1 ile 30 arası toplam 686 sonuç

Konu: Oyuncu Profilleri

Hybrid View

Quote Originally Posted by vedat1987 View Post
    Evet Türk futbolcuların oluşturduğu Türk milli takımını kastediyorum;

90 dakika boyunca birtek olumlu hareketi olmayıp 85te gidip çat diye penaltı yapan süper sağ bekimiz Gökhan Gönül'den.

En son kurtarışını Puskas'ın 1956'daki frikiğinde yapan Volkan Demirel'den.

Beli dönmeyen, yürüyen adamdan çalım yiyen Servet Çetin'den.

Hiçbir büyük maçta birşey yapamayan süper yetenek Arda Turan'dan bahsediyorum. Yani bu oyuncuları puanlarına bakarken ben sürekli fazla puan görüyorum kusura bakmayın. Diğerlerini saymadım okunmaz uzun olur diye.
    He canım tabi GG penaltı yaptırdı diye kazma olsun ama muz orta açıp gol attırınca H.Balta süper olsun...Sen adamın kaburgalarını kır, sonra da bi şeyi yok diye yolla...Adam 5 hafta sonra 1 maça çıkıp 3 gün sonra da milli takımda dünyanın en iyi 2. milli takımına karşı oynasın, tek bir hatasıyla eleştir...Oh ne ala memleket...

vedat1987 Misafir

Quote Originally Posted by FBUnited View Post
    He canım tabi GG penaltı yaptırdı diye kazma olsun ama muz orta açıp gol attırınca H.Balta süper olsun...Sen adamın kaburgalarını kır, sonra da bi şeyi yok diye yolla...Adam 5 hafta sonra 1 maça çıkıp 3 gün sonra da milli takımda dünyanın en iyi 2. milli takımına karşı oynasın, tek bir hatasıyla eleştir...Oh ne ala memleket...
    İşte antu kafası tamda bu. Tutup yine birtek Fenerli oyuncu eleştirisini gördü adam. Hakikaten bravo. Algıda seçicilik olsa anlarımda artık aştınız kendinizi isim koyamıyorum. Hakan Balta süper diyen kim nerede bilmiyorum uzun olur diye yazmadım diyede eklemişim halbuki.

Mesaj Yetkileri