Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

25 86.21%
  • Berabere biter

1 3.45%
  • Manisaspor kazanır

3 10.34%
1 ile 30 arası toplam 294 sonuç

Konu: [3. Hafta] Fenerbahçe - Manisaspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ya ben şu mantığı anlamıyorum " tamam fenerbahçenin bariz golü verilmedi ama fenerbahçe'de 10 kişilik takıma karşı kötü oynadı "

İyi de bu hakemin hatasını meşru kılmaz ki ?
    Fenerbahçe kötü oynadı çünkü oyuncuları sakat çünkü diğerleri 15 günde 4 maç yapacakken Fenerbahçe 11 günde 4 maç yapacak çünkü böyle vicdansız bir oyunla karşı karşıya
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Ya ben şu mantığı anlamıyorum " tamam fenerbahçenin bariz golü verilmedi ama fenerbahçe'de 10 kişilik takıma karşı kötü oynadı "

İyi de bu hakemin hatasını meşru kılmaz ki ?
    Fenerbahçe kötü oynadı çünkü oyuncuları sakat çünkü diğerleri 15 günde 4 maç yapacakken Fenerbahçe 11 günde 4 maç yapacak çünkü böyle vicdansız bir oyunla karşı karşıya
    Abicim kimse 'oh olsun size , yenemezseniz böyle golünüz gider' falan demiyorki. Saçmalığın dik alası olur yani 10 kişi takımdan gol yiyosan golünü iptal ederler falan demek. Ama oyunun genelini gözardı edip , takımın halini göz ardı edip bu puan kaybını direkt olarak hakeme bağlamak vay efendim hakkımız gasp ediliyor helal sana federasyon falan diye olayı dramatize etmek yanlş olan. İnsanlar bunu anlatmaya çalışıyor. Veya özele inersek ben bunu anlatmaya çalışıyorum şahsen. He illaki bu hatalı kararı protesto edeceksiniz tepkinizi koyacaksınız ama bunun yanında maçın hakkı olan yorumları da yapmanız gerekir naçizane görüşüme göre.

Mesaj Yetkileri