Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

25 86.21%
  • Berabere biter

1 3.45%
  • Manisaspor kazanır

3 10.34%
Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 294 sonuç

Konu: [3. Hafta] Fenerbahçe - Manisaspor

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

bu dakikada olacak şey değildi ya 90.dakikada ofsayt yenirmi ya :S

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Öncelikle Federasyonu tebrik ediyorum ama size ne kadar ağır konuşsak az sadece helal olsun.

Aykut Kocaman'ı da tebrik ederim yani bi takım ancak bu kadar katledilir hele o son Orhan değişikliği yok mu yemin ederim karşı takımın hocasına verseniz o son değişiklik hakkını mutlaka onu kullanırdı, adam sakat yürüyecek hali yok pes arkadaş ya

Hakeme bi tebrik bu skor sizin eseriniz
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son dakikada atılan buz gibi goldü ofsaytla uzaktan yakından alakası yok ancak Fenerbahçe'nin buna sığınmaması lazım. maçın son yaırm saatini 10 kişi oynamış bir rakibe karşı farkı artıramıyorsan , yetmiyormuş gibi üstünlüğünü koruyamıyorsan durup biraz sıkıntıyı kendinde araman lazım. Eksiklerine bir an önce kavuşamadığı takdirde Fenerbahçe'nin ligde yol alması zor. Manisa'yı sonuna kadar tebrik etmek lazım. İlk yarıda laubalilikten biraz daha uzak olsalar işi bitirebilirlerdi bence. Ama 10 kişi kaldıktan sonra da insan üstü koşular yapıp maçı çevirmeleri takdire şayan.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Golümüz yendi ama hocamızın da yanlışı yok değil.O Caner'e 90 dakika ben tahammül edemedim Aykut bey nası tahammül ediyor anlamış değilim.Sahada 5 yabancı var , çıkart onu bari Stoch'u al.Böyle devam ederse Stoch'u da kaybederiz.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by byariff View Post
    ofsayttan gol verilmedi deyiminize gore maci izlemedim ama sen fenerbahcesin 10 kisilik takimi yenemiyorsan yapcak birsey yok ve dediginize gorede yanlis degisiklilerin kurbani oldu fenerbahce
    ofsayttan gol verilseydi 10 kişilik yakımı yenmiş olmuyor muydu fenerbahçe
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

adı Fenerbahçe tamamda o eski takımın temel taşları gitti yani öyle çok iyi top oynayan bi takım yok artık ama iyi oldu hala ortada şike falan diye ağzını açıp gezenler vardı susarlar inşallah.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

karsi takim 30 dakka veya daha fazla 10 kisi kalmis 1 gol daha atip rahat edemezlermi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by byariff View Post
    karsi takim 30 dakka veya daha fazla 10 kisi kalmis 1 gol daha atip rahat edemezlermi ?
    zorunluluk mudur bu? yani anlamıyorum 10 kişi veya değil bir maçta rakibiniz sizi zorlamış siz de son dakika attığınız çok net ve nizami golle maçını kazanmışsınız. Bu elimizden alındığı için isyan edemeyecek miyiz? Fark atmak zorunda değil fenerbahçe,kendisine yeten golleri de atmış hakemlerde kendi işlerini adam gibi yapsalardı buna gerek kalmazdı.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Son dakikada atılan buz gibi goldü ofsaytla uzaktan yakından alakası yok ancak Fenerbahçe'nin buna sığınmaması lazım. maçın son yaırm saatini 10 kişi oynamış bir rakibe karşı farkı artıramıyorsan , yetmiyormuş gibi üstünlüğünü koruyamıyorsan durup biraz sıkıntıyı kendinde araman lazım. Eksiklerine bir an önce kavuşamadığı takdirde Fenerbahçe'nin ligde yol alması zor. Manisa'yı sonuna kadar tebrik etmek lazım. İlk yarıda laubalilikten biraz daha uzak olsalar işi bitirebilirlerdi bence. Ama 10 kişi kaldıktan sonra da insan üstü koşular yapıp maçı çevirmeleri takdire şayan.
    Anlatmak istediğim buydu tam olarak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

şampiyonlar ligi gasp edildi , şampiyon haklarımız gasp edildi şimdi de galibiyetimiz gasp edildi ,

olsun helal olsun , fenerbahçeyle kimse başa çıkamaz , merak etmeyin

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

hani galibiyete o kadar alıştık ki acayip sinirlerim bozuldu şu beraberliğe ama bi yandan da takım iyi değil ondanda kızamıyorum neyse sağlık olsun diyelim geçelim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ya ben şu mantığı anlamıyorum " tamam fenerbahçenin bariz golü verilmedi ama fenerbahçe'de 10 kişilik takıma karşı kötü oynadı "

İyi de bu hakemin hatasını meşru kılmaz ki ?
    Fenerbahçe kötü oynadı çünkü oyuncuları sakat çünkü diğerleri 15 günde 4 maç yapacakken Fenerbahçe 11 günde 4 maç yapacak çünkü böyle vicdansız bir oyunla karşı karşıya
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Pozisyonu şimdi gördüm, buz gibi gol güme gitmiş. Skor isterse 5-1 olsun bu hata olduğu gerçeğini değiştirmez. Hakemler bu sene de her sene olduğu gibi yetersiz, şike soruşturmasında adları geçmeyince daha da saldılar sanki.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hakem resmen kazandığımız maçı berabere bitirdi, 2 puanımızı çaldı, haram olsun.

Bu kadar eksik varken, Caner, Semih, golü atmış olsa da Dia beklenen performansın çok altında oynayınca, kazanmak elbette çok zor olur. Bu oyuncuları hiç beğenmedim.

Gururlandığım bir nokta, taraftarımızın vermiş olduğu destek, stadı dolduran taraftarımıza çok çok teşekkürler.

Bir diğer nokta da, Gökay. Bu takımda hiç sırıtmadan ilk 11 oynayabilecek bir oyuncu. Emre'nin yokluğunda ben olsam gözüm kapalı Gökay'ı oynatırım.

Bazı oyuncuların vasatın çok çok altında performans sergilemesi, bu oyunu doğurdu. Yine de her şeye rağmen kazandığımız maçı hakem elimizden aldı.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Bundan sonraki haftalarda böyle kötü oyun oynamayız inş. Daha tam konuşmak için erken oyunumuzu düzelttiğimizde şampiyon olma şansımız gene çok yüksek ama takımda sakatlık oranı baya arttı bu nedir arkadaş.

Özellikle sadece tribünleri tıklım tıklım dolduran bayanlarımızın güzel bir galibiyet göremediğine üzüldüğümü söylemeliyim.

Maça gelince ; ilk yarı Manisaspor daha iyi oynayan taraftı.2.yarı biraz toparlandık,Bienvenu girdikten sonra takım 4-3-3'e döndü ve Semih kanada geçince Manisaspor daha rahat oynamaya başladı.Neticesinde golü de buldular.Anlam veremediğim Fenerbahçe golden sonra oyun disiplininden inanılmaz bir şekilde koptu.Caner tek kelime ile çıldırttı diyebilirim.Stoch'un oyuna girmesini beklerdim.

Gökay'a ayrı bir parantez açmak istiyorum.Muazzam bir futbol oynadı bugün.Takımın en iyisiydi.Fenerbahçe yeni bir yıldız kazanıyor.

Manisaspor 1 puanı haketti.Fakat bu hakemin son dakikada yaptığı rezaleti meşrulaştırmıyor.Sonuçta takım iyi oynamasa bile mücadele ediyor maçı kazanmak için.Söyleyecek hiçbirşey bulamıyorum bu konuda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Ya ben şu mantığı anlamıyorum " tamam fenerbahçenin bariz golü verilmedi ama fenerbahçe'de 10 kişilik takıma karşı kötü oynadı "

İyi de bu hakemin hatasını meşru kılmaz ki ?
    Fenerbahçe kötü oynadı çünkü oyuncuları sakat çünkü diğerleri 15 günde 4 maç yapacakken Fenerbahçe 11 günde 4 maç yapacak çünkü böyle vicdansız bir oyunla karşı karşıya
    Abicim kimse 'oh olsun size , yenemezseniz böyle golünüz gider' falan demiyorki. Saçmalığın dik alası olur yani 10 kişi takımdan gol yiyosan golünü iptal ederler falan demek. Ama oyunun genelini gözardı edip , takımın halini göz ardı edip bu puan kaybını direkt olarak hakeme bağlamak vay efendim hakkımız gasp ediliyor helal sana federasyon falan diye olayı dramatize etmek yanlş olan. İnsanlar bunu anlatmaya çalışıyor. Veya özele inersek ben bunu anlatmaya çalışıyorum şahsen. He illaki bu hatalı kararı protesto edeceksiniz tepkinizi koyacaksınız ama bunun yanında maçın hakkı olan yorumları da yapmanız gerekir naçizane görüşüme göre.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Semih ısrarı nedendir anlamış değilim kesinlikle forvet almamız gerekiyor.Sakat oyuncular takıma dönse güzel olucak stochda hoca niye oynatmıyor bu maçdada almassan hangi maçda oynatıcaksın klübede küstürüyoruz adamı bu canere nasıl katlanıyor acaba hocamızın baktığı yerden farklı mı görünüyor caner bi doğru iş yapmadı nasıl tahammül ediyor ona

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kötü oynayıp gol atıyorsak o bizim bileceğimiz iş.

bayanlarla ofsayt konusunda dalga geçtik fakat yan hakemler öğrenememiş daha

Gökay fizik olarak daha da gelişmiş, geçen sezonki cılız, zayıf Gökay'da değil. İki ön libero yerine kesinlikle birinin yerinde oynamalı. Özellikle Cristian'ın yerine, hem yabancı kontenjanı da rahatlamış olur, Stoch ya da Bienvenu'da direkt 11'de başlayabilir. Hakem içinse şunu söylicem, yine silinmez inşallah Kılavuzu karga olanın burnu b*ktan çıkmaz Yardımcılar yaktı orta hakemi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Gökay fizik olarak daha da gelişmiş, geçen sezonki cılız, zayıf Gökay'da değil. İki ön libero yerine kesinlikle birinin yerinde oynamalı. Özellikle Cristian'ın yerine, hem yabancı kontenjanı da rahatlamış olur, Stoch ya da Bienvenu'da direkt 11'de başlayabilir.
    Kendi yazımda yazmayı unuttum. Kesinlikle katılıyorum bu görüşe. Taraftarı Selçuk kanser edeceğine varsın Gökay etsin ki daha az sıkıntı yaşayacağına adım gibi eminim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex "Federasyonun 2 gün sonra bir maç daha yapmak gibi bir iyiliği var bize".. Adam haklı beyler. Ama bu tempoya alışmak lazım artık sanki ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Aykut Kocaman'da o cesaret yokki yoksa felaket geliyorum diyordu son maçlarda da. Zor değil Gökay'ı Sezer'i oynatmak ya da Bekir'i ne olursa olsun sağ bek oynatmamak ama garantici olunca hocamız böyle oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Aykut Kocaman'da o cesaret yokki yoksa felaket geliyorum diyordu son maçlarda da. Zor değil Gökay'ı Sezer'i oynatmak ya da Bekir'i ne olursa olsun sağ bek oynatmamak ama garantici olunca hocamız böyle oluyor.
    Abi en azından taraftarın karşısına çıkıp da sorumluluğu üstüne alabilmek adına bir bahanesi olur işte hani takım yorgundu böyle bir rotasyona gitmek zorundaydık falan diye. Kendisi bunu nasıl düşünemez ? Bugünkü maçın ve maçı idare şeklinin bahanesi yok bana kalırsa.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Alex "Federasyonun 2 gün sonra bir maç daha yapmak gibi bir iyiliği var bize".. Adam haklı beyler. Ama bu tempoya alışmak lazım artık sanki ?
    Yahu nba'mi bu? Dünya'da kim bu tempoda oynuyor? Avrupa maçı olsa anlarım mecburiyettir o. Ama fenerbahçe sırf yayıncı kuruluş istediği için denek olarak kullanılıyor. Pazara neden koymadılar kayseri maçımızı mesela? Bunlar çok önemli yanlışlar.

Play off saçmalığı yüzünden böyle oldu.Alışmak lazım tabiki ama Fenerbahçe'nin ki de daha sezon başındayken öyle kolay kolay alışılacak bir fikstür değil.(Pazartesi-Cuma-Salı-Cuma).

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Abi en azından taraftarın karşısına çıkıp da sorumluluğu üstüne alabilmek adına bir bahanesi olur işte hani takım yorgundu böyle bir rotasyona gitmek zorundaydık falan diye. Kendisi bunu nasıl düşünemez ? Bugünkü maçın ve maçı idare şeklinin bahanesi yok bana kalırsa.
    zaten sorumluluğu almasına gerek kalmaz ki o zaman taraftarın istediği bu.Selçuk,Bekir Bilica oynamasın yeterki alt yapıdan çocuklar çıksın oynasın diyor taraftar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aykut Kocaman bugün iyi yönetemedi takımı ama hatalarından ders almayı bilen bunu geçen sene yapan ayrıca geçen sene takımı çok iyi yöneten bir hocaydı , bunu da hatırlayalım çok ağır eleştiriler getirmeyelim derim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bekir , Bilo ve Caner'den kurtulabilsek çok iyi olacak fakat takım revire döndüğünden mecburen oynuyolar.Gerçi bu maç da Caner yerine Stoch ile başlanabilirdi.Ayrıca Baroni yerine Gökay da oynatılabilir bence.Bilo ve Baroni 11'de olmazsa zaten ilerde Dia , Alex , Stoch ve Bienvenu dörtlüsünü görebiliriz ama malesef bizler öyle bir güne denk gelemeyeceğiz.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri