Neyse merak etme yakında Fenerbahçe'ye özel antu isimli özel editör çıkartılır sizde bizde rahatlarız...Araştırmacılara boşuna yükleniyorsunuz her sene aynı şeyler neden diğer takım taraftarları susuyor peki ? saygıdan olması gerek...
Neyse merak etme yakında Fenerbahçe'ye özel antu isimli özel editör çıkartılır sizde bizde rahatlarız...Araştırmacılara boşuna yükleniyorsunuz her sene aynı şeyler neden diğer takım taraftarları susuyor peki ? saygıdan olması gerek...
Doğru pozisyon alan bir kaleci birebiri kötü olsa da engelleyebilir şutu. Kaldı ki 10 verilen bir değer kötü demek değil, ortalama demek. 20 üzerinden 10.
Neyse merak etme yakında Fenerbahçe'ye özel antu isimli özel editör çıkartılır sizde bizde rahatlarız... Araştırmacılara boşuna yükleniyorsunuz her sene aynı şeyler neden diğer takım taraftarları susuyor peki ? saygıdan olması gerek...
cok saygılısın gercekten
Türk futbolu derken Türkiye milli takımını kastediyorsun bence...Onda haklısın Servet, G.Zan, H.Balta, Çağlar, Yekta, Kazım, M.Aurelio, Sabri varsa zaten kötü olması kaçınılmaz..Sabri'nin DMC oynadığı bir takımdan ne beklenir? Ben Türk futbolunu konuşmuyorum...Mesela Burak'ın da profili kötü görünüyor her ne kadar sevmesem de söylüyorum ama Sercan'a o profil fazla bile...Benim derdim profiller değil...Emre'den sözediyorum...Emre'nin spesifik özellikleri nedense oyunda göz ardı ediliyor...
şimdi burada adamlar şikayetlerini belirtiyor. siz karşısına çıkıp itiraz ettikleri şeye değil de; antu zihniyeti , size özel yama çıksın antu adında vs. derseniz attığınız o mesaj bence hiçbir değere sahip değil..
adamlar birşey söylüyor doğru ya da yanlış. siz karşısına çıkıp 'işte antu zihniyeti'..
her fırsatta da bir taraftar sitesine bu kadar yüklenilmesi hiç hoş değil.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Fm 2011 v.3 ten Fenerbahçe'li oyuncuların bi kaç CA'sı;
Niang:155
Volkan:150
Emre:148
Lugano:147
G.Gonul:146
Alex:143 (-ki 150 falan olsa zihinsel özellikler 20den geçilmez)
Fbahçe avrupada başarımı sağladı ki bu kadroyla beklentiniz büyük? Şayet türkiyedeki sağladığı başarılarıda gördük sonradan ya...
Avrupa'da başarı sağlamayla paralel profiller olmalı diyorsanız zaten toptan çıkaralım Türk takımlarını oyundan
Kaç olması gerekli sence?Ya arkadaş sen saçma sapan postlar atacağına adam gibi cevap ver...Emre'nin tacklingi niye 13 diyorum sen antu diyorsun...Çolukla çocukla uğrasıyoruz burada...
CA'sı 200 olan adamın hızını 5 yapsan bile 20 gözükür oyunda. bilmeden boş fanatizm demagojisi yapma burada. ayhan ile emre yi kıyaslıyorsun da kullanılan potansiyele baktın mı hiç? 148e 118. bunu bilsen yazmassın bile..
Evet Türk futbolcuların oluşturduğu Türk milli takımını kastediyorum;
90 dakika boyunca birtek olumlu hareketi olmayıp 85te gidip çat diye penaltı yapan süper sağ bekimiz Gökhan Gönül'den.
En son kurtarışını Puskas'ın 1956'daki frikiğinde yapan Volkan Demirel'den.
Beli dönmeyen, yürüyen adamdan çalım yiyen Servet Çetin'den.
Hiçbir büyük maçta birşey yapamayan süper yetenek Arda Turan'dan bahsediyorum. Yani bu oyuncuları puanlarına bakarken ben sürekli fazla puan görüyorum kusura bakmayın. Diğerlerini saymadım okunmaz uzun olur diye.
He canım tabi GG penaltı yaptırdı diye kazma olsun ama muz orta açıp gol attırınca H.Balta süper olsun...Sen adamın kaburgalarını kır, sonra da bi şeyi yok diye yolla...Adam 5 hafta sonra 1 maça çıkıp 3 gün sonra da milli takımda dünyanın en iyi 2. milli takımına karşı oynasın, tek bir hatasıyla eleştir...Oh ne ala memleket...
Neyse siz kendi görüşlerinizde sabitsiniz..İyi de olsa kötü de olsa sırf Emre'yi Volkan'ı sevmediğinizden kötü dersiniz...Fenerbahce araştırmacısı ABOOO'ya antu'da 100lerce kez Emre'nin anticipationı ile ilgili önerilerde bulundum ama adam yine 15 yaptı...Sonra yine konuşunca "AAAA hata yapmışım 2-3 puan artırmak iyi olur EMRE için...Kimse bir şey demedi ki" desin alay eder gibi...
