Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

11 78.57%
  • Gaziantep Bld. kazanır

2 14.29%
  • Berabere biter

1 7.14%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 42 arası toplam 42 sonuç

Konu: Beşiktaş - Gaziantep Bld. [ZTK Çeyrek Final İlk Maç]

Skor olmuş 5-0, bırak 6 olsun, sertliğe ne gerek var ki, taraftar haklı.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Spiker TRT'nin haftalık dizi programını saydı ilk yarı
    Bundan bir türlü vazgeçemediler, senelerdir hep aynı hep aynı...

Güzel bir galibiyet oldu. Bu kadar alternatifli bi Mc-Dmc mevkisi her takıma nasip olmaz... Fernandes-Aurelio-Guti-Necip-Ernst... Daha Fink te gönderildi

Benim bu maçtan anladığım, Nobre yi oynatacağız diye her maça 1 defansif orta saha ile çıkmak zorunda değiliz. Zaten yerine girecek oyuncu, hucum açısından 0 değil... Hem takım bu haliyle daha dengeli oluyor. İleride baskıyı da daha rahat yapıyoruz, Guti de muhtemelen daha rahat oynayacaktır... En azından top ayağına her geldiğinde faul yapıldığı için, topu biraz daha ileride alır ve daha kritik yerlerde frikik kazanırız

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tebrikler Beşiktaş'ım... Beklediğim gibi farklı bir galibiyet aldık ve turu büyük ölçüde garantiledik...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Tebrikler Beşiktaş'ım... Beklediğim gibi farklı bir galibiyet aldık ve turu büyük ölçüde garantiledik...
    Büyük ölçüde mi ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Bundan bir türlü vazgeçemediler, senelerdir hep aynı hep aynı...

Güzel bir galibiyet oldu. Bu kadar alternatifli bi Mc-Dmc mevkisi her takıma nasip olmaz... Fernandes-Aurelio-Guti-Necip-Ernst... Daha Fink te gönderildi

Benim bu maçtan anladığım, Nobre yi oynatacağız diye her maça 1 defansif orta saha ile çıkmak zorunda değiliz. Zaten yerine girecek oyuncu, hucum açısından 0 değil... Hem takım bu haliyle daha dengeli oluyor. İleride baskıyı da daha rahat yapıyoruz, Guti de muhtemelen daha rahat oynayacaktır... En azından top ayağına her geldiğinde faul yapıldığı için, topu biraz daha ileride alır ve daha kritik yerlerde frikik kazanırız
    katiliyorum Nobre yerine bir orta saha oyuncusu ile daha iyi oynariz ve daha az pozisyon veririz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Beşiktaş güzel oynadı farklı kazandı ama rakip takım basit bir 1.lig takımı olmasına rağmen seyircinin bir pozisyon yüzünden yuhlamasına hiç ama hiç bir anlam veremedim ben. 5-0 öndesin zaten. Rakip iyice demoralize olmuş. Birde yaptığı sert faul yüzünden adamı dövecekler nerdeyse. Kartını yedi uyarısını aldı adam daha neyin hesabı tartışılıyor ki. Beşiktaş çok güzel top oynadı gerçekten. Zevk veriyor Beşiktaş'ın futbolu. Ama Antep'i yuhlamaları hiç hoş değildi seyircinin.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Beşiktaş güzel oynadı farklı kazandı ama rakip takım basit bir 1.lig takımı olmasına rağmen seyircinin bir pozisyon yüzünden yuhlamasına hiç ama hiç bir anlam veremedim ben. 5-0 öndesin zaten. Rakip iyice demoralize olmuş. Birde yaptığı sert faul yüzünden adamı dövecekler nerdeyse. Kartını yedi uyarısını aldı adam daha neyin hesabı tartışılıyor ki. Beşiktaş çok güzel top oynadı gerçekten. Zevk veriyor Beşiktaş'ın futbolu. Ama Antep'i yuhlamaları hiç hoş değildi seyircinin.
    Oyuncularımıza karşı ligde oynanan sert oyun ve hakemlerin bu sertliğe müsamaha göstermeleri,sezon boyunca yaşanılan bir çok sakatlık şansızlığı vs.gibi durumlar bu tepkinin altında yatan başlıca sebepler.Tek bir olaydan dolayı cereyen etmiş bir tepki değil yani.Ayrıca orada oyuncunun faul yapması da çok gereksizdi.Zaten fark yemişsin.Ne diye rakibini sakatlayabilecek bir müdahalede bulunursunki? Bu tür hareketlere tepki gösterilmesi,hele ki en başta saydığım sebepleride göz önünde bulundurunca gayet normal.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Valla ona göre her takım şikayetçi. Her takımdan futbolcu tekme yiyor ama neyse yok ben görüşümü belirttim gereksizdi diye. Adamun yaptığı faulde gereksizdi evet ama çok büyük tepki vermekde biraz sanki gereksizdi. Çünkü ligteki her takımdada olan şeyler bunlar.

Neyse uzatmaya gerek yok ben Beşiktaş'ın futbolunu beğendim. Zevk veriyor izlerken.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Büyük ölçüde mi ?
    Tedbiri elden bırakmamak lazım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla ona göre her takım şikayetçi. Her takımdan futbolcu tekme yiyor ama neyse yok ben görüşümü belirttim gereksizdi diye. Adamun yaptığı faulde gereksizdi evet ama çok büyük tepki vermekde biraz sanki gereksizdi. Çünkü ligteki her takımdada olan şeyler bunlar.

Neyse uzatmaya gerek yok ben Beşiktaş'ın futbolunu beğendim. Zevk veriyor izlerken.
    Kusura bakma kardeş ama ben şu yaşıma geldim dünkü gibi bir pozisyon görmedim. Neden dersen , faulu yapan oyuncunun topla alakası yok yani çalımı yiyen kendisi değil hani tutamayacağını anlayıp faul yapsa neyse. Tamamiyle pozisyon dışı olan M.Marangoz direk Hilbert'e müdahale ediyor. İlk yazımda da söylediğim gibi bileğini bile kırabilecek bir pozisyon. Taraftarın tepkisi azdı bile.

Zaten sene başından beri ne çekiyorsak sakatlıklardan çekiyoruz bir de adamın yaptığına bakın. Hadi ligi düşünmüyorsun zaten sana ne ligdeki Beşiktaş'tan eyvallah ama şunun şurasında 2 hafta sonra Türkiye'yi çok önemli bir arenada temsil edeceğiz. Orayı düşün bari bir sakatlık çıkarma.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız Mustafa'nın Hilbert'e müdahalesi dışında bayağı temiz bir oyun çıkardı Gaziantep Belediye, gereksiz sertlik uygulamadı. Trabzonspor bile çok daha sert oynamıştı. Sırf bir oyuncu yüzünden diğer bütün oyuncuları ıslıklamak gereksiz.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Beşiktaş güzel oynadı farklı kazandı ama rakip takım basit bir 1.lig takımı olmasına rağmen seyircinin bir pozisyon yüzünden yuhlamasına hiç ama hiç bir anlam veremedim ben. 5-0 öndesin zaten.
    Pek de basit bir takım değildi yahu Adamlar Trabzon u kupadan eledi, hem Beşiktaş tan hem Trabzondan puan aldı... Taraftarın yaptığına gelirsek, hem destekleme hem de tepki metodu diyelim. Artık gerçekten tahammülümüz kalmadı, sürekli oyuncularımız sakatlanıyor, ilk yarı adale sakatlıkları fazlaca oluyordu ama artık sakatlıklarımızın yüzde 90 ı darbe üzerine gelişiyor. Şimdi de Guti sakat diye haber geldi.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri