Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
38. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

14 36.84%
  • Berabere biter

7 18.42%
  • Fenerbahçe kazanır

17 44.74%
1 ile 30 arası toplam 333 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 4. Hafta] Beşiktaş - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Ne alakası var arkadaşım? Sen elini vicdanına koy ve öyle konuş. Bugünkü maçta hakemlik bir durum oldu mu?
    Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Hakemlik ne oldu bu maçta pardon?
    Hakemlik bişey oldu dedim mi ? Fenerbahçe yenildiği zaman hakemlik bir şey konuşulmuyor, kazansaydı konuşulacak bir şeyler elbet bulunurdu, örneği çok
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Hakemlik bişey oldu dedim mi ? Fenerbahçe yenildiği zaman hakemlik bir şey konuşulmuyor, kazansaydı konuşulacak bir şeyler elbet bulunurdu, örneği çok
    Kusura bakma ama örnek çok falan değil. Hakemlik olay olduğunda konuşulur, tartışılır. Olağan şeyler bunlar. Sadece Beşiktaş değil her takımda olan şeyler. Ama bir maçta hakemlik bir durum olmazsa ne diye konuşulsun? Yanlış bir karşılaştırma yapmışsın gibi geldi bana.

Quote Originally Posted by vFor View Post
    Aslında bi yerde haklı fenerbahçe ne zaman kazansa bişeyler didik edilip hakem hataları konuşuluyo ki çok olmasa bile ama bu maçta yoktu tabii ki hakeme bişey denilemez.
    Bence daha fazla zorlayıp da saçma örnekler vermeyin. Kabullenmek bir erdemdir.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kusura bakma ama örnek çok falan değil. Hakemlik olay olduğunda konuşulur, tartışılır. Olağan şeyler bunlar. Sadece Beşiktaş değil her takımda olan şeyler. Ama bir maçta hakemlik bir durum olmazsa ne diye konuşulsun? Yanlış bir karşılaştırma yapmışsın gibi geldi bana.
    Çok çok öncelere gitmek istemem, şu maç berabere devam ederken bile bazı Beşiktaşlı gazetecilerin hakeme nasıl salladığını yazdıklarını bir bir takip ederek görüyodum. Tabi maçı Beşiktaş kazanınca yazılanlarda geçti gitti. Ne yazık ki bunun Fenerlisi Beşiktaşlısı yok, Bir kesim var ve sürekli başarısızlığı hakeme bağlayarak örtmek ister, ben yazılanları çizilenleri takip etmeyi çok severim ve karşılaştırma yapıyorsam altı boş değildir. Neyse bunun yeri burası değil. Fenerbahçe'nin yenilmesi nasıl üzücüyse, kazandığı takdirde 1 hafta boyunca hakem ordaki şeyi verseydi, oraya atlayıp buraya zıplasaydı muhabbettini dinlemeyecek olmak da o kadar sevindirici : )
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok çok öncelere gitmek istemem, şu maç berabere devam ederken bile bazı Beşiktaşlı gazetecilerin hakeme nasıl salladığını yazdıklarını bir bir takip ederek görüyodum. Tabi maçı Beşiktaş kazanınca yazılanlarda geçti gitti. Ne yazık ki bunun Fenerlisi Beşiktaşlısı yok, Bir kesim var ve sürekli başarısızlığı hakeme bağlayarak örtmek ister, ben yazılanları çizilenleri takip etmeyi çok severim ve karşılaştırma yapıyorsam altı boş değildir. Neyse bunun yeri burası değil. Fenerbahçe'nin yenilmesi nasıl üzücüyse, kazandığı takdirde 1 hafta boyunca hakem ordaki şeyi verseydi, oraya atlayıp buraya zıplasaydı muhabbettini dinlemeyecek olmak da o kadar sevindirici : )
    İyi hoş senin düşüncendir bir şey demem ama bunları hakemlik bir durum olduğunda konuşuruz olur mu dostum?
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Söylemeye çalıştığımız da o zaten kardeş. Öyle bir şey olmadığı için bu maçta, yenilseydik de konuşmazdık hakemi. Hatta, F.Bahçe'yi top oynamaya çalışıp kendi işine baktığı için ve ortamı germediği için tebrik de ederdik.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İyi hoş senin düşüncendir bir şey demem ama bunları hakemlik bir durum olduğunda konuşuruz olur mu dostum?
    Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Söylemeye çalıştığımız da o zaten kardeş. Öyle bir şey olmadığı için bu maçta, yenilseydik de konuşmazdık hakemi. Hatta, F.Bahçe'yi top oynamaya çalışıp kendi işine baktığı için ve ortamı germediği için tebrik de ederdik.
    Tekrar söylüyorum ben maçta hakem iyiydi veya kötüydü, şunu yaptı bunu yaptı demiyorum, hata aramak istersen irdelemek istersen çok şey çıkarırsın ama bu senin başarısız olduğun gerçeğini örtmez.

Ne yazık ki Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu konum yüzünden kazandığı her maçtan sonra hakemlerin yaptıkları didik didik incelenir, attığı golden 2-3 dakika önce verilmeyen faullere bile "O verilseydi fener yenilecekti" diye über yorumlar süslenir. 1-2 mesaj önce dediğim gibi ben gündemi ve yaşananları takip etmeyi seviyorum, yeri gelir bunu taraflı da yaparım, tarafsızım diyemem. Ama bu gerçeği göz ardı etmemek gerek.

Maç berabere devam ederken yanımdaki adamlar bile Fırat Aydınus'a sallıyordu, daha önceki maçlarda başınıza gelen hakem hatalarının da etkisi var tabi. Bir ihtimal ama şu maçı kazansaydık bence hakemin konuşulma yüzdesi %51 olurdu. Bu bana göre böyle, aksi düşünceye de saygı duyarım : )
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İsimlerle gelir misin acaba ?
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    İsimlerle gelir misin acaba ?
    Forumda isim meraklımız çok : ) Ben açık forumda sevmem isim vermeyi ama özelden yolluyorum hemen.
    ...

Mesaj Yetkileri