kulübün çekmesi değil. Cezalandırılan takımlarını desteklemeye gelen diğer taraftarlar oluyor. Ancak bu olayların önüne de geçilmesi gerekiyor. Bunun için de radikal cezalar önemli. Ama bunu yaparken de benzer olaylarda farklı kararlar veren Federasyon ne kadar başarılı olur, hatta başarılı sıfatına yaklaşabilirler mi? Hiç sanmıyorum. Kulübe para cezası versen, olay yaratanlar için sorun olmaz. Kendi ceplerinden çıkmıyor. Kendilerini içeri alsan, olay yaratanların çoğu bağlantılı kişiler. Salıverilmeleri 1-2 saat sürmez. Puan silsen, benzer olayda Denizlispor'dan Antalyaspor'dan 3 silersin, Fenerbahçe'den Galatasaray'dan Beşiktaş'tan 1 silsen bile kıyamet kopar.

Peki bu olaylarda sorumlular kimler? Öncelikle olayları çıkaranlar. Onları emniyetten alan yöneticiler. Yöneticilerin almasına imkan sağlayan emniyetçiler. Adil bir yönetim ve idare gösteremeyen federasyon. Galatasaraylı ve Beşiktaşlıya göre Fenerbahçeli, Fenerbahçeliye göre Galatasaraylı medya.
    Hangisine ceza vereceksin ki? Herkes suçlu.

Tribünden atlayan adam. Kendisini 10 saniye önce yumruklayan adam, o kendisini atmaya çalışırken tutacakmış halbuki. Engel olacakmış atlamasına. Varsayalım tuttu. Atlayamadı o adam. Sonra? Yumruk yemeye devam. Bu olay yaşanmıştır. O kişinin ölmemiş olması olayın vehametini azaltmaz. O kişiyi atlamasın diye tutacak demek diğerinin vahşiliğini azaltmaz. Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçındaki cinayetten farksızdır bana göre bu olay. Fenerbahçe-Everton maçındaki olaydan da.

Ha şunu da belirteyim ki; çıkmayacağını düşünmeme rağmen yazdıklarımdan, Galatasaraylılar böyle ama Fenerbahçeliler hiç yapmaz böyle şeyleri gibi anlam çıkaranlar çıkacaktır. O yumruk atan kişi gibiler her takımda var. Galatasaraylı yapmaz, Fenerbahçeli hiç yapmaz. Beşiktaşlı en asil taraftar değil. Kimse kimseyi siz böylesiniz siz şöylesiniz diye suçlayamaz. Çünkü herkes aynı. Battıkça da batıyoruz.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yaşanan bu tip olayların kurallara göre cezası varsa,ceza verilmeli.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

"Bu konuyu keşke açmasaydım" diyorum.Bu kadar birbirimizi kırmaya bile yönelik olacaksa kimse konu açmasın.Millet birbirini tahrik ediyor,birisi fanatiklik yapıyor,diğeri takımını koruyor.Tartışma çıkmasa şaşardım zaten.Galatasaray olunca mümkün mü çıkmaması?

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Professional18 View Post
    "Bu konuyu keşke açmasaydım" diyorum.Bu kadar birbirimizi kırmaya bile yönelik olacaksa kimse konu açmasın.Millet birbirini tahrik ediyor,birisi fanatiklik yapıyor,diğeri takımını koruyor.Tartışma çıkmasa şaşardım zaten.Galatasaray olunca mümkün mü çıkmaması?
    Konu hakemler olunca mümkün mü tartışma çıkmaması ?
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Konu hakemler olunca mümkün mü tartışma çıkmaması ?
    Değil.Ama şunu bil ki senin takımın Denizlispor'da bu hakem hatalarından etkileniyor.Ona göre biç konuş

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Değil.Ama şunu bil ki senin takımın Denizlispor'da bu hakem hatalarından etkileniyor.Ona göre biç konuş
    Hakemler hep eleştirilir bu değişmez yani .

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Hakemler hep eleştirilir bu değişmez yani .
    İşte o yüzden hakemlik en zor meslek diyorlar.Bir taraf için doğru kararsa,diğer taraf için yanlış oluyor.Çok zor

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

İşte o yüzden hakemlik en zor meslek diyorlar.Bir taraf için doğru kararsa,diğer taraf için yanlış oluyor.Çok zor
    Gerçekten çok zor iş .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

şimdi öncelikle adam düştü mü kendini mi attı meselesi var bence kaçayım derken düştü hani iki kişide çekerde biri kurtulunca arkaya doğru savrulur burda böyle bişey oldu bence. ki fark etmez bu konuşulan keza orda adamı baya dövmüş diğer taraftar sonuç olarak münferit bi olay dense de gs tribünündeki biletli seyircinin yaptıklarından gs sorumludur diyo benim mantığım.her takım için doğru olan bu yani ayrıca ev arkadaşımın kombinesi var saraçogluna genelde bugün ki gibi hava kosullarında adidasın siyah beyaz kapşonlusunu giyip gidiyo yani kıyafetten takım yorumu yapmak saçma geldi bana.muhtemelen para cezası çıkacaktır tabi daha önceki örnekleride inceleyip karar vermek en doğrusu bana kalırsa..
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yapılan olayın arkasında hangi sebep olursa olsun tribünlerimizin galeyana gelmemesi lazımdı.Sonuçta ölümle cebelleşen kişi bir insan.Kim bilir şimdi ailesi,sevenleri ne durumdadır.Birde o taraftan düşünmek lazım..Tribünlerimiz alkollü bir kişiye bence aldırış etmemesi lazımdı.Kaldıki abisi fanatik Gs'li,tribünlerde tanınan biri felan dedi.Alkolün etkisiyle bir takım sözler söylemiş olabilir.Aldırış etmemek lazımdı.Kaldıki aşağı düşmese belki daha kötü bir sonuç ortaya çıkabilirdi.Kapalıda 5 bin kişinin arasında linç edilmesi gibi..
    Yinede bu olayın bizim tribünümüzde olması ve Galatasaray adının altında geçmesi imajımızı zedelemiştir..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

185.000 TL para cezası verildi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Default İşte Galatasaray'ın cezası!

Galatasaray'ın Ankaragücü'nü 3-0 mağlup ettiği maçın ardından bir kişinin tribünden düşmesi sonucunda PFDK'ya sevkedilen sarı-kırmızılı takımın cezası belli oldu.
    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, yaşanan bu olayın ardından Galatasaray'a 185 bin TL para cezası verdi.

Turkcell Süper Lig'de 27. haftada oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe derbisi seyircili oynanacak.

PFDK'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Galatasaray A.Ş.'nin, 14.03.2010 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. - MKE ANKARAGÜCÜ Turkcell Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içerisinde 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 80.000.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada Galatasaray A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 100.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada Galatasaray A.Ş.'nin, yayın yetki belgesi olmayan TV kuruluşunun stadyumda çekim yapmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 5.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına,

Cezaların birleştirilmesi suretiyle GALATASARAY A.Ş.'nin, toplam 185.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi."

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Uygun bir ceza olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

ANKARAGÜCÜ SPOR Kulübünün, 14.03.2010 tarihinde oynanan Galatasaray. - Ankaragücü müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içerisinde 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI KEND...İ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ve 80.000.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
    Aynı müsabakada Ankaragücü Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir

Kayseri maçı seyircisiz Herhalde böyle olunca cezaları yağdırmak daha kolay oluyo. Yok arkadaş 1 şampiyonluğunuz olacak İstanbul takımı olacaksınız o zaman kral sizsiniz. Helal olsun tff. Zaten geçen hafta belli etmiştin tarafsızlığını bu kararla tescillemiş oldun. Kavga zaten Ankaragücü - Ankaragücü arasında geçti. İstanbul Ankaragücü tayfa Mecidiyeköy'ün ara sokakların pusu kurup onlar taşladı otobüsleri. He sonra bide taraftar İstanbul'da düştü ama sonuçları Ankara'da ortaya çıktı. Helal olsun aynen devam edin. Levent Kızıl yapmıştır bu kararıda demi o demiştir şampiyonlukta rakibimiz olan Galatasaray'ın sahasını kapatmayın diye. O demiştir kardeş kulubumuze yağdırın ama Şampiyonlukta rakibim Galatasaray'a dokunmayın diye. Bakın dalganıza ya

Burası Ankara zaten
    .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yerinde cezalar bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ankaragücü'ne çok rahat seyircisiz cezası veriliyor.Maşallah..Yaşasın içimizdeki tarafsız TFF!!!

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri