Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

11 78.57%
  • Gaziantep Bld. kazanır

2 14.29%
  • Berabere biter

1 7.14%
1 ile 30 arası toplam 42 sonuç

Konu: Beşiktaş - Gaziantep Bld. [ZTK Çeyrek Final İlk Maç]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Beşiktaş güzel oynadı farklı kazandı ama rakip takım basit bir 1.lig takımı olmasına rağmen seyircinin bir pozisyon yüzünden yuhlamasına hiç ama hiç bir anlam veremedim ben. 5-0 öndesin zaten. Rakip iyice demoralize olmuş. Birde yaptığı sert faul yüzünden adamı dövecekler nerdeyse. Kartını yedi uyarısını aldı adam daha neyin hesabı tartışılıyor ki. Beşiktaş çok güzel top oynadı gerçekten. Zevk veriyor Beşiktaş'ın futbolu. Ama Antep'i yuhlamaları hiç hoş değildi seyircinin.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Beşiktaş güzel oynadı farklı kazandı ama rakip takım basit bir 1.lig takımı olmasına rağmen seyircinin bir pozisyon yüzünden yuhlamasına hiç ama hiç bir anlam veremedim ben. 5-0 öndesin zaten. Rakip iyice demoralize olmuş. Birde yaptığı sert faul yüzünden adamı dövecekler nerdeyse. Kartını yedi uyarısını aldı adam daha neyin hesabı tartışılıyor ki. Beşiktaş çok güzel top oynadı gerçekten. Zevk veriyor Beşiktaş'ın futbolu. Ama Antep'i yuhlamaları hiç hoş değildi seyircinin.
    Oyuncularımıza karşı ligde oynanan sert oyun ve hakemlerin bu sertliğe müsamaha göstermeleri,sezon boyunca yaşanılan bir çok sakatlık şansızlığı vs.gibi durumlar bu tepkinin altında yatan başlıca sebepler.Tek bir olaydan dolayı cereyen etmiş bir tepki değil yani.Ayrıca orada oyuncunun faul yapması da çok gereksizdi.Zaten fark yemişsin.Ne diye rakibini sakatlayabilecek bir müdahalede bulunursunki? Bu tür hareketlere tepki gösterilmesi,hele ki en başta saydığım sebepleride göz önünde bulundurunca gayet normal.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Beşiktaş güzel oynadı farklı kazandı ama rakip takım basit bir 1.lig takımı olmasına rağmen seyircinin bir pozisyon yüzünden yuhlamasına hiç ama hiç bir anlam veremedim ben. 5-0 öndesin zaten.
    Pek de basit bir takım değildi yahu Adamlar Trabzon u kupadan eledi, hem Beşiktaş tan hem Trabzondan puan aldı... Taraftarın yaptığına gelirsek, hem destekleme hem de tepki metodu diyelim. Artık gerçekten tahammülümüz kalmadı, sürekli oyuncularımız sakatlanıyor, ilk yarı adale sakatlıkları fazlaca oluyordu ama artık sakatlıklarımızın yüzde 90 ı darbe üzerine gelişiyor. Şimdi de Guti sakat diye haber geldi.

Mesaj Yetkileri