hocayı eleştireyim diyorum yapamıyorum
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
almeidanın golünde gökhanı tebrik etmek lazım nasıl çıkaramadı o topu acaba
Aykut hoca sezon sonu istifa et git artık bence bugüne kadar yaptıkların için teşekkürler yoksa ilerki sezon dahada kötü gidiceksin takımdan kafada bıraktığın güzelliklerle git...
sanki birisi geliyo bu adama diyo ki ne yap et bu takıma rezalet top oynat...
takımdaki oyuncu kalitesi zaten şaka gibi bi forvet sow var o sakatlansa iki isim koşamayan ayakta duramayan bienvenu ve semih
solda sadece koşma becerisi olan caner ortada top kayıpları %60-70 i bulan selçuk şahin baroni defansta yapılan inanılmaz hatalar bu nasıl bir takım böyle aklım almıyor daha da komiği bu takım nasıl 2.oldu gerçekten şaka gibi
aziz yıldırımda bidaha başkan olsunda klüp dahada batsın iyice inşallah aykut kocaman ve aziz yıldırım bu takımda görev yapmama kararı alırlar tek kurtuluşu bu takımın...
Haftaya Trabzonunda Fener'e çelme takacağı ve bizim Kadıköy'e şampiyon gideceğimiz hissi iyiden iyiye kuvvetlendi bende..
...
şu geçen seneki galatasarayla bu seneki fenerbahçe arasında inanın oyun olarak hiçbir fark yok ama ne hikmetse bu takım ikinci
gerçektenya bekq nerde cezalımı![]()
Maçın ilk 5 dakikası ve Cristian'ın şutu dışında pozisyon vermeden güzel bir galibiyet aldık. Quaresma, Almeida, Veli ve Holosko biraz becerikli olsalar çok farklı bir galibiyet de gelebilirdi. Süper Final'de çok istediğim 3 puanı alan takımıma teşekkür ediyorum ve takımımı tebrik ediyorum mücadelesinden ötürü. Hakemlik hiçbir şey olmamasına da ayrıca sevindim. Sanırım, bu sezon ilk defa bir derbi maçta hakemi konuşmaya gerek kalmayacak.
...
tamam efsane futbolcu falanda adamın teknik bilgisi kocaman bir SIFIR antrenörlük kariyerine bakarsanızda anlarsınız zaten halada savunan varsa gerçekten şaşırıcam
Kadro kalitesi dışında doğruları konuşmuşsun bence. Ama oyun olarak geçen sene ki Galatasaray berbattı. Bence karşılaştırmak doğru olmamış. Fenerbahçe yine oynuyor bazı maçları kötü oynasada. Kötü oynasa bile üç puan almasını biliyordu. Biz onuda yapamıyorduk geçen sene.
Ben Fenerbahçe'nin kadro kalitesinin Galatasaray'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Tek eksiği doğru hamleler yapıp doğru kadro ile çıkmaması ve korkak futbol oynaması.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Cekirge muhabetti vardi, kimdi o muhabetti yapanlar
Besiktastan bu galibiyeti hic beklemiyordum, galiba 1ve2 ile 3ve4 son haftada belli olacakPatrondan izin istemeye baslim yavas yavas
haftaya biz trabzonu yenersek bjkde gs den 1 puan alırsa 3. lük için çok ciddi avantaj sağlıyormu bjk![]()
...
aykut kocaman : almeida survivorda değilmiydi ?![]()
![]()
![]()
Kusura bakma ama örnek çok falan değil. Hakemlik olay olduğunda konuşulur, tartışılır. Olağan şeyler bunlar. Sadece Beşiktaş değil her takımda olan şeyler. Ama bir maçta hakemlik bir durum olmazsa ne diye konuşulsun? Yanlış bir karşılaştırma yapmışsın gibi geldi bana.
Bence daha fazla zorlayıp da saçma örnekler vermeyin. Kabullenmek bir erdemdir.
FM Gazetesi
Konuşulacak bir şey olsaydı emin ol konuşurduk balde_mir_07. G.Saray maçında ofsayttan yediğimiz golü de, Quaresma'ya gösterilmesi gereken kırmızı kartı da konuştuğumuz gibi.Konumuz bugünkü maç, geçmişteki maçlar değil.
aykut hocaya aşığız falan diyosun kardeşim tamam seversinde bu adamı nereye kadar seveyim derken adam klübün içine edip küfür edile edile gidicek en sonunda dahamı iyi olucak
Şu ülkede maçlarda Beşiktaş' a yapılan haksızlık kadar hiçbir takıma haksızlık yapılmıyor. Kimse kendini acındırmaya kalkmasın !
Football is simple,but Football Manager is not