...
Kusura bakma ama örnek çok falan değil. Hakemlik olay olduğunda konuşulur, tartışılır. Olağan şeyler bunlar. Sadece Beşiktaş değil her takımda olan şeyler. Ama bir maçta hakemlik bir durum olmazsa ne diye konuşulsun? Yanlış bir karşılaştırma yapmışsın gibi geldi bana.
Bence daha fazla zorlayıp da saçma örnekler vermeyin. Kabullenmek bir erdemdir.
FM Gazetesi
Çok çok öncelere gitmek istemem, şu maç berabere devam ederken bile bazı Beşiktaşlı gazetecilerin hakeme nasıl salladığını yazdıklarını bir bir takip ederek görüyodum. Tabi maçı Beşiktaş kazanınca yazılanlarda geçti gitti. Ne yazık ki bunun Fenerlisi Beşiktaşlısı yok, Bir kesim var ve sürekli başarısızlığı hakeme bağlayarak örtmek ister, ben yazılanları çizilenleri takip etmeyi çok severim ve karşılaştırma yapıyorsam altı boş değildir. Neyse bunun yeri burası değil. Fenerbahçe'nin yenilmesi nasıl üzücüyse, kazandığı takdirde 1 hafta boyunca hakem ordaki şeyi verseydi, oraya atlayıp buraya zıplasaydı muhabbettini dinlemeyecek olmak da o kadar sevindirici : )
...
Tekrar söylüyorum ben maçta hakem iyiydi veya kötüydü, şunu yaptı bunu yaptı demiyorum, hata aramak istersen irdelemek istersen çok şey çıkarırsın ama bu senin başarısız olduğun gerçeğini örtmez.
Ne yazık ki Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu konum yüzünden kazandığı her maçtan sonra hakemlerin yaptıkları didik didik incelenir, attığı golden 2-3 dakika önce verilmeyen faullere bile "O verilseydi fener yenilecekti" diye über yorumlar süslenir. 1-2 mesaj önce dediğim gibi ben gündemi ve yaşananları takip etmeyi seviyorum, yeri gelir bunu taraflı da yaparım, tarafsızım diyemem. Ama bu gerçeği göz ardı etmemek gerek.
Maç berabere devam ederken yanımdaki adamlar bile Fırat Aydınus'a sallıyordu, daha önceki maçlarda başınıza gelen hakem hatalarının da etkisi var tabi. Bir ihtimal ama şu maçı kazansaydık bence hakemin konuşulma yüzdesi %51 olurdu. Bu bana göre böyle, aksi düşünceye de saygı duyarım : )
...
...