@dennisbergkam zaten kaka'dan iyi alex'in zihinsel özellikleri bi zahmet edip baksaydın görürdün..
Ayrıyeten şunu söylemek istiyorum..Türk futbolunun ne basarısı var diyenler, Belçika'nın ne gibi başarısı var son 12112412412 yılda?? Adamlar maaşallah Emre'nin hoşafa çevirdiği Fellaini, Defour'u Xavi gibi yapıyor...Van den Borre gibileri de cabası...
Mevsimler değişiyor , seneler geçiyor yaşlanıyoruz git gide ama hala Hagi-Alex kıyaslaması yapılıyor , kötü...
Bir de Muhammed'in tekniğine bu kadar takılmasına anlam veremedim bazı arkadaşların. Bu mantıkla bakılırsa Huntelaar dünyanın en iyi forveti bitiricilik hep 19-20. Çok sığ düşünce tarzı bunlar bence.
Son olarak ; elin Neymar'ı Hazard'ı wonderkid olunca bize ne oluyorsa artık öve öve bitiremiyoruz kendi içimizden birisi bizim evladımız layık görülüp oyunda iyi gösterildiğinde vay efendim Alex vay efendim bilmem kim diye karalamaya çalışıyoruz. Amacım bu bahsettiğim oyuncularla Muhammed'i kıyaslamak falan değil. Zaten en küçüklerinden dahi 3 yaş geride kendisi. Benim amacım kendi değerlerimize sahip çıkma hususunda hangi ara bu denli zayıf konuma geldiğimiz...
Ben kötü demedim ki ama Kaka bu konuda en iyisi olarak Alex'i görüyor.Düşüncesi doğrudur yada yanlıştır orası ayrı bir konu.Maradona'da Carrusca'ya veliahtım demişti.
Benim demeye çalıştığım Alex'in zihinsel özelliklerinde 20'lerin havada uçması yanlış bir şey değil.
Volkan dünyanın en iyi 5 kalecisinden biriyim dediyse yuh derim ancak, ne kibir o öyle sanki kaleci görmedik; abartmakta üstünüze yok...
GG profili fena değil, sağbek almak istediğimde oyunda Chelsea gibi takımlarda olsam dahi bakacağım isimlerden başka ne istiyorsunuz anlamıyorum, adamın tek başarısı Süper Lig'de şampiyonluk.Milli maçlarda çoğunda sakat, olsa bile milli takımın başarısı yok; bu adamı hangi mantıkla 160-170 CA yapacaksınız.Akıl mantık almaz bir kere, Ramos'a Alves'e yazık.Şimdi adamı tek değerlendir takımla değerlendirme diyeceksiniz, adam Tr liginde oynuyor, büyük ligde bu performansı gösterse tamam ama ligin kalitesi belli; tabii ki ona göre olacak proflili.Ancak siz GG'den bir Alves profili olmasını falan bekliyorsunuz heralde...
Volkan konusunda, zaten beğenmediğim bir kaleci birde ilk 5'teymiş yuh artık.Bu konuya hiç girmeyelim...
Alex'in AMC özelliklerine bir bakın, fiziksel özellikleri hariç 17-18'den aşağı özelliği yok
Dia'yı çok bilmiyorum, ama Sercan'ın profiline bir bakın bakalım ikinci lig takımı yönetsem alıp oynatmam o derece profil olmuş; Dia ile Sercan çok kıyaslanmıştı o yüzden söyledim bunu...
İşte antu kafası tamda bu. Tutup yine birtek Fenerli oyuncu eleştirisini gördü adam. Hakikaten bravo. Algıda seçicilik olsa anlarımda artık aştınız kendinizi isim koyamıyorum. Hakan Balta süper diyen kim nerede bilmiyorum uzun olur diye yazmadım diyede eklemişim halbuki.
Bu arada beğenmediğiniz Emre için geçen sene Mesut "Rahatlıkla Real Madrid'de oynayabilecek bir oyuncu" demişti..Neyse, bunu yapan da insan ama bazı şeylere de insan sinirleniyor...
Beğenmiyorsanız oynamayın kardeşim.Araştırmacılarda keyfine göre yapmıyor puanlamayı.Senin 5-10 maç izlediğin futbolcuyu onlar 20 maç izliyor.Lütfen biraz yaptıkları işe saygı gösterin.Eleştirecekseniz oyuncunun profilini başka bir oyuncuyla karşılaştırmayın.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fellaini 15 milyon £'a Everton'a gitmişti yanlış hatırlamıyorsam, Defour bu sezon Porto'ya transfer oldu. Axel Witsel Benfica'ya gitti. Kompany Man.City'de oynuyor, Lukaku Chelsea'nin yeni göz bebeği. Eden Hazard için birbirine girecek büyük takımlar...Neyini küçümsüyorsun Belçika'nın?
Ya ne dediğini kendin de bilmiyorsun..Milli takımlarda başarısız diyip, üstüne bizden 100 kat başarısız bir milli takımın oyuncularının iyi olması normal diyorsun...
Emenike bize 7 milyon euroya transfer olduğunda kazmaydı, kazıktı, mallıktı, 10'a Spartak'a gidince müthiş futbolcu oldu onu diyenler için...