1 ile 30 arası toplam 90 sonuç

Konu: İşte Galatasaray'ın cezası!

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Adam Beşiktaşlı degilmiş. Forumda 2 Dakikada yok adam Beşiktaş diye bagırmış, Yok ua adamı uyarmış bagırma diye gibi boş laflar uyduran galatasaraylılara selam olsun. Bundan sonra birşeyler sıkınca olayı görüp uydursunlarki, olay netleşince cevap vericek durumları olsun.

Cezaya gelirsek, Bana göre para cezası verilir öylede olması lazım.
    Burak Abinin de dediği gibi o söylenenler miş - mış ekiyle kurulan cümlelerdi. Kesinlik yoktu.

Kesin olan tek birşey var oda adamın kendi kendini atması.

Saha cezası gelmez. Bana kalırsa para cezası da gelmemeli. Her maçta mutlaka kavga çıkıyor zaten. Sürekli ceza yağması lazım takımlara.

Bence tek suçlu güvenlik (!) görevlileri. Çoğu görevlerini düzgün yapmıyor. Kaç kavgaya tanık oldum hepsinde izlediler. Hiç müdahale etmediler. Hepsinde diğer taraftarlar ayırdı. Görevliler geç algılıyor sanırım kavgayı Tartışma başladığı anda müdahale edeceksin , tartışmadan sonra değil. Kavga başladıktan sonra tek başına müdahale etsen neye yarar zaten. Koymuşlar koskoca tribüne azıcık güvenlik görevlisi (Yaşlarıda en az 40 zaten).

Özel Eğitilmiş ve Genç görevliler lazım tribünlere.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Burak Abinin de dediği gibi o söylenenler miş - mış ekiyle kurulan cümlelerdi. Kesinlik yoktu.

Kesin olan tek birşey var oda adamın kendi kendini atması.

Saha cezası gelmez. Bana kalırsa para cezası da gelmemeli. Her maçta mutlaka kavga çıkıyor zaten. Sürekli ceza yağması lazım takımlara.

Bence tek suçlu güvenlik (!) görevlileri. Çoğu görevlerini düzgün yapmıyor. Kaç kavgaya tanık oldum hepsinde izlediler. Hiç müdahale etmediler. Hepsinde diğer taraftarlar ayırdı. Görevliler geç algılıyor sanırım kavgayı Tartışma başladığı anda müdahale edeceksin , tartışmadan sonra değil. Kavga başladıktan sonra tek başına müdahale etsen neye yarar zaten. Koymuşlar koskoca tribüne azıcık güvenlik görevlisi (Yaşlarıda en az 40 zaten).

Özel Eğitilmiş ve Genç görevliler lazım tribünlere.
    Güvenlik görevlilerin umrundamı tribün olayları maç izliyor adamlar iş çok büyürse müdahale ediyolar..
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri